09/10/2016

Εισβολείς αποβιβάζονται πλέον ανενόχλητοι στην Μεθώνη και στην Μήλο !

Στις εγκαταστάσεις του γηπέδου ποδοσφαίρου της Μεθώνης, φιλοξενούνται προσωρινά οι 131 εισβολείς που εντοπίστηκαν σε θαλαμηγό, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας «ΛΑΜΠΕΣ» στην Πύλο. Πρόκειται για 83 άντρες, 23 γυναίκες και 25 παιδιά, οι οποίοι εξετάστηκαν από κλιμάκιο ιατρών και νοσηλευτών με μέριμνα του Κέντρου Υγείας Πύλου. Πέντε με έξι από τους επιβαίνοντες μετανάστες, είχαν καταφέρει να βγουν μόνοι τους στην παραλία της περιοχής.Το βράδυ του Σαββάτου κάποιοι από αυτούς επικοινώνησαν με τον Διεθνή Αριθμό Βοήθειας 112 δίνοντας στοιχεία για την κατάστασή τους και κατά προσέγγιση για τη θέση τους.
Στο λιμάνι του Αδάμαντα στην Μήλο, μεταφέρονται με φορτηγό πλοίο, συνοδεία σκάφους του λιμενικού σώματος, οι περίπου 114 εισβολείς, που εντοπίστηκαν στη διάρκεια της νύχτας σε θαλαμηγό, 3,5 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Αντιμήλου. Τους περισυνέλεξε το φορτηγό πλοίο «ΕΛΕΝΗ Κ ΙΙ». 

ΑΜΠΕ

1 comment :

  1. Anonymous9/10/16 15:51

    ΔΕΝ ΑΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΒΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ.!!ΔΕΙΤΕ ΞΕΦΤΙΛΑ.ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΣ...ΑΛΛΑ ΘΩΠΕΥΜΕΝΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ.!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΛΗΣ....ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΟΥΝ ΤΖΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ "Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ" "Η υπέρτατη τέχνη του πολέμου είναι να υποτάσεις τον εχθρό χωρίς μάχη".


    http://www.triklopodia.gr/t%CE%B1-lidl-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%AF/

    ΧΧΧΧ.

    ReplyDelete