1.11.16

Αλβανία: «Συμφωνία με Ισραήλ για τα θύματα του Ολοκαυτώματος» …μετά 70 χρόνια!

Μπορεί το σοσιαλιστικό κόμμα και ο ηγέτης του, Έντυ Ράμα -που κυβερνά με τους τσάμηδες, να ρίχνουν εθνικιστικές κορώνες κατά της Ελλάδας, προκειμένου να αποσπάσουν καμιά ψήφο από την ακροδεξιά, αφού οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν στον …πάτο, από την άλλη, προσπαθεί να ισχυροποιήσει τη θέση της Αλβανίας με συνεργασίες που δείχνουν το ‘καλό’ της πρόσωπο σε μια σκοτεινή περίοδο του αλβανικού κράτους κατά την οποία είχε ταυτισθεί με τς ορδές του Μουσουλίνι. Έτσι, αλβανική υπηρεσία, η Γενική Διεύθυνση Αρχείων υπέγραψε συνεργασία με την «Αρχή Μνήμης των Μαρτύρων Ηρώων του Ολοκαυτώματος» Γιαντ Βασέμ στο Ισραήλ. Σκοπός αυτής της συνεργασίας είναι η ανάδειξη του αλβανικού έθνους, ως του ‘μόνου έθνους’ που έσωσε τους Εβραίους κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου με το παγκόσμιο Ισραηλινό Κέντρο, γράφει εμφαντικά το κείμενο. Η τελετή υπογραφής πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο ‘Yad Vashem’ στο Ισραήλ. Κατά τη διάρκεια της υπογραφής παρέστη ομάδα καθηγητών από την Αλβανία, οι οποίοι εκπαιδεύονται από το κέντρο ‘Γιαντ Βασέμ’. Ο επικεφαλής του εκτελεστικού συμβουλίου του Γιαν Βασέμ, καθηγητής δρ Αβνέρ Σαλέφ, δήλωσε ότι η Αλβανία ήταν η μόνη χώρα που έσωσε όλους τους Εβραίους της κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου. «Η Αλβανία είχε μια εβραϊκή κοινότητα μόνο 200 Εβραίων στην αρχή του πολέμου, αλλά στο τέλος ήταν πάνω από 2.000 Εβραίοι. Η αύξηση αυτή δείχνει την ιστορία ενός συγκεκριμένου λαού που συνέβαλε στη σωτηρία των Εβραίων», είπε ο Σαλέφ, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

The Hellenic Information Team

ΣΧΟΛΙΟ "ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ": Ναί, Μέσα σέ 4 χρόνια έκαναν από 18 παιδιά ο καθένας !!! 200:2=100x18=1800+200=2.000 Άει στό διάολο κοπρίτες.

1 comment :

Anonymous said...

ΟΙ ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ....ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΗΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
ΟΙ ΚΟΣΣΟΒΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ....ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ....ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΦΥΛΛΟ...ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ...ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΗΣ...ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ.!!!ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΩΝ UCKάδων ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΑΡΔΑΝΙΕΣ ΠΥΛΕΣ.!!!ΔΑΡΔΑΝΙΕΣ ΠΥΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

ΟΤΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ... ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΝΗΣΣΟ.ΣΤΗΝ ΔΕ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ (ΒΑΛΚΑΝΙΚΗ) ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΥΚΟΛΑ... ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ... ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΚΟΥ ΕΜΦΥΛΕΙΟΥ... ΣΕ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ, ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ "ΣΥΜΜΑΧΟΙ" ΜΑΣ, ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗ.

ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ... ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ... ΚΡΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΣΗ, ΚΑΙ ΠΟΔΗΓΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΥΠΟΑΝΑΠΤΥΚΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΩΣΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΕ ΕΝΑ Γ' ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ...ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΣ ΕΝΑΝ Γ'ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙ Η ΦΩΤΙΑ...Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΗΔΗ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΜΟΝΙΜΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΒΑΣ,ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΔΥΡΡΑΧΙΟ.!!ΑΛΛΑ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΚΟΣΣΟΒΑΡΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ...ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟΧΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ,ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ....ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ" ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...ΠΟΛΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΕΧΟΥΝ ΜΟΛΙΣ 250χλμ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΒΑΣ...ΕΠΙΣΗΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΕΛΕΙ Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΙ ΤΙΣ Ε.Δ ΤΗΣ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ...ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ UCKάδες ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΛΕΣΟΥΝ.!!

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΦΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΟΙ ΚΟΣΣΟΒΑΡΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ...ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ....ΚΥΠΡΟΣ-ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ-ΚΟΣΣΟΒΟ...ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΤΡΙΓΩΝΟΥ...ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΦΩΤΙΑ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ;;

ΧΧΧΧ.