11/10/2016

Ο Τούρκος αλαζόνας απειλεί τώρα ευθέως και τους Ιρακινούς!

«Δεν έχουν καμία σημασία για μας οι φωνασκίες σου από το Ιράκ, εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε», ανέφερε με στιλ κουτσαβάκικο, για να προσθέσει, «δεν είσαι ομόλογός μου, δεν είσαι του επιπέδου μου, της αξίας μου και της ποιότητάς μου. Δεν έχουν καμία σημασία οι φωνασκίες σου από το Ιράκ. Εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε. Μην ξεπερνάς τα όριά σου»
Και όλα αυτά τα είπε διότι τόλμησε ο Ιρακινός πρωθυπουργός να του ζητήσει να ξεκουμπιστεί με τα στρατεύματά του από το ιρακινό έδαφος, καθώς έχουν στρογγυλοκαθίσει εκεί, έχοντας βάλει στο μάτι την περιοχή της Μοσούλης, εφαρμόζοντας τον νεοθωμανικό τους οραματισμό.

Σχεδόν ως νομοτέλεια προβάλλει αυτό που κάποτε ήταν απλή εκτίμηση και ισχυρισμός, ότι δηλαδή, ο Ερντογάν με τον μεγαλοϊδεατισμό και την αλαζονεία του, θα μπλέξει σε μεγάλες περιπέτειες την ευρύτερη περιοχή, αφού δε διστάζει να απειλήσει ευθέως οποιονδήποτε θεωρεί «υποδεέστερο»… Αυτό έκανε ο ισλαμοφασίστας ηγέτης της γειτονικής Τουρκίας κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην 9η Ισλαμική Σύνοδο Ευρασίας στην Κωνσταντινούπολη, όπου απείλησε εμμέσως με στρατιωτική επέμβαση –ή και απλώς με ανατροπή– τον Ιρακινό πρωθυπουργό, Χαιντέρ Αλ Αμπάντι! Και κάθονται και τον κοιτάνε! Ψώνιο περιωπής, πέραν της τεκμηριωμένης διαφθοράς του ιδίου (αρχιερέας… ή μάλλον, ιμάμης), της οικογενείας του και του κύκλου του.

Ας τα βλέπουν αυτά κάποιοι ανεγκέφαλοι στην Αθήνα, για να καταλάβουν –δύσκολο– το τι ακριβώς περιμένει αργότερα ή γρηγορότερα την Ελλάδα που αργοπεθαίνει στα χέρια ανίκανων και ιδεοληπτικών ηγεσιών…

http://www.defence-point.gr/news/?p=162710

No comments :

Post a Comment