21.12.16

Για “οργανωμένο σχέδιο αντιεξουσιαστών” κάνει λόγο η ασφάλεια για τις επιθέσεις σε τρόλεϊ και ακυρωτικά. ΣΩΩΠΑ, ΒΟΥΛΩΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ

Σε οργανωμένο σχέδιο ομάδων Αντιεξουσιαστών, αποδίδει η Κρατική Ασφάλεια τόσο τις εμπρηστικές επιθέσεις που σημειώθηκαν σε τρόλεϊ στην οδό Πατησίων, όσο και τις καταδρομικές επιχειρήσεις αγνώστων σε σταθμούς του ΗΣΑΠ, καταστρέφοντας ακυρωτικά μηχανήματα εισιτηρίων. Όσον αφορά στην εμπρηστική – καταδρομική επιχείρηση το βράδυ της Τρίτης στην Πατησίων, μπροστά στο Πολυτεχνείο, οι άγνωστοι έδρασαν βάση σχεδίου καθώς ομάδα περίπου 10 ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους βγήκαν από την οδό Τοσίτσα αιφνιδιαστικά, κρατώντας μολότοφ στα χέρια τους και κατέβασαν με την βια επιβάτες και οδηγούς στα τρία οχήματα και τα πυρπόλησαν. Μέσα σε δυο χρόνια έχουν καταστραφεί ολοκληρωτικά στο ίδιο σημείο 8 οχήματα Μαζικής Μεταφοράς, των οποίων βέβαια την αγορά και αποκατάσταση πληρώνει από την τσέπη του ο ίδιος ο Έλληνας πολίτης. Την ίδια ώρα στο ΚΑΤ άλλα και στην Κηφισιά, ομάδες αγνώστων κατέστρεφαν ακυρωτικά μηχανήματα εισιτηρίων, πραγματοποιώντας στοχοποιημένες επιθέσεις, αφού πρώτα είχαν παρακολουθήσει τους σταθμούς προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχουν φύλαξη.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, πολλοί σταθμοί του ΗΣΑΠ φυλάσσονται εκ περιτροπής από αστυνομικούς με πολιτικά, ώστε σε περίπτωση επίθεσης να είναι σε θέση να πραγματοποιούν επί τόπου συλλήψεις. Φαίνεται πως το γεγονός αυτό οι “καταδρομείς” το έχουν επισημάνει και για το λόγο αυτό παρακολουθούν τους σταθμούς-στόχους, και όταν διαπιστώνουν πως δεν υπάρχει τη δεδομένη στιγμή παρουσία αστυνομικών, τότε αυτόματα επιτίθενται προκαλώντας καταστροφές. Οι απανωτές επιθέσεις και εμπρησμοί μέσων μαζικής μεταφοράς έχουν προκαλέσει προβληματισμό στους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι χθες πραγματοποίησαν σύσκεψη προκειμένου να αποφασισθεί η λήψη μέτρων προστασίας σταθμών και Μέσων Συγκοινωνίας στην Αττική.

http://www.newsit.gr/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΠΑΜΕ ΠΑΛΙ... ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΩΤΑ.
- ΕΦΑΡΜΟΣΤΕ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ,
- ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ Indymedia,
- ΒΕΒΑΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΠΟΙΝΩΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ.
ΠΙΟ "ΔΥΣΚΟΛΑ" ΤΩΡΑ...
- ΕΞΕΤΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΥΠΟΚΟΣΜΟ.
-  ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΤΕ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΑΥΤΗΣ, ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ
- ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ (ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ) ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΔΟΜΕΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ.
ΑΥΤΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ "ΔΥΣΚΟΛΑ" ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΕΙΠΩΜΕΝΑ. ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΣΧΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ (οργανωμένο σχέδιο αντιεξουσιαστών) ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΕΣ. 

No comments :