02/11/2016

Μαθητές ...ενάντια στον ρατσισμό Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Χανιά ΥΠΕΡ των "προσφυγόπουλων" στα σχολεία

Την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ενάντια σε κείνους που αντιδρούν στην παρουσία των προσφυγόπουλων στα ελληνικά σχολεία και υπέρ της παρουσίας των τελευταίων στα εκπαιδευτικά ιδρύματα του νησιού, ανακοίνωσαν σήμερα τα μέλη του συντονιστικού οργάνου των μαθητών στα Χανιά. Το συντονιστικό των μαθητών Χανίων, γνωστοποίησε ότι την Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση απ' όλα τα σχολεία του νομού, στην πλατεία της δημοτικής αγοράς της πόλης. Στην ανακοίνωσή τους, οι μαθητές από τα Χανιά δηλώνουν ότι θα αντιταχθούν σε όλους εκείνους που προσπαθούν να στερήσουν τη μάθηση από τα προσφυγόπουλα, χαρακτηρίζοντας «ρατσιστική» τη συμπεριφορά τους. Καλούν επίσης, γονείς, δασκάλους, καθηγητές, απλούς πολίτες, να σταθούν στο πλευρό τους, και όλοι μαζί να διαδώσουν το μήνυμα: «Σε τέτοιους καιρούς, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι τα «όπλα» μας, καθώς οι άνθρωποι αυτοί, κυρίως τα παιδιά, χρειάζονται πόρτες ανοιχτές και όχι κλειστές», όπως επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του συντονιστικού των μαθητών.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΔΩ: http://flashnews.gr

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": Η ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ "ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΓΕΝΙΩΝ ΝΕΑΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΤΟΥΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΟΙ ΚΑΡΑΒΙΕΣ ΤΩΝ ΝΕΟ-ΑΠΟΙΚΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.

Συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Μουζάλα θα έχει την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου η Συντονιστική Επιτροπή της ΠΕΔ Κρήτης για το Προσφυγικό. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί, στο γραφείο του κ. Μουζάλα στην Αθήνα. Στην συντονιστική επιτροπή της ΠΕΔ προεδρεύει ο Περιφερειάρχης Κρήτης κ. Σταύρος Αρναουτάκης και συμμετέχουν ο Δήμαρχος Ηρακλείου και πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Βασίλης Λαμπρινός καθώς και οι Δήμαρχοι Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας, Ρεθύμνης κ. Γιώργος Μαρινάκης, Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός , Αγίου Βασιλείου κ. Ιωάννης Ταταράκης και Μινώα – Πεδιάδος κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης.

1 comment :

  1. Anonymous3/11/16 00:58

    Δε νομίζω ότι είναι ''δήθεν'' εκπαιδευτικοί αλλά...μπολσεβίκοι κανονικοί εκπαιδευτικοί οι οποίοι διοχετεύουν τη βρωμερή και απεχθή, κατ'εμέ, ιδεολογία τους στα ελληνόπουλα.Δημιουργούν γενίτσαρους, απεθνικοποιούν τη νέα γενιά.Το βλέπω καθημερινά με τα παιδιά μου, χρόνια τώρα, από την εποχή που πήγαιναν στο δημοτικό έως τώρα που φοιτούν στο κομμουνιστικό λύκειο.Δεν υπάρχει περίπτωση καθημερινά όλα αυτά τα μπολσεβίκικα σκουλήκια να μην κατηχήσουν τα παιδιά, ακόμα, άκουσον άκουσον, και κατά τη διάρκεια του μαθήματος της...ξένης γλώσσας !!!Εξαιτίας αυτής της καταστάσεως καθημερινά οι υπερτασικές μου κρίσεις φτάνουν στα όρια του εγκεφαλικού επεισοδίου.
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΟΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ.
    Δείτε τα αποτελέσματα των γαμημένων σημερινών εκλογών τους αλλά και των παλαιοτέρων !
    Ασφαλώς αυτά δεν τα λέω για να ενημερώσω το ΙΣΧΥΣ, το οποίο από ότι έχω καταλάβει, ως αναγνώστης του από ετών, τα γνωρίζει άριστα, όσο και εγώ, αλλά περισσότερο για τους αναγνώστες του οι οποίοι δίνουν ''μάχες'' σε άλλο επίπεδο.
    ΕΔΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΙΙΙΙΙΙ...ΣΤΑ ΣΧΟ-ΛΕΙ-Α...
    Γκε γκε εθνικιστές μου γονείς;

    ReplyDelete