11.11.16

Μουσουλμάνοι οργανώνονται σε κόμμα που διεκδικεί το 15,5 του εκλογικού σώματος της χώρας...

Το λένε οι ίδιοι στην σελίδα τους https://islamsocgr.wordpress.com/ και ξέρετε ποια είναι η "πλάκα" ότι είναι πολύ πιθανόν αν τελικά κατεβούν στις προσεχείς εκλογές να λάβουν αυτό το ποσοστό... Όσο για το νούμερο που λένε (1,7 εκατ. μουσουλμάνοι) μπορώ να σας πω με απόλυτη μάλιστα σιγουριά ότι είναι πολλοί πολλοί περισσότεροι...

http://www.e-koutsobola.gr/2016/11/155.html

ΣΧΟΛΙΟ Καλλιόπη Σουφλή: Ο ελληνικός λαός, είναι άξιος της μοίρας του και της ηλιθιότητας που τον μαστίζει...Όταν τα ΛΑΘΡΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΑ, στα οποία ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΗΜΑΡ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ (ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ), ο ηλίθιος λαός, τρέχει να ψηφίσει τα κόμματα που ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΥΣΛΙΜΙΑ... ΕΚΤΟΣ ΑΝ... ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. Και μην τολμήσει κανένας να μιλήσει για ... "ρατσισμό", γιατί το να βλέπεις την καταστροφή της Πατρίδας σου να έρχεται και να μένεις απαθής, είναι ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

2 comments :

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ TELEMACHUS said...

ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΟ 1992 ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. ΟΥΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

ΙΣΧΥΣ said...

ΝΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΤΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ. ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ/ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΠΙΔΙ.

ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΦΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ "ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ", ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.