17/11/2016

Καίνε πάλι την Αθήνα οι κοπρίτες της εθνοπροδοτικής αριστεράς. Σοβαρά επεισόδια σε πολλές πόλεις

Με την απόλυτη ανοχή των αρχών του μνημονιακού καθεστώτος Τσίπρα-Καμμένου, οι παρακρατικοί κοπρίτες της αριστεράς καίνε αυτή την στιγμή την Αθήνα ανενόχλητοι. Η αστυνομία παίζει τον ρόλο του τηλεθεατή και παρακολουθεί μία δράκα από αφελληνισμένα παρακρατικά στοιχεία και λαθρομετανάστες να καταστρέφουν και να βιαιοπραγούν. Τα εν λόγω υποκείμενα μάλιστα αποπειράθηκαν να κάψουν μία ελληνική σημαία. Ήταν όμως τόσο άχρηστοι, που απέτυχαν και ξέσπασαν τα αντεθνικά τους συμπλέγματα, σκίζοντας και ποδοπατώντας το εθνικό μας σύμβολο. Αρκούσε μία ολιγάριθμη αστυνομική δύναμη για να συλλάβει αυτά τα υποκείμενα και να τελειώσει σε χρόνο μηδέν το τηλεοπτικό σόου, που στήθηκε για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Αντ' αυτού όμως, οι χιλιάδες αστυνομικοί που βρίσκονται σήμερα στο κέντρο της Αθήνας παραμένουν άπραγοι.

Ποιοι είναι όμως οι εγκληματίες που πρωτοστατούν στα στημένα επεισόδια; είναι οι ίδιοι εγκληματίες που στήνουν τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις κατά της Χρυσής Αυγής. Δείτε την σημαία που φοράει στην πλάτη ο καθυστερημένος της φώτο και συγκρίνετε με τα βρωμόπανα των αντισυγκεντρώσεων. Είναι οι ίδιες ανθελληνικές οργανώσεις (ΚΕΕΡΦΑ και σία) που εγκληματούν σε μόνιμη βάση με την ανοχή και την πρόνοια του μνημνονιακού καθεστώτος.

Και για να μη ξεχνιόμαστε: ακούστε τι έλεγε ο εκπρόσωπος της εθνοπροδοτικής ΝΔ για το κάψιμο της ελληνικής σημαίας: Βαρβιτσιώτης: "Αναφαίρετο δικαίωμα του οποιοδήποτε να καίει την ελληνική σημαία". Σύριζα-ΝΔ: Εθνοπροδότες Α.Ε.

Στην ανακοίνωση που διαβάσαμε στα διάφορα “αντικειμενικά” μέσα εξαθλίωσης αναφέρουν πως ο εισαγγελέας θα επέμβει εάν και εφόσον τελούνται αυτόφωρα αδικήματα… Για να καταλάβουμε και εμείς, η βεβήλωση Εθνικού Συμβόλου δεν είναι αυτόφωρο αδίκημα; Ούτε η κατοχή και χρήση εκρηκτικών υλών;

Η αστυνομία έχει υποχωρήσει πολύ μακριά από το Πολυτεχνείο. Ο στόχος ήταν να αφήσουν χώρο στους αντιεξουσιαστές ώστε να μην νιώθουν πρόκληση από την παρουσία της αστυνομίας και να ηρεμήσουν. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως βγήκαν μέσα από το ίδρυμα και σπάνε τζαμαρίες καταστημάτων απέναντι από το Πολυτεχνείο.

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ:

Ένας 28χρονος και μια 21χρονη συνελήφθησαν για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη, στο περιθώριο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου του Πολυτεχνείου. Η Αστυνομία προχώρησε και σε 16 προσαγωγές. Τα επεισόδια ξεκίνησαν αμέσως μετά την ολοκλήρωση των δύο πορειών, όταν, στο ύψος της Καμάρας, κουκουλοφόροι έριξαν βόμβες μολότοφ, αναποδογύρισαν κάδους απορριμμάτων, έκαψαν ένα εκδοτήριο του ΟΑΣΘ και ξήλωσαν κολωνάκια από το πεζοδρόμιο.Στη συνέχεια, κατέφυγαν στην πανεπιστημιούπολη, όπου με «ορμητήριο» την πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ, έστησαν οδοφράγματα επί της Εγνατίας και εκτόξευσαν βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου-λάμψης και δακρυγόνα. Ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο μπροστά στο «Παλαί ντε Σπορ» παραδόθηκε στις φλόγες και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής. Σύμφωνα με τις Αρχές, δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

ΑΜΠΕ

No comments :

Post a Comment