20/10/2016

Έκτακτη επιχειρησιακή αξιολόγηση της 180 Μ Κ/Β “ΧΩΚ”. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ

"Πραγματοποιήθηκε, από τη Ομάδα Αξιολογήσεως της Γενικής Επιθεώρησης του ΓΕΣ, έκτακτη επιχειρησιακή αξιολόγηση της 180 Μοίρας Κατευθυνομένων Βλημάτων “ΧΩΚ” (180 Μ Κ/Β “ΧΩΚ”). Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης, η οποία εκτελέσθηκε χωρίς προειδοποίηση ώστε να εξαχθούν ρεαλιστικά συμπεράσματα, εφαρμόσθηκαν στο σύνολό τους όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Διαπιστώθηκε το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας της Μοίρας, η λειτουργικότητα των οπλικών συστημάτων και μέσων, το υψηλό ηθικό και η γνώση της αποστολής από το προσωπικό."

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΜΕ ΧΩΚ ΤΟ 2016. ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ-ΤΕΤΡΑΔΥΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΙΜΕΝΤΑΛ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΣΤΡΑΡΕΤΕ ΩΣ ΑΕΡΑΜΥΝΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ... "υψηλό επίπεδο ετοιμότητας, λειτουργικότητα των οπλικών συστημάτων και μέσων, υψηλό ηθικό και γνώση της αποστολής" ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΡΟΥΣΗ/ΠΛΗΓΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΚΑΝ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ. ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΜΕ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ 50-80 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΤΕ, ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΕ, ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ. ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΑ.   ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΛΔ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. ΝΑ ΤΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΣ ΝΗΣΟΥΣ ή ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΣΕ ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ. 

1 comment :

  1. "υψηλό ηθικό και γνώση της αποστολής": από ηθικό άλλο τίποτα!!!!!
    Δύο αυτοκτόνησαν, ίσως δεν κατάλαβαν την "αποστολή" τους!
    Ένας αεροπόρος 45 ετών, πατέρας ενός παιδιού, φόρεσε την στολή του και πήδηξε από ταράτσα και ο άλλος επίσης 40 ετών του Π.Ν. με 2 παιδιά....

    ReplyDelete