27/11/2016

Οι «προσωρινοί» που έγιναν μόνιμοι: Συμμετοχή «προσφύγων» στο πανελλήνιο πρωτάθλημα άρσης βαρών

Όταν οι ίδιοι που προπαγάνδιζαν την προσωρινή διαμονή, καταρρίπτουν τον ίδιο τους τον εαυτό: Ένα “ιδιαίτερο” Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών, με τη συμμετοχή αθλητών και “προσφύγων” που στόχο έχει την ευγενή άμιλλα και “αλληλεγγύη”, θα πραγματοποιείται από 24 έως 27 Νοεμβρίου στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών (ΕΟΑΒ), σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS, δίνει την ευκαιρία σε εκτοπισμένους από την πατρίδα τους που αθλούνται στο Πρόγραμμα Υποστήριξης Προσφύγων των Παιδικών Χωριών SOS και του Διεθνούς Ινστιτούτου Αθλητισμού «Πύρρος Δήμας», να αγωνιστούν εκτός συναγωνισμού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί, επίσης, βράβευση των Παραολυμπιονικών της Άρσης Βαρών σε πάγκο που συμμετείχαν στους Αγώνες στο Ρίο 2016.

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ..."ΠΟΛΩΝΙΑ ΤΟ ΟΧΥΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ"

Στις 19 Νοεμβρίου 2016, η Πολωνία διακήρυξε επισήμως ότι είναι ένα χριστιανικό έθνος, αποκηρύσσοντας ουσιαστικά το άθεο κομμουνιστικό παρελθόν. Μεγαλύτερη σημασία έχει το γεγονός, μπροστά στο κύμα ισλαμοποίησης που υπάρχει στην Ευρώπη. Στον Καθολικό Ναό του Θείου Ελέους στην Κρακοβία της Πολωνίας, σε μια μεγαλοπρεπή τελετή οι Καθολικοί Επίσκοποι της Πολωνίας με την παρουσία του Προέδρου Andrzei Duda και πολλών καθολικών προσκυνητών, αναγνώρισαν επίσημα τον Ιησού Χριστό ως Βασιλιά της Πολωνίας και Τον κάλεσαν να καθοδηγήσει το έθνος τους, το λαό τους και τους πολιτικούς τους ηγέτες. Μια νεαρή Πολωνέζα εθνικίστρια στάθηκε απέναντι στην Νέα Τάξη και το Ισλάμ τονίζοντας πως δεν πρόκειται να εφαρμόσουν στην Πολωνία του νόμους που θέλουν οι ισλαμιστές.

Αντίθετα, η κατάσταση στην Ελλάδα μοιάζει περισσότερο με μια «λαϊκή δημοκρατία», όπου οι άθεοι κυβερνώντες μισούν τις παραδόσεις του λαού.

ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=dpC2_BUCTS0

http://www.elkosmos.gr/

No comments :

Post a Comment