30/12/2016

Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση για τις επικείμενες αγροτικές κινητοποιήσεις

Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση (Λ.Ε.Π.ΕΝ), εν όψει των επικείμενων αγροτικών κινητοποιήσεων οι οποίες έχουν εξαγγελθεί για τον πρώτο μήνα του 2017, εκφράζει την πλέρια και απόλυτη στήριξη της στο δοκιμαζόμενο αγροτικό κόσμο, δηλώνοντας ταυτόχρονα τη δεδομένη συμπαράσταση στα δίκαια αιτήματα των αγροτών.

Η αντιλαϊκή και υποτελής στα ξένα συμφέροντα, πολιτική της εθνομηδενιστικής κυβερνήσεως του Τσίπρα και του Καμένου, βάζει για ακόμη μια φορά στο στόχαστρο τα εύκολα θύματα, τα οποία δεν είναι άλλα από τους χαμηλοσυνταξιούχους, τους μισθωτούς, τους αγρότες και τα λαϊκά στρώματα, όταν μάλιστα η διαφθορά και η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος συνεχίζουν να οργιάζουν. Η ελπίδα την οποία καπηλεύτηκαν σε προεκλογικό επίπεδο, δείχνει να σβήνει για το μέσο αγρότη, ο οποίος δέσμιος των χρεών απέναντι σε τράπεζες και προμηθευτές καλείται τώρα να υποστεί και άλλη μια μείωση στο αφορολόγητο των εισοδημάτων του, χωρίς να λαμβάνεται υπ ‘όψιν καμία παράμετρος διακρίσεως και δίκαιης κατανομής του βάρους που του αντιστοιχεί. Την ίδια στιγμή που τα έξοδα συντήρησης και διατήρησης των καλλιεργειών ολοένα αυξάνονται, όπως και οι εισαγωγές ξένων και χαμηλής ποιότητος προϊόντων, οι Έλληνες αγρότες βλέπουν τις συντάξεις πείνας του Ο.Γ.Α. τις οποίες λαμβάνουν οι γονείς τους υποχρεώνονται σε αύξηση εισφορών στο συγκεκριμένο οργανισμό, χωρίς κανείς ιθύνων νους να δύναται να αντιληφθεί το ζήτημα επιβίωσης και αξιοπρέπειας που αντιμετωπίζουν.

Η Λαϊκή Ελληνική Πατριωτική Ένωση δηλώνει ξεκάθαρα και προς πάσα κατεύθυνση ότι θα βρεθεί έμπρακτα και με κάθε μέσο και τρόπο στο πλευρό των αγροτών, μέχρι την τελική δικαίωση των αιτημάτων τους. Οι θέσεις του προγράμματός μας για το αγροτικό πρόβλημα είναι συγκεκριμένες και επιβαλλόμενες για τη στήριξη αυτού του νευραλγικής σημασίας σπονδύλου της εθνικής μας οικονομίας. Οποιαδήποτε ρήξη των ανάξιων κυβερνώντων με τον ελληνικό λαό, θα αποτελεί για τη Λ.Ε.Π.ΕΝ εφαλτήριο αγώνων και κινητοποιήσεων.

1 comment :

  1. "Η Λ.Ε.Π.ΕΝ... εκφράζει την πλέρια και απόλυτη στήριξη της"
    Μετά τον συγκαμμένο που είπε "σύντροφοι και συντρόφισσες" στο συνέδριο του τσύριζα, έρχονται και οι λεπέν να αντιγράψουν τις "πλέριες" κουκουέδικες εκφράσεις!
    Παιδιά, ανοίξτε και κανένα λεξικό και θα δείτε ότι πλέρια = απόλυτη!
    Άντε και σεις στα βήματα της Χ.Α... 2-3 αποφασίζουν και δεν δέχονται άλλες συστάσεις ή προτάσεις ή διορθώσεις. Όλοι αρχηγοί...

    ReplyDelete