28/11/2016

Αναχωρεί για Χίο ομάδα της ΟΠΚΕ

Μετά τα απανωτά περιστατικά βίας στα hotspot στα νησιά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αποφάσισε να ενεργοποιηθεί και να κάνει κάποιες κινήσεις σε μία προσπάθεια να ενισχύσει το αίσθημα ασφάλειας των κατοίκων. Αποφασίστηκε λοιπόν η αποστολή Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) στα νησιά Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο από τις αρχές Δεκεμβρίου στη Χίο θα μεταβεί μια τέτοια ομάδα ΟΠΚΕ που αποτελείται από 10-12 αστυνομικούς που θεωρούνται από τους πιο μάχιμους στην πάταξη της εγκληματικότητας. Στα νησιά θα συμπράξουν με τις τοπικές ομάδες με στόχο να υπάρχουν σε κάθε νησί τουλάχιστον δύο ομάδες που θα επιβλέπουν - μεταξύ άλλων και τις περιοχές στις οποίες υπάρχουν hotspots. Παράλληλα αναφέρεται πως έχει ολοκληρωθεί η εκπαίδευση άλλων 40 αστυνομικών για να ενταχθούν στη συγκεκριμένη Ομάδα.

http://www.iefimerida.gr/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΑ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ 10-12 ΑΤΟΜΑ ΟΣΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΑ ΚΙ ΑΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ; (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ). ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΘΥΡΑΜΒΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΛΟΙ. ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ, ΣΧΕΔΟΝ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥ ΛΑΟΥ. 

1 comment :

  1. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ;; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΨΙΛΗ.!!ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥΣ.
    ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ..ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΕΙΣΒΟΛΗ:

    1)ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΙΔΙΩΝΥΜΟΥ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΑΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΜΕΤΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ.
    2)ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ,ΝΑ ΤΕΛΟΥΝ ΥΠΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΑΡΧΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΟΥΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ ΣΕ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΝΗΣΙ*...ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ(ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ)..ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΥΠΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ (ΤΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΙΝΑΚΙΑ),ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΛΘΑΨΕΩΣ,ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ (ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΣΧΕΔΟΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΕΡΟ).
    3)ΞΕΧΩΡΙΣΑΜ ΚΑΤΑ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ η ΟΧΙ.
    4)ΚΡΑΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ...ΥΠΕΡ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ...ΟΛΟΙ ΜΕ 500ευρα ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.

    ΤΟ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΚΡΟΝΗΣΟΣ ΚΑΙ Η ΓΥΑΡΟΣ ΓΙΑ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ...ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΛΑΘΡΑΙΟΣ "ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ" ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ,ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ..ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ....ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΗΝΥΜΑ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ...ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ..ΤΡΩΝΕ ΠΙΝΟΥΝ,ΧΕΖΟΥΝ,ΡΗΜΑΖΟΥΝ..ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete