23.12.16

ΙΟΒΕ: Εκτιμήσεις για άλμα 35,5% στις επενδυτικές δαπάνες το 2017.

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΡΥΝΣΗ (ΦΟΡΟΙ+ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ/ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ) ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Β.ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ).
- ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΝΤΕΣ ΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.
- ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΝΤΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΙΔΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΠΩΣ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΟΥΤΕ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΗΝ ΕΥΝΟΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΑ.
- ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ή ΥΠΟΤΥΠΩΔΕΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΜΕΣ
- ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΟΡΚΣ (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ) ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΖΟΜΠΙ  (ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ), ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΛΕΗΛΑΤΩΝΤΑΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΑΣΥΣΤΟΛΑ.
- ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟ, ΟΠΟΥ ΗΜΙΠΑΡΑΦΡΟΝΕΣ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΙ ΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤA ΟΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΟΥ ΨΥΧΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ. (Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΥΧΟΤΑΝ ΧΘΕΣ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ "Merry Christmas")
- ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ-ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΥΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ) ΝΕΟΥΣ. 

ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ... ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΖΗΤΩ.

ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ.  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΙΟΒΕ: http://www.naftemporiki.gr/finance/story/1186914/iobe-ektimiseis-gia-alma-355-stis-ependutikes-dapanes-to-2017

ΣΧΕΤΙΚΟ:  Η συνεχής, σταθερή, διαρκής και σιωπηλή υποβάθμιση της Ελλάδας σε όλα τα επίπεδα

No comments :