31.10.16

Παρακρατική αριστερή Υπηρεσία Πληροφοριών ίδρυσε η κυβέρνηση του Σύριζα ;

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΔΕΝ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΕ, ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΤΑ (ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ) ΙΣΩΣ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΕ.  Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΚΡΟΠΝΟΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ. ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΕ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΕΥΠ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΟ ΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΠ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ. ΜΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ, ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΡΟΥΝ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.

ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΛΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠ-ΕΥΠ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΣΟΥΜΕ ΓΕΜΑΤΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ. ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ. ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Την ανασύνταξη μιας αριστερής (ΚΥΠ) "Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών" φέρεται να έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση του Σύριζα, κάτω απο άκρα μυστικότητα, στα πρότυπα παραστρατιωτικής οργάνωσης, πλήρως ανεξάρτητη απο την ΕΥΠ (Εθνική Υπηρεσίας Πληροφοριών), με μεθόδους που παραπέμπουν στην πρώην ΣΤΑΖΙ (διαβόητη Υπηρεσία Πληροφοριών της Ανατολικής Γερμανίας). Ολα ξεκίνησαν με τα υπόγεια παιχνίδια συμφερόντων και διαπλοκής που αγγίζει τα όρια του εκβιασμού, προ των αποφάσεων του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες, και κορυφώθηκαν με την υποκλοπή συγκεκριμένων λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (emails) υψηλόβαθμου δικαστή του ΣτΕ που διατηρούσε ερωτική σχέση με παντρεμένη (πρώην) υποψήφια (νυν) δικαστή!

Για να βάλουµε κάποια γεγονότα σε χρονολογική σειρά.
Πρώτον, ανώτατος δικαστικός ανταλλάσσει επιστολές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Δεύτερον, κάποιος μπαίνει κρυφά και παράνομα στο e-mail του δικαστικού και υποκλέπτει την αλληλογραφία.
Τρίτον, η αλληλογραφία αρχειοθετείται από άγνωστο σύστημα παρακολουθήσεων.
Τέταρτον, η αλληλογραφία διανέμεται στα μέσα ενημέρωσης, από άγνωστο αποστολέα, κάποια χρόνια αργότερα.
Oλα τα παραπάνω οδηγούν σε μια ερώτηση. Ποιος είναι ο μηχανισμός που διαθέτει τον εξοπλισμό, τους τεχνικούς, τους αρχειοθέτες, ώστε να βρίσκεται υπό παρακολούθηση ένας δικαστής;
Κάποια σενάρια δείχνουν προς την μεριά του Υπ. Εθν. Αμυν.Πάνου Καμμένου, να έχει βάλει το χεράκι του στην νεοσύστατη αριστερή (ΚΥΠ), που αποτελείται κυριως από άτομα πρωην υψηλόβαθμους Αξιωματικούς του Ελληνικού Στρατού και πλήρους εμπιστοσύνης !

Ανεξήγητη μορφή παίρνει η έκταση και το μένος που άνοιξε εναντίον της εφημερίδος ΜΑΚΕΛΕΙΟ μετά από συνεχείς μηνύσεις του Π.Καμμένου και τον υπερβολικό ζήλο της Κρατικής Ασφάλειας με εκτεταμένες αναζητήσεις παρακολουθήσεις πολιτών, με εφόδους σε σπίτια δημοσιογράφων εργαζόμενων της Εφημερίδας, φιλικών προσώπων του Στέφανου Χίου, αλλα και την υπο αστυνομική παρακολούθηση του δικηγορικού γραφείου, που ανέλαβε την υπεράσπιση του Χιου! Τα Πράγματα έχουν ξεφύγει τελείως, με την Ελλάδα να θυμίζει κράτος παρειά, στα πρότυπα των ελεγχομένων απο την CIA Λατινοαμερικάνικων Κρατών της Μπανανίας την εποχή 1960-70!

Σπυρος Πριφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr
http://kapistrinews.blogspot.gr/2016/10/blog-post_293.html

1 comment :

Anonymous said...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΜΟΥ "ΚΟΛΛΑΕΙ"...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΩ ΤΙ...ΠΑΝΤΩΣ Η ΕΥΠ η ΚΥΠ...ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΚ ΒΑΘΡΩΝ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ....ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΠΟΚΑΛΩ "ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ"....ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ* ΘΑ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ 3 ΣΚΕΛΗ:
1)TOΜΕΑΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ(ΔΙΑΝΟΙΑ)...ΣΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΥΠΑΓΕΤΑΙ Η Ε.Δ.Π (ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΥΠ η ΚΥΠ ..ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ Ε.Δ.Π ΘΑ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ,ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ,ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

2)ΤΟΜΕΑΣ ΑΜΥΝΑΣ (ΑΣΠΙΔΑ)
3)ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ(ΔΟΡΥ)

*ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ....ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΑΠΛΑ ΓΡΑΦΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ....ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΩΡΑ...ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ....ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΙΦΩΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΧΧΧΧ.