09/12/2016

Παγιωνέται η εγκατάσταση των εισβολέων. Σε προκατασκευασμένα σπίτια και ξενοδοχεία και όχι σε σκηνές θα διαμένουν πλέον.

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες αντικαθιστά σκηνές με προκατασκευασμένα σπίτια σε 8 χώρους φιλοξενίας προσφύγων ανά την Ελλάδα, με την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής–Διεύθυνση Ανθρωπιστικής Βοήθειας. Η προσπάθεια της Ύπατης Αρμοστείας να διαμορφώσει κατάλληλα για το χειμώνα επίσημους χώρους φιλοξενίας "προσφύγων" βασίζεται σε τέσσερις άξονες:
• Στην αντικατάσταση σκηνών με προκατασκευασμένους οικίσκους σε οκτώ κέντρα φιλοξενίας.
• Στη μεταφορά προσφύγων που μένουν σε κέντρα ακατάλληλα για το χειμώνα σε ξενοδοχεία με ειδικές τιμές και προσωρινά διαμερίσματα.
• Στην αναβάθμιση και συντήρηση των υποδομών σε 15 κέντρα φιλοξενίας.
• Στην παροχή στους πρόσφυγες χειμερινών ειδών, όπως τα μπουφάν και οι υπνόσακοι.

ΑΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ, ΠΑΝΕ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΕΧΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΕΓΗ, ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ. ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ; ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΜΑΝΟΙ, ΔΛΔ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ.

1 comment :

  1. Ασφαλώς το ΙΣΧΥΣ γνωρίζει ότι οι Εθνικιστές αναγνώστες του γνωρίζουν αυτά που λέει...ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΕΙ...

    ReplyDelete