16/10/2016

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ: ΕΛΛΗΝΕΣ, όπου και αν ευρίσκεστε ακούστε τη φωνή μας

Προς τον απανταχού Ελληνισμό

Το ιερό καθήκον προς την χώρα των πατέρων μας, προς την χώρα που γεννηθήκαμε και αγαπήσαμε, προς την χώρα που το ιερό της χώμα έχει καθαγιαστεί με το αίμα των προγό­νων μας για να διατηρήσουν την Ελευθερία τους, μας υποχρεώνει να απευθυνθούμε σε κάθε Έλληνα που κρατάει στην καρδιά του άσβεστη την φλόγα της πατρίδος που ως εθνικό προπύργιο διαφύλαξε μέχρι σήμερα την διαχρονική Παράδοση του Γένους και έσωσε τον Ελληνισμό από τον ανά τους αιώνες επιδιωκόμενο αφανισμό του. Με το κάλεσμά μας αυτό, ως ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ», απευθυνόμαστε στον απανταχού Ελληνισμό που όταν χρειάσθηκε μετατράπηκε σε σαλπιστή Αγώνων και Θυσιών υπέρ του Ελληνικού Έθνους μας.

Σε μια εποχή κατά την οποία τα εθνικά μας θέματα ευρίσκονται επί ξυρού ακμής και η Εθνική μας Ταυτότητα τίθεται εν αμφιβόλω, που το άλας εμωράνθει και αφεθήκαμε να μας κυβερνούν υποτι­θέμενοι «Μεσσίες», έχουμε χρέος ιερό απέναντι στον Ελληνικό Λαό και απέναντι στις επερχό­μενες γενεές μας να γίνουμε ένα ακλόνητο οχυρό πίστεως στην ΠΑΤΡΙΔΑ των ΠΑΤΡΙΔΩΝ, την ΕΛΛΑΔΑ «του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού». Εμπνεόμενοι από τον πόθο να προσφέρουμε στο Έθνος μας τις σκέψεις και τα διανοήματά μας, τα αισθήματα και τους παλμούς μας ονειρευόμασθε μιά Ελλάδα ισχυρή και γνήσια και θα δώσουμε όλη μας τη ψυχή για να πραγματοποιήσουμε το μεγάλο μας όραμα. Η στυγνή πραγματικότης και η αυστηρή προσήλωσή μας στο καθήκον, μας υποχρεώνει να δώσουμε όχι μόνο κάθε ενεργητικότητα της ζωής μας αλλά και αυτήν ακόμη τη ζωή μας για τον ιερό σκοπό της προάσπισης της πατρίδας μας η οποία θέλει μόνο το δίκιο της.

Θέλουμε να συμβάλουμε ώστε ο Ελληνικός Λαός ομόψυχος και αλληλέγγυος να ιδεί καθαρά την γραμμή πορείας που πρέπει να ακολουθήσει, για να μπορέσει να σταθεί όρθιος μπροστά στις δυσχέρειες των καιρών, για να βρει τον δρόμο που τέρμα του έχει την επιτυχία της λύσεως των προβλημάτων που μασ­τίζουν σήμερα το διωκόμενο Ελληνικό Έθνος. Είμαστε υποχρεωμένοι πλέον όλοι οι Έλληνες ν’ αναγνωρίσουμε χωρίς ιδεοληψίες και σκοπιμότητες την οδυνηρή αλήθεια της ελληνικής πραγματικότητας όπως την διαμόρφωσαν «κυβερνήτες» που ενδιαφέρονταν μόνο για την εξουσία παραγνωρίζοντας ότι η εξουσία δεν είναι παρά διαχείρισης του υλικού και πνευματικού πλούτου που τους εμπιστεύθηκε ο Λαός. Το «φτάνει πιά...» που ξεπηδά από το στόμα του αγανακτισμένου Λαού επιβάλλει την συσπείρωση όλων των Ελλήνων που πιστεύουν στα Μεγάλα πεπρωμένα της Φυλής μας και στα απαράγραπτα δικαιώματα του Έθνους μας που αποτελούν τον λόγο της υπάρξεώς μας.

Η ιδέα της μοναδικότητας του Έθνους των Ελλήνων αντηχεί ανά τους αιώνες και η πραγματικότης ό­τι η Ελλάς είναι ποιοτικώς η ευφορότατη δεξαμενή ανθρωπίνων υπάρξεων στον κόσ­μο πρέπει να γίνει πίστης και ηγέτης και να εμφυσηθεί στην νεολαία μας που μεγαλώνει με δηλητηριασμένες θεωρίες πλήρους ισοπέδωσης των αξιών, χωρίς ορά­ματα, μακριά από τα εθνικά μας ιδεώδη, μέσα σε έναν βούρκο αναξιοκρατίας, δυσοσμίας και εκχυδαϊσ­μού που μας οδηγούν στην άβυσσο, ότι πρέπει το φως να νικήσει το σκοτάδι. Πρέπει να αναζωογονηθεί η πίστη και ο σεβασμός προς το Έθνος και η αγάπη του Έλληνα νέου προς την σωτηρία και το μεγαλείο της Πατρίδας του. Οφείλεται να μιλήσει στον σημερινό νέο το αθάνατο απόφθεγμα του Σωκρά­τη: «μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιότερον έστιν πατρίς και σεμνότερον και αγιότερον». Ως Έλληνες το γένος πιστεύουμε ότι δεν έχουμε το δικαίωμα και την πολυτέλεια να εθελοτυφλούμε. Είναι η ώρα της δικής μας δράσης και δεν δικαιούμαστε να απέχουμε από την πολιτική σκηνή του τόπου γιατί εμείς είμαστε οι υγιείς δυνάμεις του Έθνους και η πολιτική μας συμπεριφορά θα είναι μια αγωνιστική παρουσία που θα αφοπλίσει τον οποιονδήποτε που εναντιώνεται στις ιδέες μας, στην αγωνιστικότητά μας και στην δράση μας υπέρ του έθνους μας.

Είμαστε οι πατριώτες αυτοί που έχουν κλεισμένη στην καρδιά τους την Ελλάδα και θα σηκώσουμε ψηλά τη σημαία του αγώνα μας και δεν θα επιτρέψουμε να μετατρέψουν κάποιοι την Ελλάδα μας σε χώρα της αγωνίας και σε πατρίδα τριτοκοσμική και επικίνδυνη για τους Έλληνες. Οι δυνάμεις του σκότους κατάντησαν την Ελλάδα μια ανυπεράσπιστη χώρα της συμφοράς και της μιζέριας μετατρέποντας την κορωνίδα των κρατών, το ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, σε μιά χοάνη πολυπολιτισμικών και πολύ-πολύ φυλετικών σκοπιμοτήτων με αποτέλεσμα την κοινωνική της αποσύνθεση, την αυξημένη εγκληματικότητα, την γκετοποίησή της από κάθε είδους «λαθρομετανάστη», την απαξίωση των κόπων και του ιδρώτα μας, την υποβάθμιση του Έλληνα ανθρώπου και την αλλοίωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ταυτότητός της. Ο Έλληνας υφίσταται το επαχθές βάρος της Νεοταξικής πολιτικής αλλά ξεχνούν ότι η Ελλάδα είναι δική μας και μας ανήκει, ότι δεν είναι κτήμα κανενός και ότι υπάρχουμε εμείς που θα αντισταθούμε στην Παγκοσμιοποιημένη βαρβαρότητα εκείνων που παριστάνουν τους δημοκράτες. Εμείς θα αντισταθούμε στην ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ».

Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ» θεωρεί ότι είναι ένας εντολοδόχος του μηνύματος της υπάρξεως του Ελληνισμού που έχει υποχρέωση ιερή να αναμεταδώσει το ελπιδοφόρο μήνυμα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ στον απανταχού της γης διαβιούντα Ελληνισμό που φρουρεί τις αμέτρητες Κερκόπορτες του Έθνους. Πιστεύοντας λοιπόν ότι η μόνη σκέψη κάθε ΕΛΛΗΝΑ είναι η προσήλωσης προς την ιε­ρή ιδέα της ΠΑΤΡΙΔΟΣ που μας καθιστά υπόχρεους να προσφέρουμε την ψυχική, ηθική, πνευματι­κή και σωματική μας οντότητα προς πραγμάτωση των ιδεωδών της, ας σπεύσει ο καθ’ ένας, με τις δυνάμεις που διαθέτει, να συμβάλει στο να γίνει η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ», ο σωτήριος σχηματισμός, η γρανιτώδης δέσμη θελήσεων που θα κρατάει ψηλά την σημαία της Πατρίδας και θα πραγματοποιήσει το όραμα του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ δίνοντας σάρκα και οστά στους πόθους και στα οράματα της φυλής μας ώστε να μπορέσουμε να βροντοφωνάξουμε ξανά: «ΖΗΤΩ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ».

Και στο ερώτημα αν υπάρχει ελπίδα για ηθική, πνευματική και πολιτι­κή αντίσταση κατά της διαφθοράς και του αφανισμού του Έθνους μας εμείς απαντάμε: ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ!! Υπάρχει ένας προμαχώνας που αντιστέκεται και δίνει το παράδειγμα. Υπάρχουμε και κάποιοι που αναλαμβάνουμε την ευθύνη και το κόστος της Εθνικής προσπάθειάς μας. Υπάρχουμε εμείς που υποκλινόμασθε ευλαβικά πρό των αγωνιστών της Ελευθερίας και της Εθνικής τιμής. Υπάρχουμε και κάποιοι που δεν ανεχόμαστε πλέον το γκρέμισμα των αξιών, διαφο­ρετικά θα είμαστε ανάξιοι απόγονοι άξιων προγόνων και υπόλογοι για το τεράστιο έγκλημα που σκοτώνει τις αθώες επερχόμενες γενεές.

Απευθυνόμενοι προς κάθε Έλληνα που εκφράζει τις Ζωντανές, Δημιουργικές δυνάμεις του Έθνους, τις Πατριωτικές δυνάμεις της Ελευθερίας, τις δυνάμεις του ήθους και των οραμάτων, τις δυνάμεις της συνέπειας, της αγωνιστηκότητος και της ανιδιοτέλειας, ζητούμε από όλους να αγωνιστούμε μαζί, ο καθ’ ένας με τις δυνατότητές του, για να πετύχουμε τους στόχους μας για μια Ελλάδα του αύριο. Με όπλο μας την θέληση, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης στις πολιτικές εξελίξεις που αφορούν το μέλλον της πατρίδας άς κοιτάξουμε μπροστά για να ανακόψουμε την αποδόμηση των αξιών και της εθνικής συνείδησης. Ελπίζουμε ο καθ’ ένας χωριστά και όλοι μαζί, να θέσουμε σε κίνηση αυτή την μηχανή της ελπίδας. Ας αρχίσουμε τον αγώνα μας ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ ΔΡΑΣΗ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ, προς πάσαν κατεύθυνση ότι, κάθε πολιτική ή νομική ή και ηθικολογούσα ή διεθνολογούσα υπεκφυγή, κωλυσιεργία, αναβλητικότητα ή κακή επιλογή θα προσκρούει πάντοτε στον υπέρτατο νόμο του Εθνικού Συμφέροντος και θα έχει ως αδυσώπητο κριτή, την ρήση: «εις οιωνός άριστος, αμύνεσθαι περί Πάτρης».

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

Εκ της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ: Οδυσσέας Τηλιγάδας (2103250220), Θεόδωρος Δάλμαρης (2291061104), Στέργιος Σμυρλής (6944325056), Δημήτρης Βόγγολης (6944357378)

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ
[Ευριπίδου 57 - Τ.Κ 10554 Αθήνα - Τηλ:2103250220, http://www.patriotiki-enosi.gr , Ηλ.Ταχ: elas@otenet.gr]

No comments :

Post a Comment