06/09/2016

Τα προσωρινά Hot Spots που “αναβαθμίζονται” σε ...μόνιμα! - Η Λέρος σε απόγνωση

Οι δομές “φιλοξενίας μεταναστών” στη Μακεδονία θα κλείσουν μόλις δημιουργηθούν νέες δομές και αναβαθμιστούν άλλες υπάρχουσες σε όλη τη χώρα ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα, Ιωσήφ Αλεξανδρίδης. Όπως σημείωσε, θα κλείσουν κατά σειρά οι δομές: Καραμανλή στη Σίνδο, αποθήκες Ηλιάδη στο Καλοχώρι, Φράκαπορ κοντά στον βιολογικό καθαρισμό της Σίνδου, Φέσσα στον Δήμο Ωραιοκάστρου, Σινατέξ στον Δήμο Λαγκαδά και η δομή στο Βαγιοχώρι που υπολειτουργεί, ενώ το κέντρο που λειτουργεί στο χώρο της Αλεξίλ στο Δερβένι θα παραμείνει μέχρι το Πάσχα. Στο Κιλκίς θα κλείσουν οι δομές στη Νέα Καβάλα και το Χέρσο.
Θα αναβαθμιστούν η δομή στα Διαβατά, ο χώρος της Σόφτεξ, ο χώρος που βρίσκεται στον Δήμο Παύλου Μελά και η δομή στα Βασιλικά. Παράλληλα ξεκίνησαν εργασίες στο Χωρύγι Κιλκίς, θα αναβαθμιστούν οι χώροι στην Αλεξάνδρεια και τη Βέροια Ημαθίας, τα Γιαννιτσά Πέλλας, το Κτήμα Ηρακλή Πιερίας και την Πέτρα Ολύμπου. Στις Σέρρες ξεκίνησαν εργασίες για τη δημιουργία χώρου “φιλοξενίας μεταναστών” στην πρώην ΚΕΓΕ, ενώ στη Δράμα προετοιμάζεται ένα διώροφο κτίριο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Όσο και αν τα ΜΜΕ προπαγανδίζουν υπέρ της λαθρομετανάστευσης και προσπαθούν να χτυπήσουν στα ανθρώπινα συναισθήματα των τηλεθεατών, η πραγματικότητα τους διαψεύδει. Έλληνες που τους παίρνουν τα σπίτια και από την άλλη διώροφα για τους “αντικαταστάτες” μας… Μην εκπλαγείτε αν σε λίγο καιρό παίρνουν τα σπίτια Ελλήνων με κόκκινα δάνεια, για να ”φιλοξενήσουν” τους νέους “κατοίκους”-ψηφοφόρους τους!

Ο Δήμαρχος Λέρου, Μιχάλης Κόλλιας, βλέποντας τη κατάσταση στο νησί του να ξεφεύγει ολοένα και περισσότερο, ζητά από τους αρμοδίους φορείς να βοηθήσουν καθώς οι κάτοικοι έχουν φτάσει στα όριά τους και προειδοποιούν ότι θα πάρουν το νόμο στα χέρια τους.«Η κατάσταση, πλέον, είναι ανεξέλεγκτη και οι κάτοικοι διαμαρτύρονται και απειλούν πως θα αναλάβουν εκείνοι τον νόμο στα χέρια τους, αφού από τη μία βλέπουν την περιουσία τους να καταστρέφεται κι από την άλλη φοβούνται για τη σωματική ακεραιότητα των ιδίων και των παιδιών τους», αναφέρει ο Δήμαρχος του νησιού στην επιστολή του προς τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα και τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα. Ο Δήμαρχος καταγγέλει ότι τα ξημερώματα της 3ης Σεπτεμβρίου ομάδα λαθρομεταναστών προκάλεσε ζημιές στον δημοτικό φωτισμό τον οποίο πετροβόλησαν, έχουν παρατηρηθεί ζημιές σε αγροτικές εγκαταστάσεις αλλά και ένα εκκλησάκι της περιοχής από τα Τεμένια έως τον Ξηρόκαμπο βεβηλώθηκε. Όλη αυτή η κατάσταση λογικό είναι να προκαλεί αίσθημα ανασφαλείες στους κατοίκους του νησιού, καθώς δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς αν έχουν ζήσει ξανά τέτοιες καταστάσεις.

Όσο το κράτος αδιαφορεί για την ασφάλεια των πολιτών του και ενδιαφέρεται μόνο για την ικανοποίηση των ιδεοληψιών του, τόσο οι κάτοικοι θα οδηγούνται στο να προφυλάξουν μόνοι τους τις περιουσίες και τον τόπο τους. Το τι θα πράξει το κράτος δεν είναι σίγουρο. Το μόνο για το οποίο θα στοιχηματίζαμε είναι οι διεθνιστικές κορώνες και οι δηλώσεις περί ξενοφοβίας από τη πλευρά της πολιτείας. Κύριοι, ξυπνήστε επιτέλους και δείτε ότι πλέον κυβερνάτε. Ως κυβερνώντες έχετε ευθύνες, η εποχή της ανεύθυνης δήλωσης που σας χάριζε η θέση της αντιπολίτευσης έχει τελειώσει.

http://www.elkosmos.gr/

3 comments :

  1. Anonymous6/9/16 20:47

    ΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΧΑΡΤΗ...ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΤΕΛΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΟΝΙΜΑ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΕΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ....ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ...ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ..ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ...ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΟΥΝ (ΕΧΟΥΜΕ) ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΙΕΣ....Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΕΛΘΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.....Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥ ΤΗΣ...ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΑ,ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΟΤΣΑΝΙ....ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ,ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ....ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ....Η ΚΡΗΤΗ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΑΛΛΟΥ...ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ..ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΘΕΡΜΕΣ ΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ Β.ΕΛΛΑΔΑ Η ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΞΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ;;;

    ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΟΒΑΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ....ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΤΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ,ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ,ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ....ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΗΔΑ.ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΛΑΟ...ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.

    https://www.youtube.com/watch?v=asi5DIsVaYw


    ReplyDelete
  2. ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΔΩ: https://isxys.blogspot.com/2016/08/3000-70.html
    "Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΓΝΙΟΥ. Η ΚΡΗΤΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΡΡΙΣΜΑ ΕΙΤΕ ΒΟΡΕΙΑ ΕΙΤΕ ΝΟΤΙΑ. ΑΠΟ ΑΠΟΨΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΕΝΝΟΩ. ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΑΠΟΚΤΑ ΑΞΙΑ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ. "

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ...
    ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΘΝΙΚΩΣ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΚΡΗΤΗ, ΟΧΙ Η ΝΗΣΟΣ ΩΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΚΤΑΣΗ, ΑΛΛΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΩΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΤΟΠΙΚΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΨΩΡΟΠΕΡΗΦΑΝΟΙ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΩΣ ΠΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΕΛΙΚΩΣ ΚΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕ. ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΣΕ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ...ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ.

    ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΜΑΣ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΜΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΗΣΟΥΣ ΟΧΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ. ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΩΣ ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΓΩΝΙΣΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΕΠΙΧΑΙΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΣΤΗΦΗ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous6/9/16 21:35

    "ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΜΑΣ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΜΑΣ, "

    Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΑΙΓΗΙΔΑ...Η ΚΡΗΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΙΓΗΙΔΑΣ...ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...ΑΛΛΑ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ....ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ...ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ "Ε"ΝΘΕΩΝ "Ε"ΛΕΥΘΕΡΩΝ "Ε"ΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΥΑΛΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΙΜΑ.

    ReplyDelete