28.12.16

Ο εκτελεστής του Ρώσου πρέσβη είχε σχέσεις με ιμάμη, αλλά όχι τον Γκιουλέν...

Βόμβα μεγατόνων φαίνεται πως αποτελεί για τον ύπουλο και ύποπτο για πολλά… ανάρμοστα, πέραν της διαφθοράς του ιδίου, της οικογενείας του και του πολιτικού περιβάλλοντός του – σύμφωνα με πλήθος στοιχείων που έχουν έρθει στη δημοσιότητα σε διεθνή μέσα ενημέρωσης – η υπόθεση της δολοφονίας του Ρώσου πρεσβευτή στην Άγκυρα, Αντρέι Καρλόφ και αυτό εξηγεί την πρεμούρα της τουρκικής «Δικαιοσύνης» να απαγορεύσει τη δημοσίευση πληροφοριών για το θέμα, με πρόσχημα τον μη αποπροσανατολισμό της αστυνομικής έρευνας, προσθέτοντας και ολίγη από… «βλάβη της εθνικής ασφάλειας». Υπενθυμίζεται, ότι το σύστημα Ερντογάν έσπευσε να συνδέσει –βολικά– τον δολοφόνο, τον 22χρονο νεαρό των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας με το δίκτυο του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν και να φθάσει σε σημείο γελοιότητας να… προαναγγείλει κίνηση της Ρωσίας να ζητήσει υποτίθεται την έκδοση του Γκιουλέν! Είναι να απορεί κανείς ποιος αρρωστημένος ισλαμιστικός εγκέφαλος κοντά στον Ερντογάν εισηγείται τέτοιες εξόφθαλμες μπούρδες… διότι ποιος τις εγκρίνει το γνωρίζουμε. Το κακό για τους Τούρκους είναι ότι οι Ρώσοι δεν είναι αφελείς, ενώ διαθέτουν και ικανότητες υπηρεσίες πληροφοριών.

Ο δολοφόνος είχε από ό,τι φαίνεται σχέση με ιμάμη. Αυτός όμως ΔΕΝ ήταν ο Φετουλάχ Γκιουλέν. Το δυσάρεστο για τον Ερντογάν είναι ότι πρόκειται για πρόσωπο με πολύ στενές σχέσεις με τον κύκλο Ερντογάν, έναν σαλαφιστή, ο οποίος όταν πήγαινε ανά την χώρα ή ακόμα και σε γειτονικές (είχε μεταβεί και στη Συρία να δει τζιχαντιστές τρομοκράτες, όλα καταγεγραμμένα από όσους πρέπει), η συμπεριφορά όλων με κυβερνητική εντολή, ήταν αυτή που επιφυλάσσεται σε VIP (Very Important Person)… Πρόκειται για τον εξτρεμιστή ισλαμιστή σαλαφιστή κληρικό ΝΟΥΡΕΤΙΝ ΓΙΛΝΤΙΖ, όπως αποκαλύπτουν δημοσιογράφοι που ξέφυγαν από τον «παράδεισο δημοκρατίας» του Ερντογάν. Ένας κληρικός τον οποίο βρίσκεις στη συνοικία Χατζιμπαϊράμ της Άγκυρας, σε τοπικό τζαμί, ο οποίος όμως έχει και ευρύτερη δράση, χωρίς να κρύβει την αγάπη του για τον ιερό πόλεμο των ισλαμιστών, τη τζιχάντ, την οποία και υποστηρίζει. Αυτός χαίρει προστασίας από το παρακράτος Ερντογάν. Όλως τυχαίως, ο δολοφόνος είχε συγκατοικήσει με αστυνομικό – συνάδελφο και έναν δικηγόρο, το κοινό μεταξύ των οποίων είναι η παρουσία στα κηρύγματα του «ιερωμένου» σαλαφιστή. Στις 15 Σεπτεμβρίου 2014 οι New York Times είχαν δημοσιεύσει άρθρο για φερόμενες ως γιάφκες του ISIS στην περιοχή αυτή, πολύ κοντά στα κυβερνητικά κτίρια. Τρομερές συμπτώσεις…

Ο απίθανος αυτός τύπος έχει επιχειρηματολογήσει υπέρ του γάμου εξάχρονων κοριτσιών σε συνέδριο στις 23 Ιανουαρίου 2013 και όταν κάποιοι προσέφυγαν στη Δικαιοσύνη, τι έκπληξη! Τον Μάρτιο του 2015 απαλλάχτηκε! Μάλλον θαύμα θα ήταν… και όσοι μιλούν για κυβερνητικές πιέσεις, δεν ξέρουν τι λένε! Ήταν ή δεν ήταν κύριε πρόεδρε της Τουρκίας κεντρικός ομιλητής σε θερινή κατασκήνωση που είχε διοργανώσει το ίδρυμα της οικογένειας Ερντογάν (TUGVA: Turkey Youth Foundation) σε δασική περιοχή στη συνοικία Τούζλα της Κωνσταντινούπολης τον Αύγουστο ή όχι; Παρεμπιπτόντως, στο «ίδρυμα» κεντρικό ρόλο έχει ο γιος του Ερντογάν, ο Μπιλάλ (ο ανεπάγγελτος μεγαλοεπιχειρηματίας…) και η κόρη του Σουμεγιέ.  Στο μεταξύ όμως έχουν προκύψει κι άλλες σημαντικές ενδείξεις που συνδέουν ισλαμιστές υποστηριζόμενους από το σύστημα Ερντογάν για σημαντικό διάστημα, με τη δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή. Ο Αλντιντάς είχε συναντήσει προ ενός έτους έναν τύπο, ονόματι Μουράτ Οντουντσού, γνωστός για τις σχέσεις του με το Κίνημα Νεολαίας Κόρντομπα (Kurtuba) το οποίο συνδέεται με την Αλ Νούσρα… Πρόκειται για ένα κίνημα το οποίο δεν ενοχλεί κανείς στην Τουρκία, παρότι κινείται στα κοινωνικά δίκτυα με σήματα της Αλ Νούσρα, ακόμα και του ISIS, ελέγχει ιστοχώρους και γενικά προάγει ανενόχλητη τον ισλαμιστικό εξτρεμισμό και θεωρείται από τους χώρους που κινητοποίησε ο Ερντογάν όταν εκδηλώθηκε το εναντίον του πραξικόπημα στις 15 Ιουλίου…

Ο αξιότιμος αυτός κύριος, μια μέρα μετά τη δολοφονία έγραψε στο Twitter ότι είχε συναντήσει τον δολοφόνο και πίνοντας τσάι είχαν συζητήσει για τη Συρία. Τον είχε επίσης συμβουλεύσει να αναζητήσει θέση στο σώμα ειδικών επιχειρήσεων της τουρκικής αστυνομίας, όχι τις μονάδες αποκατάστασης τάξης και καταστολής ταραχών. Το κίνημά του διένειμε φυλλάδια μπροστά στο προεδρικό μέγαρο τα οποία έβριζαν τον Γκιουλέν, αποθέωναν τον… Οσάμα μπιν Λάντεν, χωρίς να ενοχληθεί καθόλου η φρουρά του Ερντογάν! Τι έκπληξη! Ήταν οι ίδιοι που τον Νοέμβριο του 2015 κινητοποιήθηκαν και πέτυχαν την απελευθέρωση κρατούμενων στελεχών του ISIS και της Αλ Κάιντα στην Τουρκία… Βίος και πολιτεία! Για να είμαστε όμως ξεκάθαροι, οφείλουμε να τονίσουμε ότι η συζήτηση αφορά ισχυρότατες ενδείξεις, όχι αποδείξεις. Σε κάθε περίπτωση, οι αποκαλύψεις Τούρκων δημοσιογράφων τελούν σε γνώση των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, γι’ αυτό έσπευσαν να αφήσουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ενώ για τέτοιους και άλλους λόγους που εξηγήθηκαν σε άλλες αναρτήσεις, «φώναζε» από μακριά όταν δημοσιογραφικά φερέφωνα του Ερντογάν διακινούσαν «πληροφορίες» περί ρωσικού αιτήματος έκδοσης του Γκιουλέν. 

Όλα δείχνουν πάντως, ότι οι δράστες που βρίσκονται πίσω από την άνανδρη δολοφονία του Καρλόφ, σχετίζονται με την αρρωστημένη ισλαμοφασιστική ιδεολογία του Ερντογάν, καθώς όλα αυτά τα «φρούτα» φύονται και γιγαντώνονται επί των ημερών του, απειλώντας την περιφερειακή και διεθνή ειρήνη και ασφάλεια. Όσο Δύση και Ανατολή συνεχίσουν να ανέχονται αυτόν τον πολύ επικίνδυνο άνθρωπο, θα ανοίγουν την πόρτα σε νέες, ενδεχομένως πολύ σοβαρότερες περιπέτειες.

http://www.defence-point.gr/news/?p=168003

1 comment :

XXXX. said...

"και να φθάσει σε σημείο γελοιότητας να… προαναγγείλει κίνηση της Ρωσίας να ζητήσει υποτίθεται την έκδοση του Γκιουλέν!"

ΕΓΩ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΕΔΩ...ΟΤΙ Δ Ε Ν ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛΕΝ....ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΡΕΣΒΗ ΤΟΥΣ!!

"Όλα δείχνουν πάντως, ότι οι δράστες που βρίσκονται πίσω από την άνανδρη δολοφονία του Καρλόφ, σχετίζονται με την αρρωστημένη ισλαμοφασιστική ιδεολογία του Ερντογάν, καθώς όλα αυτά τα «φρούτα» φύονται και γιγαντώνονται επί των ημερών του, απειλώντας την περιφερειακή και διεθνή ειρήνη και ασφάλεια. "

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΩΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ;;;ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ;;ΓΙΑΤΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ,ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΡΩΣΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΟΙ;;ΓΙΑΤΙ ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΕΙ Ο ΑΣΑΝΤ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΡΩΣΟΦΙΛΟ ΙΡΑΝ!!ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΤΗΝ ΧΑΛΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΧΙΛΑΡΙ-ΣΟΡΡΟΣ...ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ....ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΓΙΝΗ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΝΙΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ Η Σ.ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡ.

ΧΧΧΧ.