14.10.16

Το Ιράν προσβλέπει να προωθήσει φυσικό αέριο μέσω Τουρκίας και Ελλάδας στην Ευρώπη

Ο εκπρόσωπος της Εθνικής Ιρανικής Επιχείρησης Αερίου, Μαγίντ Μπουγιαζαντέχ, κατά το 23ο Διεθνές Συνέδριο Ενέργειας της Κωνσταντινούπολης εξέφρασε τη θέση ότι το Ιράν, λόγω των μεγάλων αποθεμάτων φυσικού αερίου που έχει, επιθυμεί να αυξήσει την παρεχόμενη ποσότητα στην Τουρκία, αλλά και να προωθήσει το φυσικό αέριο μέσω της Τουρκίας και της Ελλάδας στη Δυτική Ευρώπη. «Το Ιράν έχει πολλά αποθέματα φυσικού αερίου. Στέλνουμε, πλέον, καθημερινά στην Τουρκία 30 εκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου. Ήδη, οι σχέσεις μας με την Τουρκία είναι στο επίπεδο της αδελφοσύνης και αποφασίσαμε να αυξήσουμε το ποσό του αερίου που αποστέλλεται στην Τουρκία», είπε ο Μαγίντ Μπουγιαζαντέχ. Ο ίδιος επεσήμανε ότι «η Τουρκία μπορεί να μεταφέρει ιρανικό αέριο στην Ευρώπη. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της Ελλάδας, όπως θα γίνει με τη Ρωσία. Είναι μια καλή ευκαιρία να αποκτήσουμε από κοινού κέρδη», είπε.

The Hellenic Information Team

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΠΩΣ ΕΑΝ ΤΟ ΙΡΑΝ ΠΕΙΣΤΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΟ-ΣΙΝΟ-ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ.

33 comments :

Anonymous said...

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΑΡΚΟΥΔΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΔΡΑΚΟ,ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ...ΚΑΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΩΝ Η.Π.Α,η ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ....ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΡΩΣΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ η ΚΙΝΑΣ-ΡΩΣΙΑΣ η ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΕ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ.

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ, ΠΑΓΙΑ, ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΟΥΣΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ (ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΗ ΠΛΗΡΗΣ), ΤΗΣ ΚΟΙΤΙΔΑΣ ΓΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Anonymous said...

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΗ ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΠΑΓΙΑ Η ΤΑΚΤΙΚΗ Η ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ...Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙ ΑΕΛΛΑΣ....Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΣΟ ΟΣΟ Ο ΧΩΡΟΣ!!!ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;;ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ...ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ...ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΥΤΕ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΡΑΝ....ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΡΩΣΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΙΡΑΚΙΝΟ ΕΔΑΦΟΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ...ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ...ΣΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΟ "ΑΡΑΒΙΚΟ ΝΑΤΟ"....ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΟΙ Σ.ΑΡΑΒΙΑ,ΤΟ ΚΑΤΑΡ,κ.λ.π ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕΤΩΠΟ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ....ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΤΤΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΕΔΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ.!!ΒΑΖΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΙΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

ΧΧΧΧ.

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

Η ΟΠΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ-ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΩΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.

Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ. ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΗ ΟΡΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΡΩΣΣΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΙΡΑΝ- ΙΡΑΚ-Σ.ΑΡΑΒΙΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ-Β.ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ/ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΠΛΗΝ ΙΑΠΩΝΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΙΝΙΚΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΤΟ Η.Β ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝ ΜΙΑ ΤΟΥΦΕΚΙΑ. ΟΙ ΗΠΑ ΗΔΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗ ΠΛΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑΣ, ΩΚΕΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΤΟΝ ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΗΠΑ-ΡΩΣΣΙΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΚΙΝΑ ΜΟΝΗ ΙΣΧΥΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ. ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΩΡΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΙΔΕΞΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

Anonymous said...

ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;; ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ...ΓΙΓΑΝΤΟΜΑΧΙΑ...ΑΤΛΑΝΙΤΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ....ΤΡΩΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ...ΥΚΣΩΣ...ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΗΡΑΚΛΗ...ΔΙΟΝΥΣΟΥ....ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Γ'...ΡΩΜΑΙΟΙ....ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ...ΜΟΓΓΟΛΟΙ...ΟΘΩΜΑΝΟΙ...Α&Β ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ...Α&Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ...ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΟ deja vu....ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΕΝΕΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.!!

"Αιών παις εστί παίζων πεσσεύων παιδός η βασιληίη"… ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

"Η ΟΠΤΙΚΗ ΣΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ-ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. "

ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ/ΔΥΝΑΜΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ...ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ η ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ...ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΥΝΑΜΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΙΝΑ...ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΧΩΣ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ.!!ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ,ΤΟ ΙΣΧΥΣ,Η ΟΕΑ,Ο ΑΛΦΑ η Ο ΔΕΙΝΑ...ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ ΤΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΑΝΑΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ....ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΙΛΙΑΔΑ...ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΙ Η.Π.Α ΠΟΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΙΝΑΙ;;;ΑΝ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ!!

Η ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΚΤΑΡ ΚΑΙ Η ΑΜΒΡΟΣΙΑ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ.

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

1) Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΣ, ΑΛΛΟΙ ΘΕΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ
2) Ο ΤΡΩΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΔΟΦΥΛΕΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ
3) ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ -ΑΤΛΑΝΤΩΝ
4) ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΩΣ ΝΕΟ-ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΥΡΕΩΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΩ ΧΡΟΝΟ ΔΙΑΒΑΖΩ
5) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ) ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΤΟΥΛΑΣΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ-ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ.
6) ΟΥΔΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΖΗΣΑΝΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ Ν.ΑΜΕΡΙΚΗΣ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΑΡΓΟΤΡΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΙΝΔΙΕΣ.
7) ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΤΗΣ Β.ΑΦΡΙΚΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.
8) ΕΚΕΙ ΗΛΘΑΝ ΣΕ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΜΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΕΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΤΑΞΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ.

ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΦΗΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ. ΟΙ ΝΕΟ-ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΑΛΛΑ Η ΚΙΝΑ. (ΛΕΩ ΣΑΣ, ΕΚΤΙΜΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑ ΑΠΟΨΗ ΠΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟ-ΑΤΛΑΝΤΕΣ).

Κ

Anonymous said...

ΠΡΙΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΙΣΧΥΣ...ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑ;;ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΕΙ;;Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΑΣΙΑ;;ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΠΟΥΜΕ ΘΑ ΤΟ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ Η ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΙΤ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ..ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ,ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΒΑΣΕΙΣ.ΑΛΛΙΩΣ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΙΛΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ.

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

"2) Ο ΤΡΩΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΔΟΦΥΛΕΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ "

ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΝΔΟΦΥΛΕΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ...ΤΟΤΕ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΥΛΗ...ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ;;;ΑΛΛΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΛΥΚΟΦΡΩΝ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ"...ΠΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝ ΓΡΙΦΩΔΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΝ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ Η ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ..ΕΚΕΙ Ο ΛΥΚΟΦΡΩΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΩΕΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΣΦΙΓΓΑΣ..."Σφιγγός κελαινής γήρυν (γλώσσα) εκμιμούμενη" ΑΡΧΗ ΑΡΧΗ ΝΟΜΙΖΩ ΣΕΛΙΔΑ 7....ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2002 ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΛΕΓΧΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΚΛΕΙΣΤΗ. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΑΝΘΡΑΚΑ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΘΕΤΕ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ Η Σ.ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗΣ. ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΟΡΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΤΥΧΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ν.ΑΜΕΡΙΚΗ.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΠΕΤΡΩΜΑΤΑ.

Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΕΣ "ΑΔΕΛΦΕΣ", ΟΛΕΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ (ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ) ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ.

Anonymous said...

"5) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ) ΤΑ ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΤΩΡΙΝΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΤΟΥΛΑΣΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ-ΙΣΤΟΤΟΠΟΙ. "

ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ...ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ...ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ...ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΚΟΦΡΩΝΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ" ΟΙ ΚΑΔΜΕΙΟΙ ΣΚΥΘΟΦΩΝΕΣ ΑΝΤΛΑΝΤΕΣ(ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ) ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΡΕΙΣ ΓΕΝΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ....ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΩΓΥΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑΓΕΙΡΙΤΗ....ΑΡΑ ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΛΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ...ΚΑΙ ΑΡΑ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΡΟΚΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΛΑΡΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.!!ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΑΣΤΡΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ....ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

ΕΠΙΣΗΣ Ο ΜΑΚΡΟΒΙΟΣ -[Saturnalia 1.1.c.10.p.162] ΜΑΣ ΠΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ Η "ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΟΦΕΩΣ ΕΙΣΗΧΘΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟ ΤΟΥ ΚΕΚΡΩΠΟΣ"...ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΒΩΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ,ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΕΚΡΩΨ "τον βάρβαρον Αιγυπτιασμόν αφείς" ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΚΛΕΙΔΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ Ο ΚΕΚΡΩΨ ΑΛΛΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΟΓΕΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΥΘΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ.!!ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ...ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

"1) Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΟΙ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΣ, '

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΡΩΩΝ...ΑΛΛΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΧΙΛΛΕΑ...ΑΦΟΥ ΕΛΛΗΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΝΟΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΦΩΣ" ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ) ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΥΣΛΟΛΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ (η ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ) ΩΣ ΠΗΓΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ "ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ"). ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ...

ΣΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΩΣ "ΠΡΟΦΗΤΗΣ" ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΤΑΝ ΩΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΥΘΙΑ. ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ: https://el.wikisource.org/wiki/%CE%91%CE%BB%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%B1_(%CE%9B%CF%85%CE%BA%CF%8C%CF%86%CF%81%CF%89%CE%BD)
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΕΚΑΝΕ "ΚΑΡΙΕΡΑ" ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΧΡΟΙΑ, ΒΑΘΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΝΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΠΩΣ ΤΟ ΟΛΟ ΠΟΝΗΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΔΕΞΙΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ.

ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ: ἐκμιμουμένη ΛΕΕΙ ΔΛΔ ΜΙΜΕΙΤΑΙ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΕΚΦΩΝΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕ ΣΤΟ ΠΟΙΗΜΑ.

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΡΩΙΚΟ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΛΩΣΣΑ. ΣΥΝΕΝΟΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ
ΔΙΕΡΜΗΝΕΥΣ/ΜΕΤΑΦΡΣΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Ο ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΣΤΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΗΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ.

Κ

Anonymous said...

ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΠΩΣ ΕΔΩ ΔΕΝ ΗΛΘΑΝ ΑΤΛΑΝΤΕΣ; ΟΧΙ. ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΠΛΑ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΖΗΣΑΝΤΩΝ ΤΟΥΣ, Η ΚΥΡΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΠΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΛΕΙΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΦΥΣΙΚΑ ΚΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΝ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ.

Κ

Anonymous said...

ΑΡΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ;;;ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΧΙΛΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ;;

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

ΕΛΑ ΝΤΕ...
ΑΡΑ ΕΙΤΕ Ο ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΤΕ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΕΙΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΕΙΤΕ ΟΙ "ΘΕΟΙ" ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΝ ΣΑΝ ΘΕΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΟΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΓΩ. ΑΣ ΒΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΚΑΛΗ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΙ ΗΠΑ ΟΙ ΝΕΟΑΤΛΑΝΤΕΣ ΝΑΙ ή ΟΧΙ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΝΕΟ-ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ή ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ; ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ.

Κ

Anonymous said...

"Ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΔΥΣΛΟΛΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ (η ΟΠΟΙΝΔΗΠΟΤΕ) ΩΣ ΠΗΓΗ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ "ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ"). ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ..'

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΗΓΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΑΙΤ..ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ,ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ...ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΟΥΤΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΚΡΗ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ..ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥ...ΑΛΛΑ ΑΝΤΕ Ο ΛΥΚΟΦΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΗΤΗΣ...ΤΟ ΙΔΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΙΝΔΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΕ ΧΩΡΙΑΔΙΚΑ ΑΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ.!!

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΗ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ; ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΤΗΣ ΚΛΑΣΣΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΔΕΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΠΛΗΡΕΣ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΟΜΗΡΙΚΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ. ΜΕΣΕΣ ΑΚΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΗ/ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΑΥΤΩΝ. ΑΝ ΘΕΣ ΔΩΣΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΙ ΝΕΟ-ΑΤΛΑΝΤΕΣ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

Κ

Anonymous said...

"ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΙ ΗΠΑ ΟΙ ΝΕΟΑΤΛΑΝΤΕΣ ΝΑΙ ή ΟΧΙ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΝΕΟ-ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΙΝΕΣ ή ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ; ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ."

ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ...ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΞΟΥΝ ΟΙ ΣΙΝΕΣ...ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ...ΤΩΡΑ ΟΙ ΗΠΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΑΝΑΩΝ...ΟΧΙ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΔΕΡΜΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ....Ο ΕΛΛΗΝΟΑΤΛΑΝΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΤΡΩΙΚΟΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΠΩΤΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ...ΚΑΙ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ.ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΙΔΡΥΜΕΝΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ΠΛΗΝ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ...

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

"ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΑΚΟΜΗ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ;"

ΟΧΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΒΛΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΨΑΞΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ...

Anonymous said...

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΙΣ ΗΠΑ ΩΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΑΤΛΑΝΤΕΣ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΑΙΤ ΤΑ ΑΝΕΦΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΕΠΙ ΤΟ ΠΛΕΙΣΤΟΝ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΑΛΗΘΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ.

ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ

Κ

Anonymous said...

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ. ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΝΗΣΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΟΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΖΗΣΑΝΤΕΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΑΡΧΙΚΩΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΣΑΝ ΕΚΕΙ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΧΡΟΝΟ. ΟΙ ΤΩΡΙΝΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΠΛΗΝ ΤΗΣ ΕΜΜΟΝΗΣ ΤΩΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ-ΕΒΡΑΙΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΟΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΑΠΟΙΚΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ Η.Β ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΦΥΛΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΝΔΟΙ, ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΣΙΝΕΣ. ΤΩΡΑ-ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ Η.Β, ΟΙ ΗΠΑ, Η Ε.Ε ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΩΣ Η ΡΩΣΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΟΙ ΝΕΟ-ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΗΞΕΙ ΕΚΕΙ. Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ. Η ΕΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΧΡΗΖΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΡΕΥΝΥΣΗ. ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ.

Κ

Υ/Γ: ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ.

Anonymous said...

" Η ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΠΛΗΡΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ. Η ΕΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ ΧΡΗΖΕΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΕΡΕΥΝΥΣΗ. ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ. '

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΕΔΩ....ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ....ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΑΤΙΑ ΤΟΥ Γ'Π.Π...ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ (ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΛΛΕΣ)..ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....ΝΑ ΘΥΜΗΣΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΠΟΤΕ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ....ΑΦΟΥ ΖΟΥΣΑΝ ΖΩΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ...ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΔΟΤΡΟΠΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ!!

http://www.skai.gr/news/environment/article/281715/lesvos-ekthesi-gia-ta-zoa-sto-voreio-aigaio-prin-20-ekatommuria-hronia/

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΩΝ..ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΟΙ "Τουάθα ντε Ντανάν" ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΕΑΣ "ΝΤΑΝΟΥ"...ΗΤΑΝ ΟΙ 5 ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ...ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ..ΑΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΟΙ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ..Η ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΓΙΓΑΝΤΩΝ(ΓΙΓΑΝΤΟΜΑΧΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ) ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΑΝ...ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΑ Ντάνου Η ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΥΑΛΟΥΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΑΝ DON ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΑΝ ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΟΥΜΕ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΝΤΟΝ/ΔΩΝ η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΩ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΣ ΘΗΒΑΙΑΣ 'ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΟΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΔΥΟ ΜΑΤΡΕΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΒΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΚΑΘΘΗΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΔΩ-ΔΩ-ΝΗ...ΣΤΑ ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΑ Ντέιρ Ελ Μπαχαρι ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΝΑΟΣ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ"...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΕΙΡ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ντάειρα η Δάειρα...η Δαναοί!!

https://books.google.gr/books?id=FCTQAwAAQBAJ&pg=PA24&lpg=PA24&dq=%CE%9D%CF%84%CE%AD%CE%B9%CF%81+%CE%B5%CE%BB+%CE%9C%CF%80%CE%B1%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9+,&source=bl&ots=edAeRNy_22&sig=JfAWQHix1SUBa-NpMsxjfMe0ElA&hl=el&sa=X&ved=0ahUKEwjQ5uijidLOAhUCahoKHZdcArwQ6AEIIzAB#v=onepage&q=%CE%9D%CF%84%CE%AD%CE%B9%CF%81%20%CE%B5%CE%BB%20%CE%9C%CF%80%CE%B1%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9%20%2C&f=false

ΤΟ ΔΩ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΗΣΥΧΙΟΣ ΔΩΔΩΝΕΥΣ ΑΠΛΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΕΟΣ...ΤΟ ΔΩ ΟΜΩΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ DO ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΚΕΡΑΥΝΟΣ" Η Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΗΧΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ...ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΜΑ..ΚΟΥΔΟΥΝΙΖΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΤΟΥΣ (ΤΙΣ Ντουούν ΣΤΟΝ ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ ΠΑΡΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ Δονούν) ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ Ντου (ΔΩ) Δευ θεό.ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΗΞΑΜΕ ΣΤΗΝ Ντοουντουούν Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣ ΔΩΔΩΝΗ.

ΟΙ Νταουνάοι ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ...ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΤΟΝ ΚΕΡΑΥΝΟΒΟΛΟ Δεό ΙΕΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΟΙΚΗΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ...

Υ.Γ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΦΥΓΗ ΤΟΥ ΔΑΝΑΟΥ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΡΛΑΝΔΟΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΩΝ ΤΟΥΣ...ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

"7) ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΤΗΣ Β.ΑΦΡΙΚΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.
8) ΕΚΕΙ ΗΛΘΑΝ ΣΕ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΜΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΕΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΤΑΞΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΩΝ."

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ...ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΜΕΙΞΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ...ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΑ;;ΕΙΧΑΝ ΣΧΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΔΕΡΜΑ;;ΠΟΙΑ ΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ;;

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

"ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2002 ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΗΛΕΓΧΕ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΚΛΕΙΣΤΗ"

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ (ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΒΑΛΤΕ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΚΤΩΜΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1917 ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ)...ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΠΟΡΟΝΤΟΝ ΓΚΡΟΥΖΕΜΠΕΡΓΚ ...ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ,ΥΨΩΣΑΝ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ.!!ΝΑΙ ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΑΤΛΑΝΤΩΝ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΟΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ...ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ...ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ....ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ.!!ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΑΝ ΤΟΤΕΕΕΕ ΤΟΥΣ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΛΑΤΩΝ...ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ(ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ) ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑ....ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

"ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑ....ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ."

φιλε ΧΧΧΧ, ειναι αναγκη να αλληλοσφαχτει η ανθρωποτητα και να γινει ο πλανητης πουτανα οπως λες; Δε γινετε να συμβει μια τεραστιας διαστασεως φυσικη καταστροφη που θα καταστρεψει τον τωρινο πολιτισμο και την τεχνολογια και αυτους που την ελεγχουν και να ξεκινησει ο πολιτισμος παλι απτην αρχη;

Anonymous said...

ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΤΙΣ 15/10/16 23:29

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ...ΜΠΟΡΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΛΛΗΝΟΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ...ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΙ ΛΕΣ;;ΑΛΛΩΣΤΕ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ....ΘΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΑΤΛΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΟΛΟ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΤΟΥ....ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ "ΜΗΛΑ ΤΩΝ ΕΣΠΕΡΙΔΩΝ"....ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΑΤΛΑΣ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ "ΑΞΩΝ"...Ο ΑΤΛΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ...ΒΑΛΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΥΘΟ.

ΧΧΧΧ.

Anonymous said...

Δεν το ηξερα οτι ατλας σημαινει αξων, ο μυθος του Ατλα με τον Ηρακλη κολαει με την μετατοπιση του αξονα της γης. Ειχα ακουσει οτι αυτο εχει γινει στο παρελθον απο συγκρουση της γης με εξωτερικο σωμα που προκαλεσε μετατοπιση του αξωνος στις 90 μοιρες, και οτι προς το βορειο πολο καποτε υπηρχε ευκρατο κλιμα.
Μπορει να συμβει και ο συνδυασμος που λες. Νομιζω αυτο που πρεπει να διασωθει σε καθε περιπτωση ειναι η Ελληνικη γλωσσα.

Anonymous said...

Μπορει να μου εξηγησει καποιος... αφου λετε.. και τα σημαδια οντως δειχνουν οτι το ιερατειο ελεγχει και τις ΗΠΑ και τη Ρωσια και την Κινα και μαλλον λιγο πολυ ολα τα κρατη..
Οποιος και να ειναι ο νικητης του 3ου Π.Π. παλι δεν θα ειναι ελεγχομενος;
Μηπως οδηγουν την ανθρωποτητα εκει για να μειωσουν τον πληθυσμο και να μπορουν να τον δουλοποιησουν μετα ευκολοτερα;

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΤΙΣ 16/10/16 22:53

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΡΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ/ΑΤΛΑΝΤΩΝ...ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ,ΠΑΝΩ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ...ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑΣ,ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ η ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΘΕΜΑΤΑ,ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ...ΣΑΝ "ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ" ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.!!ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ.

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ...ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΤΩΡΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ η ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΛΕΙΨΗ....Ο ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΕΝΑΟ ΚΥΚΛΟ ΓΙΑ ΟΣΟ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ...Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ...Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΣΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ...ΚΑΙ Η ΧΘΟΝΑ ΘΑ ΑΝΑΡΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.!!

Υ.Γ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΣΟΥ.

ΧΧΧΧ.

ΙΣΧΥΣ said...

@22:53
ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ...

Η "ΙΣΧΥΣ" ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ "ΙΕΡΑΤΕΙΟ". Η ΙΣΧΥΣ ΜΙΛΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΔΑΧΡΟΝΙΚΑ Η ΑΡΧΟΥΣΑ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΕΙΤΕ ΕΠΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ ΕΙΤΕ ΕΠΙ ΜΑΟ ΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ ΚΑΣΤΑ ΑΥΤΟΑΝΑΠΑΡΑΓΩΜΕΝΗ. ΑΥΤΗ ΚΑΣΤΑ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΡΩΝ, ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΔΙΚΙΟ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ. ΑΥΤΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

Ο ΧΧΧΧ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ, (ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ) ΕΙΤΕ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ (ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ ΕΝΑ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ ή ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ. Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΕΜΑΣ (ΕΛΛΗΝΕΣ) ΦΤΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΡΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΘΕΩΝ ή "ΘΕΩΝ".

Η "ΙΣΧΥΣ" ΕΧΕΙ ΒΑΣΙΜΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ Ο ΓΠΠ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟΣ, ΔΛΔ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ. ΠΡΩΤΑ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΕΥΚΩΝ ΕΘΝΩΝ (π.χ ΗΠΑ-ΡΩΣΣΙΑ) ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ Η ΚΙΝΑ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ, ΕΞΟΝΤΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΜΙΓΑΔΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ.

ΟΣΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΝΔΑΡΙΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΚΑΤΕΧΟΥΝ.

Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΤΩΝ ΜΑΝΔΑΡΙΝΩΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ (ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΡΙΤΗ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ) ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΠΑ (ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ) ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΟΡΣΤΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΕΡΡΙΔΕΣ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΔΩΣΕ ΟΥΔΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ. ΥΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΕΔΙΔΕ ΟΥΔΕΝΑ ΚΡΙΣΙΜΟ-ΧΡΗΣΙΜΟ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΣΤΗ ΔΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΘΑ ΠΑΓΙΔΕΥΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΔΙΑΡΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ.

ΟΙ ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ. (ΟΙ ΜΕΙΖΟΝΕΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΤΕΣ ΤΑΚΤΙΚΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ- Κ.Λ.Π ΔΛΔ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.) ΟΜΟΙΩΣ Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΡΩΣΣΙΑΣ ΚΙΝΑΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ. Η ΡΩΣΣΙΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ. Η ΚΙΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΜΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ. ΚΑΚΩΣ ή ΚΑΛΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΣ. ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟΝ Η ΚΙΝΑ , ΠΡΟΣΔΟΚΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ "ΑΝΗΚΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΙΤΑ.

ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΝΕΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΘΛΙΒΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ-ΡΩΣΣΙΑΣ. ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΜΑΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΡΙΔΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΗΠΑ-ΡΩΣΣΙΑΣ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.

Anonymous said...

ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΝΩΝΥΜΕ ΦΙΛΕ

ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ...ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ,ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ..ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Α-Ρ-Χ-Η.!!Η ΖΩΗ...Ο Ε-Λ-Λ-Η-Ν ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΡΟΠΟ....ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ε-Λ-Ε-Υ-Θ-Ε-Ρ-Ι-Α.

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ...ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΙΑ "ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ" ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ "ΠΩΜΑΤΑ" ΑΝ ΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ.!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ...."Η ΕΝ ΖΩΗ ΔΥΝΑΜΙΣ" Η ΕΛ-ΕΝΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...ΤΟ ΕΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΧΧΧΧ.