04/11/2016

ΧΑΝΙΑ: Μαθητές διαδηλώνουν υπέρ των "προσφύγων" ή γιατί αυτός ο λαός δεν έχει κανένα μέλλον - ΡΕΘΥΜΝΟ: Αριστερίστικη προπαγάνδα τώρα και στους βρεφονηπιακούς σταθμούς !!!

Με σύνθημα "Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία, Θέλουμε τους πρόσφυγες σε όλα τα σχολεία" μαθητές στα Χανιά στέλνουν τη δική τους απάντηση σε όσους έχουν εναντιωθεί στην εγγραφή "προσφυγόπουλων" στα σχολεία. Μαθητές των Λυκείων της Σούδας, της Αμπεριάς, του Ακρωτηρίου και του Κουμπέ και απο άλλα λύκεια και γυμνάσια των Χανίων, πραγματοποιούν συγκέντρωση αυτή την ώρα στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς Χανίων, με την οποία θέλουν να διαδηλώσουν υπερ των ανοιχτών πυλών της παιδείας και των σχολείων απέναντι στους πρόσφυγες και κατά των ξενοφοβικών αντιδράσεων που στερούν την εκπαίδευση από παιδειά που έχουν πάρει τον δρόμο της ξενιτιάς. Στο πλευρό των μαθητών που πραγματοποιούν την κινητοποίηση, έχουν ταχθεί ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Χανίων και η ΕΛΜΕ Χανίων.

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=zk6RxtuOH1w

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του συντονιστικού των μαθητών, Χαιρετάκης Δημήτρης, ο λόγος της σημερινής πορείας είναι διότι... "Είδαμε κάποιες συμπεριφορές, δηλώσεις και πράξεις που απέκλειαν τους πρόσφυγες απο τα σχολεία, σε ολόκληρη την Ελλάδα. Αποφασίσαμε, για να μην προκύψουν παρόμοιες καταστάσεις στα Χανιά και οι πρόσφυγες να ενταχθούν κανονικά στα σχολεία, μέσω αυτή της πορείας να στείλουμε ένα μήνυμα οτι οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι στα σχολεία. Εφόσον έρθουν και ενταχθούν κανονικά στα σχολεία του νομού θα ξεκινήσουμε να βρούμε τα απαραίτητα σχολικά είδη που χρειάζονται για να τους βοηθήσουμε."

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) ΕΝΤΕΛΩΣ "ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥ", ΠΛΕΟΝ,  ΑΝΗΛΙΚΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΩΤΟ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΩΝ ΕΔΩ: http://flashnews.gr/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ. Ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΜΟΙΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ/ΤΕΚΝΑ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ ΠΟΛΗ ΚΙ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙ ΕΝΕΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΚΑΚΙΣΤΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΚΑΤ'ΟΝΟΜΑ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΝΑ ΥΓΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΩΡΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΚΡΕΤΙΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΤΟΤΕ ΑΦΗΝΕΙ ΧΩΡΟ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΕΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΘΟΛΟΜΠΑΡΟΥΦΕΣ. ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.

Οι μικροί μαθητές του βρεφονηπιακού σταθμού ΚΕΡΑΖΩΖΑ επισκέφτηκαν το Στρατιωτικό Μουσείο Χρωμοναστηρίου με αφορμή την Εθνική Επέτειο του ΄40 και είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σ’ έναν διαφορετικό εορτασμό. Με οδηγό το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της ΜΟΥΣΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ & ΕΙΡΗΝΗ, ανακάλυψαν το μουσείο και έμαθαν για τα δεινά του πολέμου και τ’ αγαθά της ειρήνης. Το ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας από τη Δρ. Βάσω Λίπα είχε ως άξονα τη βιωματική εκπαίδευση, τα μουσειακά αντικείμενα, το κουκλοθέατρο, τα παιχνίδια, την αφήγηση, τη μουσική και τα εικαστικά. Οι μικροί μαθητές ταξίδεψαν στη γνώση με το αρχαίο ελληνικό αντιπολεμικό έργο του Αριστοφάνη «Ειρήνη» και είχαν την ευκαιρία να εκφραστούν, να εξοικειωθούν και να κατανοήσουν τις έννοιες Πόλεμος, Ειρήνη, Βία, Διωγμός, Προσφυγιά, Ανεκτικότητα, Αλληλεγγύη. Ο υπέροχος μουσειακός χώρος και η φιλοξενία των ανθρώπων του Μουσείου συνέτειναν καθοριστικά στην επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος.

http://kranosgr.blogspot.gr/2016/11/28.html

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΡΕΦΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥ Η ΠΙΚΡΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ΜΑΣ ΠΡΟΦΤΑΣΕ. Η ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΜΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΝΤΟΝΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΟΡΓΗΣ-ΘΥΜΟΥ-ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ, ΑΗΔΙΑΣ ΚΑΙ ΛΥΠΗΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ. Ο ΚΑΘΕ ΑΡΠΑΓΜΕΝΟΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ; ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΝΟΕΣ, ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΩΝ "ΧΡΥΣΩΝ" ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

8 comments :

  1. Anonymous4/11/16 18:51

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΕΞΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΕΔΩ

    http://flashnews.gr/post/290553/mathhtes-twn-xaniwn-diadhlwnoyn-yper-twn-prosfygwn-sta-sxoleia-fwto-binteo

    ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ....ΜΠΟΡΕΙ ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΕΙΤΕ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.....ΜΕΡΙΚΑ ΔΕ ,ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ...ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΤΑΚΙΑ.!!ΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ,Η ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ,Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ....ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΣ ΔΟΥΝΕ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ "ελληνες" ....ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.!!

    Η ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ Η ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΑΡΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 3-4 ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.ΕΙΠΑΜΕ Ο ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΤΙΚΟΝ, ΗΤΟΙ ΕΠΙΘΕΤΟΝ ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ...ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ!!ΑΥΤΕΣ ΔΕ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ...ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΧΘΕΙ...ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΓΟΝΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ...ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ "ΜΙΛΑΕΙ"!!

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous4/11/16 19:01

    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ 2/3 ΚΟΠΕΛΕΣ. ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΟΡΝΕΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΦΟΡΟΥΝ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΚΑΙ ΜΑΝΤΗΛΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΑ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΟΚΤΟΜΕΣ. ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΡΗΤΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ; ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΑΝΑ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous4/11/16 19:03

    αποτυχημενη συγκεντρωση αποτυχημενων εγκεφαλων ενος μεχρι τωρα θεματος που απο οτι φαινεται εχει ηδη παρει αναβολη μεχρι λεει την ανοιξη.

    ReplyDelete
  4. Anonymous4/11/16 19:05

    ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ.

    ReplyDelete
  5. Anonymous4/11/16 19:50

    ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΤΙΣ 4/11/16 19:01

    ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ;;;ΓΙΑΤΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΘΕΜΕΛΙΩΣ ΛΙΘΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ - ΑΡΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ... ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΡΟΤΥΠΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΕΣΟΙ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ...

    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ "ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ", ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ, ΚΑΙ ΜΟΧΛΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ. ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΘΥΜΑ.Η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ... ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ!

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  6. Anonymous4/11/16 21:13

    ΣΤΗΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΝΟΝΙ ΣΤΑ ΛΕΝΤΑΡΙΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΤΕ ΠΥΡ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΝΩ...''ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ. ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.''ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΟΛΕΡΑ.ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΧΧΧΧ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  7. Anonymous5/11/16 02:07

    Δεν είναι τυχαίο ότι οι κατακτητές το '41-'44 παρέμειναν εδώ έως τον Μάιο του '45 !!! ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ !!!
    ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΟΙ ''ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΟΙ'' ΚΑΡΑΜΠΟΥΖΟΥΚΛΗΔΕΣ !!!

    ReplyDelete
  8. Anonymous5/11/16 03:10

    καλά δεν θα γινότανε και σε πολλές περιοχές της ελλαδας κάτι τέτοιο(εκτός αν μάζευαν στην συγκέντρωση ξένους και κρυφοεβραιους της αντιφα), μιλάμε για την κρητη που παίζει οι μόνοι φυλετικά έλληνες που υπάρχουν εκεί, να είναι αυτοι του ισχύς.

    ReplyDelete