07/10/2016

Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: “Για όλα φταίνε οι ακροδεξιοί…”

Το κυνήγι μαγισσών από τους “αντιρατσιστές” και ένα άρθρο στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ”

Ιδιαίτερα σημαντικό το άρθρο του εκδότη της εφημερίδας “ΤΟ ΒΗΜΑ” στο φύλλο της Κυριακής 2 Οκτ. 2016. Το άρθρο το οποίο έχει τίτλο: “ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ” αρχίζει με την παρακάτω διαπίστωση: “Κάποτε για όλα έφταιγαν οι κομμουνιστές. Παρερχομένου του χρόνου και με τη «βοήθεια» της απριλιανής δικτατορίας το φταίξιμο για όλα τα στραβά και ανάποδα του τόπου μετατοπίστηκε στους ακροδεξιούς…”.

Την διαπίστωση αυτή του εκδότη και αρθρογράφου του “ΒΗΜΑΤΟΣ” την υφιστάμεθα εμείς οι Χρυσαυγίτες πολύ σκληρά από το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο και βεβαίως και από την εφημερίδα της οποίας είναι εκδότης ο Σταύρος Ψυχάρης. Εδώ και πολλά χρόνια, αλλά κυρίως από τον Μάιο του 2012, όταν η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εισήλθε στην Βουλή με ένα ποσοστό 7%, εφαρμόζεται πλήρως το δόγμα του μεταπολιτευτικού καθεστώτος ότι για όλα φταίνε οι… ακροδεξιοί με κορυφαίο δείγμα την πολιτική σκευωρία που στήθηκε εις βάρος του Κινήματός μας και η οποία οδήγησε στην φυλακή την ηγεσία της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Χιλιάδες τα δημοσιεύματα, ποταμός λάσπης από τους τηλεοπτικούς σταθμούς και χωρίς μάλιστα να μας δίνουν το δικαίωμα του αντιλόγου. Η παραδοχή του κ. Ψυχάρη γι’ αυτήν την κατάσταση είναι άμεση και δείχνει την πολεμική ενός ολόκληρου συστήματος εναντίον των Ελλήνων, οι οποίοι ακόμη αντιστέκονται.

Δεν είναι τυχαίο ότι και τον τελευταίο χρόνο κατά τον οποίο κορυφώθηκε το πρόβλημα λαθρομετανάστες τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταφέρονται εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με σφοδρότητα και μάλιστα ο πρωθυπουργός της χώρας σε διεθνείς διασκέψεις χρησιμοποιεί το επιχείρημα ότι πρέπει η Ευρώπη να βοηθήσει την Ελλάδα στο πρόβλημα αυτό για να μη ανέβει η… ακροδεξιά, όπου ακροδεξιά η Χρυσή Αυγή! Αυτό το πρωτοφανές κυνήγι μαγισσών το βλέπουμε και εναντίον των κατοίκων των περιοχών εκείνων, στις οποίες οι κάτοικοι αντιδρούν στα hot spots και στις ΜΚΟ, οι οποίες ευθύνονται άμεσα για το πρόβλημα και έχουν μεταβάλει ολόκληρες περιοχές της Πατρίδας μας σε κοινωνικές ζούγκλες. Στην Λέσβο, στην Χίο και στην Σάμο ξεσηκώνονται οι πολίτες εναντίον αυτών οι οποίοι με το αζημίωτο συντηρούν την απαράδεκτη αυτή κατάσταση και αμέσως οι τηλεοπτικοί σταθμοί, τα κόμματα, αλλά και οι εφημερίδες αρχίζουν τις κραυγές για ακροδεξιούς, Χρυσαυγίτες κλπ. Το ίδιο και στην υπόλοιπη Ελλάδα με τους κατοίκους σε πόλεις της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Κρήτης, οι οποίοι και αυτοί δείχνουν την αντίθεσή τους σε αυτήν την κατ’ ουσίαν εισβολή, η οποία έχει γίνει στην Πατρίδα μας με τις ευλογίες της αριστερής κυβέρνησης και την ένοχη σιωπή της Ν.Δ. Και αυτοί με την σειρά τους αφορίζονται κι αναθεματίζονται σαν ακροδεξιοί και Χρυσαυγίτες!

Το δόγμα της μεταπολιτεύσεως “για όλα φταίνε οι ακροδεξιοί”, το οποίο αναφέρει στο άρθρο του στο “ΒΗΜΑ” ο κ. Ψυχάρης, εφαρμόζεται πλήρως. Το ερώτημα το οποίο τίθεται είναι το εάν και κατά πόσον όλοι αυτοί οι οποίοι αντιστέκονται στην “αντιρατσιστική” χούντα είναι Χρυσαυγίτες ή πολύ απλά όσοι Έλληνες τελικά αντιδρούν χαρακτηρίζονται σαν Χρυσαυγίτες γιατί πολύ απλά μόνον η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εκφράζει τα αισθήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού Λαού. Με αυτήν την τακτική το πολιτικό κατεστημένο αναδεικνύει ποιος είναι ο πραγματικός και αληθινός του αντίπαλος, ο οποίος δεν είναι άλλος από την μαχόμενη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, η οποία αγωνίζεται στο πλευρό του Λαού για να παραμείνει η Ελλάδα ελληνική.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

No comments :

Post a Comment