17.11.16

Σκέψεις για το Εθνικιστικό Κίνημα

Διαβάστε, σκεφτείτε, προβληματιστείτε… Δέλτα, Εθνικό Μέτωπο, Ελεύθεροι Έλληνες, Έλληνες Πατριώτες, Ελληνική Λύση, Ένωση για την Πατρίδα, Κοινωνία–Καποδίστριας, Λ.Ε.Π.ΕΝ, Νέα Δεξιά, Νέα Ελλάδα, Νέα Μεταρρυθμιστική Ριζοσπαστική Ανασυγκρότηση, Πατριωτικό Δίκτυο Αφύπνισης, Πρώτη Γραμμή, Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδος… 14 κόμματα (τόσα μπόρεσα να βρω, συγνώμη αν παραλείπω κάποια) που αυτοαποκαλούνται πατριωτικά ή εθνικιστικά και των οποίων η δύναμη του καθ’ ενός κυμαίνεται από 0% έως 0,5%. Σ’ αυτά να προσθέσουμε και κάποιους συλλόγους, λέσχες, συνδέσμους, think tank αλλά και και κάποιες μεμονωμένες αξιολογότατες προσωπικότητες.

Όλοι αυτοί εκφράζουν τον πατριωτικό χώρο. Όλοι αυτοί εκφράζουν αλλά δεν εκπροσωπούν τους Έλληνες πατριώτες στην βουλή. Όλοι αυτοί δεν μπορούν στο ελάχιστο να επηρεάσουν τα πολιτικά πράγματα της χώρας. Όλοι αυτοί, άξιοι και καλοί πατριώτες εάν και εφ’ όσον αγωνίζονται ο καθ’ ένας μόνος του, δεν έχουν την παραμικρή ελπίδα να αναπτυχθούν, να αναδειχθούν, να μαζικοποιήσουν το πατριωτικό κίνημα για να μπορέσουν να παίξουν κάποιο ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας που είναι και το τελικό ζητούμενο. Μόνη ελπίδα ή ενότητα, μόνη προοπτική η συμπαράταξη. Όλοι αυτοί αν αγαπούν πραγματικά την πατρίδα πρέπει να αποφασίσουν εάν χρειαστεί “να βάλουν νερό στο κρασί τους” εάν χρειαστεί να δηλώσουν ”απλοί στρατιώτες” και ενωμένοι, ίσοι προς ίσους, ο ένας δίπλα στον άλλο, ο καθ’ ένας με το κόμμα του, με την οργάνωση του, με τους φίλους του να δώσουν τον κοινό αγώνα για την σωτηρία της πατρίδας.

Εάν τώρα, στην πιο κρίσιμη περίοδο της σύγχρονης Ελληνικής ιστορίας δεν το κάνουν, εάν τώρα δεν ενωθούν θα είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για ότι θα ακολουθήσει αλλά θα είναι και υπόλογοι απέναντι στην μάζα των Ελλήνων πατριωτών.

Θωμάς Τουσιάδης
http://www.elkosmos.gr/skepsis-gia-to-ethnikistiko-kinima/

15 comments :

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ TELEMACHUS said...

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΡΑΦΕΙΩΝ.

Anonymous said...

Εσείς συμφωνείτε ;

Anonymous said...

Το πρόβλημα είναι ότι όλοι θέλουν να είναι αρχηγοί!
Κανείς στρατιώτης, μόνον πρόεδροι - αρχηγοί!
Ο αρχηγός έχει το αλάθητο και αποφασίζει ποιόν θα έχει δίπλα του και ποιόν θα διώξει...
Π.χ. στην Χ.Α. υπήρχαν πολλά ικανά στελέχη (2012), κάποια από αυτά τα κατέβασαν ακόμα και υποψηφίους σε βουλευτικές, δημοτικές εκλογές και ευρωβουλή. Όμως όταν είδαν ότι έχουν δική τους προσωπικότητα και επισκιάζουν τα στελέχη που ήθελε να προωθήση ο "αρχηγός" τους σουτάρανε!
Επίσης άλλοι που ενώ τους προώθησαν στις εκλογές και εκλέχθηκαν τάχθηκαν υπέρ άλλων κομμάτων (βουλευτικές και δημοτικές). Έτσι περνάνε "κόσκινο" όσους μείνανε γιαυτό είναι κολλημένοι στο 7%.
Όσο για τους Λεπέν ξέρω μερικούς που το μόνο που θέλουν είναι να βγουν βουλευτές!
Δυστυχώς πολλοί δηλώνουν πατριώτες, αλλά ενδιαφέρονται περισσότερο για την αυτοπροβολή τους παρά για τον αγώνα.
Οι περισσότερο αγνοί ιδεολόγοι είναι οι "Προπάτρια" και ο μεμονωμένος Αμυράς [κατά την προσωπική μου γνώμη].
Ακόμα ένα διχαστικό στοιχείο είναι η θρησκεία, γιατί δεν μπορείς να λέγεσαι Έλλην/ιδα και να πιστεύεις σε εβραϊκές αιρέσεις.

ΙΣΧΥΣ said...

ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ-ΕΘΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΚΟΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ..."ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ, ΕΝΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ". ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙ ΜΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ή ΜΗ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ. ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ Η ΙΔΙΑ Η Χ.Α ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΣΥΓΚΛΙΣΕΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΘΡΟΙΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 0,1-0,5 ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ...ΕΓΩΙΣΤΙΚΟΙ.

ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ (ΑΠΟ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ Ν.Δ) ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΕΧΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ (ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ), ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ "ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΣΦΑΙΡΕΣ " ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΡΙΤΟΥΣ.

Υ.Γ: ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΛΙ ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΘΕΜΑ, ΙΣΩΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ, ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΤΕ ΕΠΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΤΙ ΣΑΣ "ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ". ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ. ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΑΣ (ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥ) ΠΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΙΚΑΝΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΠΟΛΥ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΣΤΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. ΟΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΚΚΟΡΟΙ ΚΛΠ. Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ (ΚΑΙ Η Χ.Α ΜΕΣΑ, ΠΟΥ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΔΟΜΗ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΑΡΧΗΓΟ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΞΕΙ (ΑΝ ΠΡΟΚΥΞΕΙ ΤΕΤΟΙΑ) ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ...ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.

Anonymous said...

ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ..ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΘΥΣΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ,ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ...ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ,ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΜΕΣΩ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΘΑΜΩΝΑ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΣΑΙΤ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΑΓ.ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ!! ΗΤΑΝ ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ ΟΙ ΒΕΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ Π.Δ;;;

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΟΙ Η.Π.Α (ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΥΡΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΠΥΛΗ-ΔΙΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ.!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ...ΕΙΤΕ Η ΘΥΣΙΑ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ (ΔΕΞΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ)...ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ (ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΤΡΑΠΟΣ)...ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΞΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΤΟΝ (ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΝΤΙΜΠΙΛΝΤΕΡΑ) ΕΜΠΟΛΑ,ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ...ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ.!!

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

ΑΝΩΝΥΜΕ 18:59

ΕΜΕΙΣ ΠΑΘΑΜΕ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΖΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΥΡΑ. ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΡΙ ΠΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΓΡΑΦΟΤΑΤΟ. ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΜΕ ΔΕ, 100% ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ, ΔΙΑΟΛΕ ΑΚΟΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. "ΚΙΝΗΣΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΟΣ " ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΕ ΚΕΡΑΤΩΝΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ... ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

Anonymous said...

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ...ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΗΓΕΣΙΑ,Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ "ΚΑΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ"...ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΒΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ "ΒΑΡΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ",ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΠΟΛΥ...ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ...ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΤΣΑ ΚΑΙ "ΜΑΓΚΕΣ"....ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ Δ-Ε-Ν ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ....ΑΛΛΑ ΘΕΑΤΡΟ...ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΞΕΡΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟ...ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΔΥΝΜΑΩΝΕΙΣ...ΕΚΕΙ ΕΧΑΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΩΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΝΑ ΗΘΕΛΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ..Η ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΟΥ 10% Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Υ.Γ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΠΛΕΥΡΗ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!ΔΙΠΟΔΑ ΚΟΥΝΑΒΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.

https://www.youtube.com/watch?v=Gc9RFygmmM0

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

"Πλεύρης: Η CIA ελέγχει τις ακροδεξιές οργανώσεις"


https://left.gr/news/pleyris-i-cia-eleghei-tis-akrodexies-organoseis

ΕΣΑΣ ΣΑΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΥΡΙΕ ΠΛΕΥΡΗ;;ΝΑΙ η ΟΧΙ;;ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ;;ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕ ΠΛΕΥΡΗ....ΣΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΚΑΤΙ/ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΡΧΕΓΟΝΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΤΤΗ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

"ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!ΔΙΠΟΔΑ ΚΟΥΝΑΒΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ."
Δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις και στο παραπάνω σχόλιο - εφόσον ισχύει για όλους - περιλαμβάνεται φυσικά και ο σχολιάζων ΧΧΧ?
Έγραψα (18:59) για τον Αμυρά επειδή είχε βίντεο σχετικά με την προπαγάνδα κάτι που θα έπρεπε να μελετήσουν όσοι θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά, είναι σπουδαία μαθήματα και οι "αρχηγοί" της Χ.Α. θα έπρεπε πρώτα να τα δουν και μετά να πράττουν. Φυσικά και διαφωνώ με την υποψηφιότητα σύριζα, ήταν κουφό..
Όσο για τον Πλεύρη άσχετα αν συμφωνεί κανείς μαζί του ή όχι πρέπει να παραδεχθούμε ότι ξυπνάει κάποιους από τον λήθαργο και έστω και γιαυτό ας μην τον κατηγορούμε. Τουλάχιστον προσπαθεί. Βέβαια με το θέμα της θρησκείας λίγο τα έχει μπλέξει, προσπαθεί να συμβιβάσει τα ασυμβίβαστα, σαν να κρατάει 2 καρπούζια με το ένα χέρι...

Anonymous said...

ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΠΤ!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ...

-ΔΗΜΗΤΡΑ-

Anonymous said...

"Δεν μου αρέσουν οι γενικεύσεις και στο παραπάνω σχόλιο - εφόσον ισχύει για όλους - περιλαμβάνεται φυσικά και ο σχολιάζων ΧΧΧ?"

ΕΙΜΑΙ Ο ΧΧΧΧ. ΚΑΙ ΟΧΙ Ο "ΧΧΧ" ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ "Χ" ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΑ ΤΥΧΑΙΑ.ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ...ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΜΑ,ΧΩΡΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΔΟΞΟ ΤΕΛΟΣ...ΑΝ ΚΑΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΤΥΠΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ,ΠΟΣΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΠΟΣΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ (ΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ)...ΠΟΣΕΣ ΚΑΡΔΙΑΚΕΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ,ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ....ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΜΕ ΤΟ "ΘΗΡΙΟ".ΕΑΝ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ,Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΕΧΑΝΕ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΠΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΘΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣ,ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΦΤΕ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ η ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΥΣ...Η ΦΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΕΣΜΩΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ,ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΘΕΙ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ....ΕΑΝ Η ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΚΑΤΑΛΥΤΗ,ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΟΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ Δ-Ε-Ν ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ η ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΦΕΡΝΑΝ ΣΕ ΑΤΕΡΝΟΝΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ....ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΗ ΚΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ (ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ),ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ...ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΗ,ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΕΔΙΟ...ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ....ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΙΝ 30 Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ....Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΓΕΛΟΥΣΕ.....ΑΝ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΚΑΙ ΕΠΕΜΕΝΕ ΣΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΚΟΓΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΜΠΕΡΙΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΙΟΛΕΣ ΕΝΟΧΕΣ....ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΡΙΖΑΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ!!

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 3 ΕΠΙΠΕΔΑ....ΟΤΑΝ ΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ΛΟΓΟ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ,ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΟΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙ,Η ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΕΙ...ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΨΕΜΜΑΤΑ,ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΘΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ!!ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΥΥΓΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΑΜΒΑΝΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Anonymous said...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΚΑΤΟΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο Ε.Σ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΑΤΟΜΟ ΤΟ 1992 ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΧΑΡΤΗ ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΗΜΕΙΩΜΕΝΑ ΚΡΑΤΗ,ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΝΟΡΩΝ,ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΩΝ...ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ....Ο ΧΑΡΤΗΣ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ.!!!

ΜΙΑ ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β'Π.Π....Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ...ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ,ΑΥΤΗ Η ΓΕΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΓΑΜΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ,ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΗΣΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΤΗΣ....ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ.!!ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΤΗΣ,ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ...Ο ΤΣΙΠΡΑΣ,Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ,Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ...κ.λ.π ΟΛΟΙ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΜΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ!!ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΠΟΛΥΠΛΗΘΗ ΓΕΝΕΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΓΕΡΟΝΤΩΝ...Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ.!!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΡΑΤΗ....ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ,ΤΙ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ!!!

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΟΧΛΗΘΗΚΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ...ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ....ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ι-Δ-Ε-Α ΚΑΙ ΩΣ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΟΣ,ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟΣ,ΑΕΝΑΟΣ.....ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΤΑ ΠΛΑΤΩΝΑ,ΟΛΟΣ Ο ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΣ ΑΙΣΘΗΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ (Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ) ΓΥΡΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΓΥΡΙΖΕΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ Α-Γ-Α-Θ-Ο-Υ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΤΩΝ ΑΠΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ....ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ,ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ κ.λ.π) ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ.....ΦΤΑΝΕΙ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΟ ΝΑ ΟΜΟΙΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΟΥΣΙΩΘΕΙ ΣΕ Ι-Δ-Ε-Α.!!!!

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

Αντι να βρισκεται στη ΦΥΛΑΚΗ ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ Καρατζαφερηs συμμετεχει στιs εκλογεs!
elldiktyo.blogspot.com/2014/09/kwlotoympas.html
ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΕΞΑΓΙΑΣΤΗΣ-ΥouTube
Καρατζαφερηs-Κωλοτουμπεs 2009-2011 YouTube
{{{{ο βαψωμαλλιαs το χαζοχαρουμενο γεροντακι τηs κατεριναs}}}
Γιωργοs Καρατζαφερηs για τιs << offshore >>MITSI SHOW
Mitsikostas-karatzaferis
o karatzaferhs kai oi evraioi
Καρατζαφερηs για παιδοφιλια Blog.gr.flv
Δια τοιουτον ανηρ αναφερεται ο κατωθι,,,ΓΙΟΥΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ρεεεεεεεεεεεε ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Κ.Πλευρηs:Αγωνιστηs ο Καρατζαφερηs!YouTube
Μεγαs Κ.Πλευρηs:Ο ΛΑΟΣ πρεπει να μπει ξανα στη βουλη!
Κ.Πλευρηs:Σεβομαι βαθια τον Καρατζαφερη!
Κ.Πλευρηs:Αγωνιστηs ο Καρατζαφερηs!
26-05-2012 ΠΛΕΥΡΗΣ Κ:Ο καρατζαφερηs αγωνιζεται για Ελλαδα!
Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;Σημαδι Μετανοιαs;