16/10/2016

Ο διοικητής της τροχαίας Αθηνών συγχώρεσε τους αναρχικούς που τον ξυλοφόρτωσαν!

Όπως θυμόμαστε, το βράδυ της 29ης Αυγούστου ο διοικητής της τροχαίας είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αναρχικούς στη διασταύρωση των οδών Πανεπιστημίου και Εμμανουήλ Μπενάκη την ώρα που διέσχιζε ένστολος τον δρόμο. Μετά την σύλληψη του κύριου δράστη, πριν από λίγες ημέρες σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές ο διοικητής της τροχαίας δήλωσε τα εξής απίστευτα: «Πρόκειται για έναν νέο άνθρωπο. Οφείλουμε να του δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία. Το γεγονός ήταν τυχαίο. Όλα πήγαν κατ΄ ευχήν. Δεν μπορούμε και δεν πρέπει να είμαστε εκδικητικοί». Επίσης, ο Διοικητής της Τροχαίας Αθηνών Γιώργος Διαμαντόπουλος ενώ από την πρώτη στιγμή είδε φωτογραφίες του αναρχικού δεν «μπορούσε» να τον αναγνωρίσει… Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος δράστης είναι πολύ γνωστός αναρχικός, έχει σε βάρος του δικογραφίες και δίνει παρόν σε Αστυνομικό Τμήμα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά κάθε 15 μέρες. Η «αψυχολόγητη» αντίδραση του αξιωματικού της ΕΛΑΣ, θα ήταν πολύ επιπόλαιο να εξηγηθεί με βάση τα φιλάνθρωπα αισθήματα του. Το τι ακριβώς υποκρύπτεται, είναι σκιώδες. Ωστόσο, το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πλοκάμια των παρακρατικών αναρχικών είναι πολύ βαθιά μπλεγμένα στην κρατική μηχανή…

http://www.elkosmos.gr/o-diikitis-tis-trocheas-athinon-sigchorese-tous-anarchikous-pou-ton-xilofortosan/

5 comments :

  1. "τα πλοκάμια των παρακρατικών αναρχικών είναι πολύ βαθιά μπλεγμένα στην κρατική μηχανή…"

    ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ" η "ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ"...ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ..ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ=ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ..ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ,ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΩΣ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ...Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ...ΔΗΘΕΝ ΔΕΞΙΟΙ...ΔΗΘΕΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η «αψυχολόγητη» ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΑΣ...ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΞΕΝΗΣ ΧΩΡΑΣ.!!

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  2. Οι σπασίκλες και τα μαμομπαμπόθρευτα στο internet που αυτοαποκαλούνται Antifa, κάθονται στα υπόγεια της μαμά τους, παρενοχλώντας τα άτομα που είναι ένοχοι για το τίποτα, αλλά εκφράζουν τις απόψεις τους και για τη διεξαγωγή νομικών πεποιθήσεων. Οι Antifa επίσης είναι γνωστοί σε όλο τον κόσμο γιατί κρύβονται πίσω από την αστυνομία κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

    Ολόκληρη η ύπαρξή τους επικεντρώνεται στην αντίθεση του πατριωτισμού και της ορθολογικής σκέψης σε σύγκριση με άτομα που πιστεύουν στον πολιτισμό και την ιστορία τους.

    Η τακτική της Antifa είναι απλή: Θα "ξεψαχνήσει" τη Google και τα social media , ιστοσελίδες όπως το Facebook και στη συνέχεια θα επιτεθεί το κάθε άτομο που δεν είναι αριστερός, κομμουνιστής ή αναρχικός. Παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες από τις πληροφορίες τους, αποτελείται από υπερβολές στο διαδίκτυο, οι περισσότερες είναι ξεπερασμένες ή κατασκευασμένα ψέματα. Και παρόλο που ισχυρίζονται ότι είναι «κατά του ρατσισμού», θα βρείτε τις επιθέσεις τους στο διαδίκτυο μόνο εναντίον των Λευκών ανδρών και γυναικών, ανώνυμα.

    Αγαπούν ιδιαίτερα να παρενοχλούν τους γονείς με τα παιδιά. Και δεδομένου ότι τα μέλη της Antifa είναι πολύ φοβισμένοι, γίνονται συκοφαντες παρενοχλώντας ιστοσελίδες και δημοσιεύσεις ή συμμετέχουν σε εκδηλώσεις , στο οποίες έχουν την αστυνομία και τα μέσα ενημέρωσης για να κρυφτούν από πίσω.
    Είναι δειλοί γιατί δεν έχουν το θάρρος να αναλάβουν τον ακτιβισμό τους μακριά από το διαδίκτυο και χωρίς να κρύβονται πίσω από την αστυνομία.

    Steve

    ReplyDelete
  3. ΛΑΘΟΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ... ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΘΑ ΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕΡΙΑ Ή ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ... ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟ ΑΥΡΙΟ... ΧΑΧΑΧΑ!!!

    ReplyDelete
  4. "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ"

    ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ..ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ...ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ .!!ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ" ΥΠΗΡΕΣΙΑ Η ΑΛΛΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΡΕΥΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ.

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete
  5. ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ;;

    http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2016/02/epeisodia31.jpg

    http://thenorthfaceppos.msiwebdev.com/wp-content/uploads/2015/01/TNF.png

    https://hellasforce.files.wordpress.com/2016/03/nuland_victoria_diavata.jpg?w=750&h=500

    ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΟ ΣΗΜΑΤΑΚΙ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ!!ΚΑΙ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΝΟΥΛΑΝΤ..ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ" "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ";;ΟΤΑΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ/ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕ "ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ" ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΕΙ.!!

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete