13/12/2016

Φ.Κρανιδιώτης: "Η πατρίδα υφίσταται ισλαμική εισβολή κι εποικισμό"

«Σήμερα βιώνουμε σε έξαρση τα αποτελέσματα μιας ακόμη άφρονης ιδεοληψίας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και του ψευτοδεξιού βοηθητικού της. Η πατρίδα υφίσταται ισλαμική εισβολή κι εποικισμό» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης σε κεντρική εκδήλωση του κόμματός του, στην οποία παραβρέθηκε και ο Τάκης Μπαλτάκος. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δια των πλέων αρμοδίων χειλέων εξέπεμψε το μήνυμα του καλωσορίσματος στους δουλέμπορους και στους πελάτες τους. Υποσχέθηκε ανοιχτά σύνορα και το έκανε» τόνισε ο κ. Κρανιδιώτης. Αναφερόμενος στο ρόλο της Τουρκίας στην πορεία του μεταναστευτικού, σημείωσε ότι «το να συζητάς με τον Ερντογάν για να λύσεις το μεταναστευτικό, είναι το ίδιο σαν να συζητάς με τον Εσκομπάρ, για να λύσεις το πρόβλημα των ναρκωτικών. Κι ίσως αδικώ τον Εσκομπάρ…».Για την Ευρώπη, ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς είπε ότι «οι φετφάδες που εκδίδουν εν είδει οδηγιών, κανονισμών κλπ., είναι τόσο περίπλοκοι, που σε λίγο μόνον ελάχιστοι μανδαρίνοι θα κατανοούν το περιεχόμενο τους» «Ποτέ οι ευρωπαϊκές ηγεσίες, αυτές οι παρακμιακές ελίτ, βαθιά μολυσμένες από την “πολιτική ορθότητα”, δεν βρίσκονταν σε μεγαλύτερη αναντιστοιχία με το φρόνημα των λαών» είπε και πρόσθεσε ότι «η σημερινή Ευρώπη βρίσκεται πολύ μακριά από τους τρεις ιστορικούς πυλώνες της – την Ελλάδα, την Ρώμη και τον Χριστιανισμό».

Ο κ. Κρανιδιώτης επιτέθηκε στη αριστερά υποστηρίζοντας ότι «επικροτούν επιθέσεις σε ναούς, βανδαλισμό μνημείων ηρώων μας, καλύπτουν ακόμη και το κάψιμο της σημαίας που σκεπάζει τους νεκρούς ήρωες μας στο τελευταίο τους ταξίδι» αλλά και στην αξιωματική αντιπολίτευση, σημειώνοντας ότι «η δικτατορία της “πολιτικής ορθότητας” που έχει επιβάλλει η αριστερά και έχει ενστερνιστεί περιδεής και η “κεντροδεξιά” χωρίς Δεξιά, κατασυκοφαντεί κάθε εθνική ιδέα, κάθε αντίλογο στον καταστροφικό και ελληνοφοβικό μηδενισμό της». Αναφερόμενος στις προτάσεις του πολιτικού του φορέα, ο κ. Κρανιδιώτης είπε ότι «αν πρέπει κάποιους να απολύσουμε, είναι, από τα πανεπιστήμια και το υπουργείο Παιδείας τους γενίτσαρους, τους ελληνοφοβικούς απόστολους του μαρασμού, αυτούς που παράνομα και προδοτικά πληρώνονται από μας τους Έλληνες για να δηλητηριάζουν τις ψυχές των παιδιών μας με ψέματα, ανθελληνικό μίσος». «Θα τους διώξουμε κλωτσηδόν» τόνισε. Για τη επίλυση του μεταναστευτικού, δεσμεύτηκε πως με την είσοδο του στην Βουλή, «θα φέρει διάταξη νόμου που θα κάνει την παράνομη είσοδο στην χώρα ιδιώνυμο αδίκημα, που θα τιμωρείται αυστηρά και θα επιβάλλεται ισόβια απέλαση μετά την έκτιση της ποινής, που δεν θα επιδέχεται αναστολή ή μετατροπή σε χρηματική». Τέλος, τάχθηκε κατά της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας στην Κύπρο, τονίζοντας ότι «δεν είναι λύση να παραδώσουμε χεροπόδαρα 700.000 Έλληνες στην επικυριαρχία του Ερντογάν και του κράτους – συμμορία».

Στην πρώτη  συγκέντρωση της Νέας Δεξιάς του Φαήλου Κρανιδιώτη θέλησαν να δοθεί ένας δυναμικός τόνος, χωρίς ωστόσο επί της ουσίας να υπάρχει κάτι το ανανεωτικό στον λόγο του πρώην πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας και στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Πάντως, παρότι έχει ασκηθεί πολλές φορές κριτική στο κόμμα αυτό, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το γεγονός ότι στη χθεσινή ομιλία, υπήρχε πολύς κόσμος συγκεντρωμένος. Συζητήσεις και πηγαδάκια υπήρξαν πριν και μετά την ομιλία και απομένει να δούμε το αποτέλεσμα αυτών, από ένα κόμμα που δεν έχει και τόση «φυσική παρουσία» αλλά αρκείται σε διαδικτυακή προβολή και επικοινωνιακή κάλυψη Ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν ο Χρήστος Ρήγας της ΛΕΠΕΝ, ο δημοσιογράφος Σπύρος Χατζάρας και στις πρώτες θέσεις μια παρουσία- έκπληξη, τουλάχιστον για μας,  ο πρόεδρος του κόμματος Εθνική Ενότητα, Τάκης Μπαλτάκος.

Στην ομιλία του, ο πρόεδρος της νέας δεξιάς, αναφέρθηκε στα προβλήματα της χώρας, τα έβαλε με την αριστερά, και πλειοδότησε σε πατριωτική συνθηματολογία. Δεν έγιναν συγκεκριμένες προτάσεις, παρά μόνο γενικόλογα καλέσματα σε συσπείρωση.  Ο Φαήλος Κρανιδιώτης κατά την συνήθειά του, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι δεν είναι φασίστας: «Ολοκληρωτικοί είναι αυτοί, που θέλουν να επιβάλλουν τις ιδεοληψίες τους σε όλο το λαό, με ιδεολογική τρομοκρατία, ύβρεις, ακόμη και άσκηση βίας, την οποία συγκαλύπτουν με την αδράνεια των πολιτικών προϊσταμένων της τήρησης της δημόσιας τάξης. Κι αν ο φασισμός κι ο ναζισμός, έχουν ιδεολογική συγγένεια με κάποιον, είναι η αριστερά. Είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος του ολοκληρωτισμού, έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλο για να νομιμοποιούν την ύπαρξη τους και να στρατολογούν».

Τα πάντα αλλάζουν, αλλά απ’ το, τι φαίνεται, τα ενοχικά σύνδρομα των Δεξιών παραμένουν… Να σημειωθεί ότι  στο χώρο δεν υπήρξε ούτε μια ελληνική σημαία (λεπτομέρεια ίσως για κάποιους). Πάντως πρέπει να παρατηρηθεί ότι η συμμετοχή του κόσμου – οπαδών ήταν ιδιαιτέρως μεγάλη συγκριτικά με εκείνες που έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Πολλοί σκέφτονται  ότι με παλαιά υλικά δεν κτίζεις κάτι νέο και ίσως να μην έχουν άδικο… Αυτό που χρειάζεται από ένα νέο κόμμα είναι πράξεις. Και αυτές δεν επιτυγχάνονται μόνο με την είσοδο στη βουλή αλλά με την καθημερινή δράση. Το πρώτο, με τα μέχρι τώρα δεδομένα, μοίαζει ακατόρθωτο για τον κ. Φαήλο. Για το δεύτερο πάλι, ελπίζουμε οι οπαδοί του να μην περιμένουν πολύ ακόμα…

http://www.elkosmos.gr/

7 comments :

  1. Έκανε κόμμα ο φαήλος?

    12G

    ReplyDelete
  2. ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΥΚΟΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΝΕΥΩ ΚΑΘΟΛΟΥ;ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ...ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ!

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  3. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕΝΑ.

    ReplyDelete
  4. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΥΦΟΣ ΤΟΥ,ΤΟ ΗΛΙΘΙΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ...ΚΑΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΠΑΝΤΩΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΤΡΑΦΕΙΣ (ΣΑΝ ΓΕΜΙΣΤΗ ΠΙΠΕΡΙΑ) ''ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ''.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  5. Γαμάτος ο διάλογος-στιχομυθία 12G-ΙΣΧΥΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ !!!
    Πολύ χιούμορ...μπράβο σας.

    ReplyDelete
  6. ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ... ΤΟ ΚΟΜΜΑΝΤΟ ;;; ΧΑΧΑΧΑ

    ReplyDelete