30/09/2016

Χρυσή Αυγή: Σφοδρή επίθεση σε όλο το πολιτικό σύστημα για το λαθρομεταναστευτικό - Στήριξη στις δυναμικές κινητοποιήσεις των Ελλήνων

Κασιδιάρης προς Σύριζα: "Ο Τσίπρας αφήνει το παιδί του φτωχού στο Ωραιόκαστρο να κολλήσει ηπατίτιδα και στέλνει τον μικρό Ερνέστο στις σχολές Χιλ που δεν έχει πακιστανούς - Όλα για την κονόμα, πάνω από 6 εκατ. ευρώ τσεπώνετε από κάθε χοτ-σποτ"

Ο βουλευτής Αττικής Ηλίας Κασιδιάρης εξέθεσε από βήματος της βουλής συλλήβδην το "συνταγματικό τόξο" για την πολιτική των ανοιχτών συνόρων και το χάος που επικρατεί στην Ελλάδα με την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, για το οποίο φέρουν ακέραια ευθύνη. Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής εξέφρασε την στήριξή του στους Έλληνες κατοίκους του Ωραιοκάστρου, της Αλεξάνδρειας, της Φιλιππιάδας, του Ρεθύμνου και των νησιών που μάχονται για να παραμείνει η Γη τους Ελληνική. Οι Έλληνες Εθνικιστές είναι στο πλευρό τους, επειδή διεκδικούν το αυτονόητο δικαίωμα να μην κολλήσουν τα παιδιά τους φυματίωση, ενώ τα παιδιά των συριζαίων είναι προστατευμένα στις ιδιωτικές σχολές. Οι αντιστεκόμενοι Έλληνες, ακόμα και Ιεράρχες διώκονται με τον "αντιρατσιστικό νόμο", ενώ οι πραγματικοί ρατσιστές είναι οι συριζαίοι που εκμεταλλεύονται το λαθρομεταναστευτικό κύμα για να επωφεληθούν οι ίδιοι και οι ανθελληνικές "αλληλέγγυες" ΜΚΟ. Το 2015 σπαταλήθηκαν 1,8 δισ. ευρώ για την λαθρομετανάστευση, ένα ποσό ισοδύναμο με τον ΕΝΦΙΑ που θα... καταργούσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Επιτέθηκε στον κυβερνητικό εταίρο Πάνο Καμμένο για τις γελοιότητες που κάνει, φορώντας την τιμημένη στολή του Ελληνικού στρατού και κυρίως που έχει μετατρέψει τους καταδρομείς σε σιτιστές λαθρομεταναστών.

Ανέδειξε την υποκρισία της ΝΔ που κάνει επίκαιρη επερώτηση για το λαθρομεταναστευτικό, την στιγμή που έχει ψηφίσει από κοινού όλα τα νομοσχέδια για τους λαθρομετανάστες.

Μόνη λύση είναι η Χρυσή Αυγή και το νομοσχέδιο που έχει καταθέσει για την πάταξη της λαθρομετανάστευσης.


ΒΙΝΤΕΟ: https://www.youtube.com/watch?v=aXOhIljS0qo

No comments :

Post a Comment