24/12/2016

Η Ευρώπη ανήκει σ’ εμάς!

Σήμερα πια ξέφτισαν τα μανιφέστα των παλιών ιδεολογιών… Οι χρηματάνθρωποι και οι αγορές αποκάλυψαν τα αναπτυξιακά περιτυλίγματα, με τα οποία έκρυβαν τα δεσμά ενός αντιλαϊκού οικονομισμού και μιας τεχνοκρατίας μου δημιούργησε χιλιάδες νέους σκλάβους. Οι δεσμοφύλακες των Βρυξελλών με τα καλοσιδερωμένα κόλλαρα, έχουν πλέον αντίπαλο.

Στους λαούς της Ευρώπης ξαναγεννιέται η συνείδηση μιας πραγματικής Ευρωπαϊκής Ταυτότητας, της κοινής μας ταυτότητας! Και μαζί, η βούληση ώστε η ταυτότητα αυτή να διαφυλαχτεί, να διαφυλαχτεί ο εαυτός μας! Η Ευρώπη συγκροτείται από τους λαούς της, από τα Έθνη που ύψωναν τις σημαίες τους επάνω σε διακριτούς πολιτισμούς κι όχι σε γραφειοκρατικές ντιρεκτίβες ισοπέδωσης.

Πήρε χρόνια στους εξουσιαστές για να δομήσουν ένα σύστημα που θα διαιώνιζε την εξασφάλιση των συμφερόντων τους, μιας πολιτικής και οικονομικής ολιγαρχίας. Χύθηκε μελάνι, χύθηκε ακόμα και αίμα, επένδυσαν σε χρήμα, επένδυσαν σε μια πολύχρωμη φανταχτερή προπαγάνδα, δασκάλεψαν τα παιδιά μας να μισούν το εθνικό «εγώ τους», έπεισαν τους νέους να ξυπνούν χωρίς όνειρα, πέρασαν, τέλος, στην εδραίωση του σχεδίου για την εισαγωγή αμέτρητων εποίκων στη γη που φυλάει μέσα της την δική μας Παράδοση…

Δεν υπολόγισαν ωστόσο το «φυλετικό ασυνείδητο», την βαθιά τυπωμένη αίσθηση της πολιτισμικής ιδιαιτερότητας των Ευρωπαϊκών Εθνών! Κι έπειτα δεν υπολόγισαν την αγωνιστικότητα που εφευρίσκει νέες οδούς για να εκδηλωθεί. Μέσα στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, ακούγεται ξανά ένα πατριωτικό κάλεσμα.

- Η Ευρώπη ανήκει στους λευκούς νέους και νέες, στους εργάτες και τους επιστήμονες, στους πολιτικούς στρατιώτες που τιμούν το παρελθόν της!
- Η Ευρώπη ανήκει σ’ εκείνους που υψώνουν την ψυχή της, με τα εθνικά χρώματα που οι λαοί όρισαν για κάθε Έθνος!
- Η Ευρώπη ανήκει σ’ εμάς!

http://www.elkosmos.gr/


No comments :

Post a Comment