18/11/2016

ΡΗΜΑΔΙΟ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΓΚΙΝΗ - ΕΝΑΣ ΡΟΥΜΑΝΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΡΙΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

Το άντρο των καταληψιών ρημαγμένο και κατεστραμένο. Σπασμένες πόρτες, καρέκλες και γραφεία. 13 συλλήψεις και 5 προσαγωγές από την αστυνομία, ανάμεσά τους τρεις ανήλικοι, ένας Ρουμάνος ένας Αλβανός και τρεις Σύριοι. Έσπασαν, έκαψαν, ρήμαξαν. Και όλα αυτά ανενόχλητοι. Σε ένα έργο που παίζεται κάθε χρόνο την ίδια μέρα με το ίδιο αποτέλεσμα με την ίδια εικόνα της καταστροφής. Η ημέρα της επετείου του Πολυτεχνείου έχει κάθε χρόνο την ίδια κατάληξη. Με τους ίδιους μπαχαλάκηδες, με τους ίδιους κουκουλοφόρους να ρημάζουν και να καίνε τα πάντα. Περιουσίες, ακόμα και το ίδιο το Πολυτεχνείο. Απόδειξη οι φωτογραφίες ντοκουμέντο που θα δείτε από το κτίριο Γκίνη. Το κτίριο που επι μέρες ήταν υπο κατάληψη και λειτούργησε σαν αποθηκευτικός χώρος και χώρος παραγωγής μολότωφ για να γίνουν όσα έγιναν. Από την ταράτσα του συγκεκριμένου κτιρίου, ορισμένοι από τους κουκουλοφόρους πετούσαν για πολλή ώρα μολότοφ, πέτρες μέχρι και μάρμαρα προς τους αστυνομικούς.

ΔΕΙΤΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ 

ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ ΕΔΩ: https://isxys.blogspot.com/2016/11/blog-post_349.html

Τα αδικήματα τα οποία έβλεπε όλη η Ελλάδα μέσω των τηλεοράσεων, παρασκευή και ρίψη εκρηκτικών, εκτεταμένες φθορές και εμπρησμός στο Πολυτεχνείο και εμπρησμός του Εθνικού μας Συμβόλου, διώκονταν με την διαδικασία του αυτοφώρου η αστυνομία δεν επενέβη όμως, όχι γιατί δεν ήθελε αλλά γιατί δεν της το επέτρεψε η πολιτική της ηγεσία. Αυτό φυσικά συμβαίνει εδώ και τριάντα περίπου χρόνια με διαφορετικές κυβερνήσεις και αυτό γίνεται γιατί η αριστερά με ευθύνη των αστικών κομμάτων και κυρίως της Νέας Δημοκρατίας έχει κυριαρχήσει στον δήθεν πνευματικό κόσμο αλλά και στα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως, τα οποία στην παραμικρή επέμβαση της αστυνομίας θα ζητούσαν τα κεφάλια της ηγεσίας της αστυνομίας αλλά και των αστυνομικών που υπηρετούσαν την συγκεκριμένη ημέρα και ώρα. Αλήθεια γιατί δεν βάζουν χρήματα όλοι μαζί να πληρώσουν για να αποκατασταθούν οι ζημιές, γιατί πρέπει να πληρώνουμε εμείς για να προβάλλουν αυτοί τις δημοκρατικές τους ευαισθησίες.

http://www.elkosmos.gr/

1 comment :

  1. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ Μ.Κ.Ο ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ...ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΛΑΡΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΟΠΟΥ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΑ ΣΤΕΚΙΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΦΕΙΔΩΣ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ).

    ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΝΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ,η ΜΙΚΤΩΝ ΓΑΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ..ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΥΣΜΟΡΦΙΑΣ,η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΙΔΙΑΤΕΡΟΤΗΤΩΝ (ΕΞΩΛΕΜΒΙΟΙ)....ΚΑΙ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΓΥΡΟ.

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΠΑΡΝΤΟΝ "ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΗ" ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ...ΚΑΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ....ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΤ'ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΠΡΑΒΟΙ,ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ΣΑΝ ΜΠΡΟΣΤΟΤΡΑΓΟΙ.!!

    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ;;ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΜΠΟΡΩ;;

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete