23/12/2016

Ο τυνήσιος που αιματοκύλισε το Βερολίνο, "πρόσφυγας" μέσω Lampedusa.11.000 ισλαμιστές τυνήσιοι πολεμούν σε Συρία, Ιράκ. - Σκοτώθηκαν σαουδάραβες αξιωματικοί στις τάξεις των τρομοκρατών.

"Οπως ο μακελάρης της Νίκαιας που σκότωσε 86 αθώους ο δράστης της σφαγής με καμιόνι που εξολόθρευσε 12 γερμανούς στο Βερολίνο, 13 συμπεριλαμβομένου του πολωνού οδηγού που εκτέλεσε) είναι ένας τυνήσιος που καλείται Anis Ben Mustapha Amri.  Αυτό το άτομο που βέβαια δεν έδρασε μόνο του για να κλέψει το καμιόνι γεννήθηκε στις 22.12.1992 στην Oueslatiya στο κυβερνείο του Kairouan στην Τυνησία. Ήταν ένας από τους «επαναστατημένους νέους» που αφού άναψαν τη φωτιά στην Τυνησία το 2011, οδηγήθηκαν στη Lampedusa, όπου βρώμισαν τη ζωή των ιταλών. Από την ιταλία ο εγκληματίας Anis Ben Mustapha Amri εισήχθηκε στην Γερμανία όπου το 2015 ζήτησε άσυλο. Ο φάκελός του απορρίφθηκε και οι γερμανικές αρχές θέλησαν να τον εκδώσουν στην Τυνησία αλλά οι προξενικές υπηρεσίες της χώρας του Μαγκρέμπ διατείνονταν ότι δεν ήταν τυνήσιος πολίτης. Αυτή είναι η πάγια οδηγία σε όλα τα προξενεία της Τυνησίας στην Ευρώπη. Συστηματική άρνηση ότι οι προς έκδοσην είναι τυνήσιοι. Το προξενείο της Τυνησίας στην Γερμανία εφάρμοσε την οδηγία αν και ο τρομοκράτης αυτός ήταν καταζητούμενος για κλοπή και βία.

Η Τυνησία έγινε ο πρώτος εξαγωγέας πολύ πιο φανατισμένων τρομοκρατών ακόμη κι από τους Talibans του Afghanistan. Η πλειοψηφία αυτών των «πολεμιστών του islam» ήταν εγκληματίες γνωστοί στις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας που απελευθερώθηκαν διαδοχικά αρχικά από τον Farhat Rajhi, σε αίτημα expresse των Sihem Ben Sédrine, Radhia Nasraoui, Mohamed Abbou…, και στη συνέχεια του Moncef Marzouki, υπό την διαταγή του επικεφαλή των τοπικών Αδελφών Μοσουσλμάνων του Rached Ghannouchi. Σύμφωνα με όλα τα εξειδικευμένα πρακτορεία περί τους 11000 «μαχητές», είναι τυνήσιοι εστη Συρία και στο Ιράκ. Πολλοί δεν κατανοούν αυτό το φαινόμενο αν και είναι εύκολο να το καταλάβει κανείς. Μαζί με τη Σαουδική Αραβία η Τυνησία είναι η μόνη άλλη χώρα της οποίας διαδοχικές κυβερνήσεις της (από το 2011 ως το 2014) είναι άμεσα ενεχόμενες στην εξαγωγή τρομοκρατών στη Συρία. Δώσαμε σαν Τυνησία διαβατήρια σε όλα τα αποβράσματα διοχετεύθηκαν χρήματα καταριανά στις οικογένειές τους και επιφορτιστήκαμε με το ταξίδι τους ως την Τουρκία αρχικά με την εταιρεία Tunisair, έπειτα με την αεροπορική εταιρεία Syphax, που οι "Αδελφοί Μουσουλμάνοι" ειδικά δημιούργησαν για να ολοκληρώσουν αυτή την εγκληματική αποστολή. Από το 2011 και μέχρι της παρούσης κάποια δυτικά μίντια εορτάζουν την «ωριμότητα» και την «κοσμιότητα» των τυνήσιων που έκαναν την πιο ωραία «επανάσταση» της ιστορίας προκαλώντας την «αραβική άνοιξη». Ποιοί; Αυτοί που μπορούν άνετα να διεκδικήσουν και να πάρουν το Nobel τρομοκρατίας."

Πολλοί σαουδάραβες στρατιωτικοί αξιωματικοί σκοτώθηκαν σε συριακή αεροπορική επιδρομή στην Ανατολική Ghouta στην περιφέρεια Δαμασκού όπου είχαν συγκεντρωθεί στοιχεία των οργανώσεων Jaïsh al-Islam και Faylaq al-Rahman. Σύμφωνα με το Fars News 21.12.16 αυτή η μυστική συγκέντρωση έλαβε χώρα αυτή την Τρίτη το πρωί στην ύπαιθρο της Masraba αλλά οι πράκτορες των υπηρεσιών πληροφοριών του στρατού πέτυχαν να εντοπίσουν με ακρίβεια τις κινήσεις των τρομοκρατών. Τουλάχιστον 30 τρομοκράτες σκοτώθηκαν κατά την επιδρομή. Ανάμεσα στα θύματα φιγουράρουν πολλοί σημαντικοί αρχηγοί των Jaïsh al-Islam και Faylaq al-Rahman εκ των οποίων και κάποιοι που ήταν σαουδάραβες αξιωματικοί. Ο στρατός και οι Δυνάμεις της Αντίστασης καθάρισαν αυτούς τους τελευταίους μήνες ευρύτατες περιοχές της ΑGhouta της Δαμασκού μειώνοντας τουλάχιστον σε 5 km την αποστασή τους από την πόλη της Douma, τελευταίο οχυρό των τρομοκρατών στην περιοχή που υποστηρίζονται από το Riyad

https://dimpenews.com/

No comments :

Post a Comment