07/09/2016

Η ΕΛ.ΑΣ ανακάλεσε την ..."εκ παραδρομής εκδοθείσα διαταγή της", για τα διαβατήρια με σφραγίδα "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ: Δέχονται πλέον διαβατήρια με σφραγίδα «Μακεδονία»; ΝΑΙ (ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ)

Η ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ: "Από τη Διεύθυνση Προστασίας Συνόρων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, ανεκλήθη χθες, 5 Σεπτεμβρίου 2016, η από 2ας Σεπτεμβρίου 2016 εκ παραδρομής εκδοθείσα διαταγή της ιδίας Υπηρεσίας η οποία αφορούσε τη διαδικασία διαβατηριακού ελέγχου υπηκόων τρίτων χωρών, προερχομένων από την Π.Γ.Δ.Μ. Αυτό, καθόσον διαπιστώθηκε ότι δημιουργούσε ερμηνευτικές δυσχέρειες στην εφαρμοστέα διαδικασία, η οποία εξακολουθεί να ισχύει η ίδια ακριβώς όπως και στο παρελθόν."

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΥΠΕΞ ΔΙΑΡΡΗΓΝΥΕ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥ  (ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΑΣ) ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΟΙΝΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΗΝ "ΛΑΔΙΑ" ΤΟΥΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ. ΚΟΙΝΟΤΑΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΛΕΕΙΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΨΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΩΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ "Κα ΒΑΚΑΛΗ" ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Η ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ)  ΩΣ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ. ΕΡΩΤΗΣΗ... ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΕΠΡΕΠΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ; 

No comments :

Post a Comment