28/10/2016

Μια Ελληνίδα "φιλοξενείται" στο φυλάκιο στους Κήπους, διότι... "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ"

Να υποθέσουμε, πως όλα θα άλλαζαν αν αυτή η γυναίκα δήλωνε: Πακιστανικής καταγωγής, μουσουλμάνα - ισλαμίστρια κατά προτίμηση - αν είχε μια παλιά ξεθωριασμένη φωτοτυπία, που να μην δείχνει και να μην βεβαιώνει απολύτως τίποτε και από πίσω της μια αρμαθιά ΜΚΟ να την σιγοντάρουν. Σωστά; Τότε προφανώς και θα είχε "ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ". Πόσοι άραγε λαθρομετανάστες θα περάσουν αυτό το βράδυ παράνομα στην χώρα; Αυτή είναι η Ελλάδα του 2016 που εξαντλεί την "τυπικότητα" του, δείχνει αστείρευτο ρατσισμό απέναντι σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα και προστατεύει με μανία κάθε παράνομο ξένο.

Η κα. Μαρία Θεοδωρίδου, μόνιμη κάτοικος Π. Φαλήρου, με ιδιόκτητο σπίτι εδώ και 10ετίες, με καταγωγή από τον ματωμένο ελληνισμό της Μ. Ασίας και από την μαρτυρική Ίμβρο, με τούρκικο διαβατήριο, βρίσκεται ταλαιπωρημένη, να φιλοξενείται στο φυλάκιο στους Κήπους, επειδή στα τέλη Αυγούστου έληξε η άδεια διαμονής της.

Η κόρη της κας Μαρίας, διαμένουσα σε παρακείμενο σπίτι με το σπίτι του Βουλευτή Β΄Αθήνας Ηλία Παναγιώταρου που τον ενημέρωσε πριν λίγο, διαβεβαίωσε πως στο μεταξύ, η κα. Μαρία, συγκεντρώνει ήδη τα απαραίτητα χαρτιά στον φάκελό της, για να εκδόσει Ελληνική Αστυνομική Ταυτότητα και γι΄ αυτό, όταν πήγε να ανανεώσει την άδεια διαμονής, οι υπάλληλοι στο αλλοδαπών, την διαβεβαίωσαν διπλά, πως δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα από τις Ελληνικές αρχές στα σύνορα, αρκεί στον έλεγχο να έχει μαζί της το διαβατήριο. Δυστυχώς, από ότι φαίνεται, οι υπάλληλοι του Αλλοδαπών και η δύστυχη γυναίκα και ο σύζυγός της, δεν υπολόγισαν σωστά. Οι αρχές στον Κήπο, λοιπόν, την κρατούν "φιλοξενούμενη" διότι ..."ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ". Στο μεταξύ, εξαντλώντας την γραφειοκρατική διάθεση τους, οι εκεί υπάλληλοι - αστυνομικοί, ζήτησαν, ο σύζυγος της κας. Μαρίας, να έρθει στην Αθήνα, να πάει στο αλλοδαπών, να πάρει το ειδικό χαρτί (θα πιστέψουν λέτε την περιπέτεια του και θα του το παραδώσουν "παράτυπα"; Ή θα χρειάζεται εξουσιοδότηση της συζύγου του η οποία θα "φιλοξενείται" όλη την ημέρα στα σύνορα;) και να επιστρέψει μετά στους Κήπους, να το παραδώσει στις αρχές, ώστε να είναι ΄"νόμιμη" η κ. Μαρία να εισέλθει στην χώρα. Εκεί στους Κήπους δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμη το fax ή το email;

Μετά την ενημέρωση που είχε κατά την διάρκεια επικοινωνίας του ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος με την αξιωματικό υπηρεσίας στους Κήπους, αποδείχθηκε πως στην μνημονιακή Ελλάδα, δεν υπάρχει αξιωματικός υπηρεσίας στο αλλοδαπών ή έστω η απαραίτητη μηχανογράφηση που να βεβαιώνει όλες τις κρατικές υπηρεσίες πως μια φιλήσυχη, 70χρονη γυναίκα, βρίσκεται στην διαδικασία έκδοσης δελτίου ταυτότητας, πως είναι ήδη μαζί με τον σύζυγό της φορολογούμενοι πολίτες εδώ και δεκαετίες, πως είναι Ελληνίδα, στην ψυχή, στην καρδιά και στο σώμα και κακώς και άδικα αυτό το βράδυ και σίγουρα όλη την επόμενη ημέρα, η ίδια και ο σύζυγός της θα ταλαιπωρηθούν.

http://www.xryshaygh.com/

No comments :

Post a Comment