29/10/2016

Στον κόσμο του ο Τσίπρας επισκέφθηκε το «μουσείο δημοκρατίας» στον Άη Στράτη!

Ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 ο κακή τη μοίρα πρωθυπουργός της Ελλάδος Αλέξης Τσίπρας βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί το «μουσείο δημοκρατίας» στον Άη Στράτη! Φυσικά και ο Άη Στράτης είναι ένα ακριτικό μέρος της ελληνικής επικράτειας. Η επίσκεψη όμως του Τσίπρα στο συγκεκριμένο νησί δηλώνει προφανώς έναν σαφή συμβολισμό, που πηγάζει από τις αριστερές εμμονές, τις ιδεοληψίες, και την γνωστή παραχάραξη της ιστορίας.

Με την επίσκεψη του ο Αλέξης Τσίπρας επιχείρησε για άλλη μια φορά σύμφωνα με την πάγια τακτική των κομμουνιστών («ορθοδόξων» και… οπορτουνιστών) να συνδέσει το έπος του 1940 με την λεγόμενη «εθνική αντίσταση» εννοώντας φυσικά τους δολοφόνους, προδότες και κατσαπλιάδες του ΕΑΜ –ΕΛΑΣ- ΟΠΛΑ και του ΔΣΕ. Αποσιωπούν ότι την δόξα του 1940-1941 έγραψαν οι Έλληνες Αξιωματικοί και οπλίτες με την πολεμική του αρετή. Την έγραψαν οι ηγήτορες του Γένους ο πρωθυπουργός Ιωάννης Μεταξάς, ο Βασιλεύς Γεώργιος, και ο αρχιστράτηγος Αλέξανδρος Παπάγος. Αντί αυτών των Γιγαντομάχων προβάλουν παραχαράσσοντας την ιστορία και βιάζοντας χυδαία την εθνική μνήμη των Ελλήνων τους κακοποιούς και τους σφαγείς των Ελλήνων, των οποίων οι ηγέτες τους καλούσαν την 28η Οκτωβρίου να μην πολεμήσουν γιατί σύμφωνα με το «ραβασάκι» που είχαν πάρει από την Μόσχα που τότε ήταν σύμμαχος του Άξονα, «Ο Μεταξάς κάνει πόλεμο επεκτατικό και ιμπεριαλιστικό»! Καλούσαν δε τους Έλληνες στρατιώτες να στρέψουν τα όπλα όχι εναντίον των Ιταλών εισβολέων αλλά εναντίον των Ελλήνων αξιωματικών!

Δεν τα γνωρίζει αυτά ο κακή τη μοίρα σημερινός πρωθυπουργός; Ασφαλώς και τα γνωρίζει. Πέραν όμως ότι από το κοινώς λεγόμενον «τα γουστάρει», αναζητά και τις απαραίτητες αριστερές «καβάτζες» στην βάρβαρη μνημονιακή πολιτική του και στην εξαθλίωση των Ελλήνων που είναι το καθημερινό του θλιβερό έργο.

Αν κύριε Τσίπρα θέλατε να τιμήσετε την 28η Οκτωβρίου 1940 θα μπορούσατε να επισκεφθείτε σήμερα ένα από τα δεκάδες στρατιωτικά νεκροταφεία της Βορείου Ηπείρου. Εκεί όμως είναι τόποι ηρώων. Είναι τόποι σπαρμένοι με λείψανα και ποτισμένοι με αίμα Ελλήνων μαχητών. Είναι τόποι που είναι θαμμένοι οι στρατιώτες του «ιμπεριαλιστικού και επεκτατικού πολέμου του Μεταξά», όπως έλεγε το πρότυπό σας Νίκος Ζαχαριάδης. Ασφαλώς κύριε Τσίπρα δεν έχετε καμία δουλειά εκεί… Όσο για τις βαθυστόχαστες πολιτικές εξαγγελίες του πρωθυπουργού ότι θα μετατρέψει τον Άη Στράτη σε «πράσινο νησί» και θα αναπτύξει την ευρυζωνικότητα (;), μας θυμίζουν κάτι από το wifi του Σαμαρά και τις διαλέξεις του ΓΑΠ για την «πράσινη ανάπτυξη» στη Μπουργκίνα Φάσο. Με τις φοβερές εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα γελάσανε και οι σαρδέλες του Αιγαίου…

http://www.elkosmos.gr/ston-kosmo-tou-o-tsipras-episkefthike-to-mousio-dimokratias-ston-ai-strati/

1 comment :

  1. Kαι για να μην ξεχνιόμαστε την ανακύρηξη ως ''Μουσείο δημοκρατίας'',σωστότερο θα ήταν ''Μουσείο λαϊκής δημοκρατίας'',την έκανε ο πρωθυπουργός το 2007 Κ.Καραμανλής !!!

    ReplyDelete