18/08/2016

CIA: «Ο Πούτιν σχεδιάζει Ορθόδοξο Τόξο με Σερβία, Ελλάδα, Σκόπια, Βουλγαρία, Βοσνία και …Τουρκία!» (ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΕΝΝΟΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ)

Η Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών των ΗΠΑ (CIA) προειδοποίησε ότι ο Πούτιν με τον Ερντογάν προετοιμάζουν τη διαίρεση της Ευρώπης. Σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται άρθρο της σερβικής εφημερίδας «Informer», καλά πληροφορημένες διπλωματικές πηγές, αναφέρουν ότι μια νέα συμμαχία έρχεται με τη Σερβία, την Ελλάδα, τα Σκόπια, τη Βουλγαρία και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Στη νέα συμμαχία θα συμπεριλαμβάνεται και η Τουρκία και αυτό το «Ορθόδοξο-τουρκικό Σύμφωνο θα είναι η μεγαλύτερη απειλή για τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ». Το άρθρο σημειώνει ότι ένα τέτοιο σχέδιο συζητήθηκε κατά την τελευταία συνάντηση των προέδρων Βλαντίμιρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Η νέα ένωση θα έχει 126 εκατομμύρια Ορθόδοξους Χριστιανούς και 88 εκατομμύρια μουσουλμάνους. Το άρθρο της σερβικής εφημερίδας έχει αναδημοσιευθεί από τα σκοπιανά μέσα ενημέρωσης.

The Hellenic Information Team

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΜΑΖΙ  ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΤΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.  ΟΧΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΟΞΟ. ΓΙΑ "ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ" ΜΙΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ,  ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ. ΔΕΙΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΚΑ ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΟΞΟ. ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ (ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΜΦΙΒΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ) ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ. Την μετατροπή της Τουρκίας σε Ομοσπονδιακή Δημοκρατία προτείνει ο νέος σύμβουλος του Ερντογάν Ταξίαρχος (ε.α) Adnan Tanrıverd. Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΛΗ. ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΘΑ "ΠΩΛΟΥΝ" ΤΟ ΟΛΟΝ ΩΣ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΩΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ...

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΠΩΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΤΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ
Η "ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ" ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΒΗΜΑ ΤΑΧΥ...
Πρωτοπρεσβύτερος Θεόδωρος Ζήσης στη Θεολογική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ): "Ο Θεός προνόησε να μας φυλάει ο Τούρκος"
Το ιδεολόγημα του “Ελληνοτουρκισμού”
Ζητούνται απαντήσεις…

4 comments :

  1. Anonymous18/8/16 17:35

    ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΝ ΠΕΡΙΠΑΤΟ...Ή ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΞΕΡΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΕΛΑΔΑ;ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ... ΣΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΠΩΛΟΥΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ.

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  2. Anonymous18/8/16 18:49

    ΟΤΑΝ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΤΗΣ C.I.A ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ...ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ Η ΡΩΣΙΚΗ F.S.B!!ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ...ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ "ΠΡΟΦΗΤΗ"...ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ C.I.A!!ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΩΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ,ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΜΑ ΣΤΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΕ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΥΦΗ,ΤΟΥ ΛΑΝΓΚΛΕΙ ΤΗΣ ΒΡΙΤΖΙΝΙΑ.!!

    ReplyDelete
  3. Anonymous19/8/16 01:22

    Να δούμε ρεαλιστικά το θέμα. Από εθνολογικής και ουσιαστικά και φυλετικής πλευράς οι έλληνες στα εδάφη που κατέχουμε τώρα είναι περίπου το 35% του πληθυσμού. Περισσότεροι από το ελλαδιστάν έλληνες φυλετικά-εθνολογικά, βρίσκονται στην ιταλική χερσόνησο, αρκετοί είναι διασκορπισμένοι στην βαλκανική, μέχρι την νότια ουκρανία και ρωσία, καθώς και αρκετοί βρίσκονται στα παράλια της κατεχόμενης Μ. Ασίας. Τι καλύτερο από μια ελληνοπελασγική αυτοκρατορία περίπου 170 εκ.(120 εκ. Βαλκάνια-δυτική τουρκία-νότια ουκρανία, 30+εκ. ελληνογενών ιταλιωτών, και καμιά 20αρια εκ., νότια γαλλία και κάποιες ιβηρικές περιοχές), η οποία σε έναν συνασπισμό με 200+εκ. Σλάβους, άλλους τόσους λευκούς ελληνοπελασγούς λατίνους(νότια βραζιλία, αργεντινή, ουρουγουάη, χιλή), καμιά 100αρια εκ, σιίτες-ιρανούς, και ίσως και με τους ινδούς, θα μπορούσε να συμπαραταχθεί εναντίον του σιωνιστικού νάτο, των σουνιτών, των αφρικανικών ενώσεων, κ.λ.π. Είναι η μόνη ρεαλιστική πρόταση επιβίωσης για τον ελληνισμό, και κίνηση μάτ(εκτός αν κάποιοι πιστεύουν ότι οι εναπομείναντες έλληνες αυτού του κατασκευασμένου από τους μασονοσιωνιστές-δυτικό ισραήλ κρατιδίου, θα μεταλαχθούν σε υπεράνθρωπους-ημίθεους ελ, και θα καταλάβουν το σύμπαν...). Μάλιστα η υψηλή και ανώτερη πολιτική σε μια τέτοια κατάσταση, θα ήταν η επιδίωξη της καταστροφής της ανθελληνικής-προτεσταντοσιωνιστικής αμερικής, και η κατάληψη της ευρώπης από την ελληνοπελασγική αυτοκρατορία. Οποιοσδήποτε πολεμήσει τον αφρικανοασιατικό αμερικάνικο στρατό(που είναι η αιχμή του δόρατος της σιωνιστικής αυτοκρατορίας, και ο κίνδυνος για την επιβίωση του ελληνισμού στα εδάφη του, καθώς και όλων των ευρωπαίων), είναι σύμμαχος. Δεν πάει να είναι η δρακονιανή κίνα(π.χ. υψηλή στρατηγική κίνηση θα ήταν να προκαλέσεις ολοκληρωτικό πόλεμο αμερικάνων-κίνας και συμμάχων, δηλαδή το αντίθετο από αυτό που θέλουν οι εβραιοτροτσκιστές της νέας υόρκης, που θέλουν τον έγχρωμο αμερικανονατοικό στρατό, με τους ισλαμιστές, τους νέγρους, και τους κινέζους, να επιτεθούν και να εξολοθρεύσουν τους ρώσους, και τούς υπόλοιπους λευκούς, και να επιτεθείς με ότι έχεις και δεν έχεις στον αποδυναμωμένο νικητή) που λένε οι παρανοικοί της οεα, δεν πάει να είναι αριανοί, οι θάντερκατς ή ο οποιοσδήποτε, εμείς αν θέλουμε να επικρατήσουμε πρέπει να τον συνδράμουμε, καταστρέφοντας τον βασικό εχθρό του ελληνισμού. Εννοείται ότι η πέμπτη φάλαγγα εντός του ελληνισμού(αμερικανοθρεμένοι, αντιφάπες, φεμινιστοαριστεροί, κ.λ.π.) πρέπει να εξολοθρευτεί μέχρι και τον τελευταίο απόγονο, με μεθόδους που θα έκαναν τον Βλάντ Τσέπες και τον τζένκις χαν, να αισθάνονται μειονεκτικά για τα δικά τους κατορθώματα.

    ReplyDelete
  4. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ (ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ) ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΟΠΕΛΑΣΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΧΗ ΤΗΣ. Ο ΚΑΘΕΙΣ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ , ΑΛΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΝΩΝΙΚΟΥ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΜΑΤΟΣ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΒΑΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΗΣ.

    Η ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΡΚΙΝΙΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ (ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ) ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΔΟΜΗΘΕΙ Η ΟΧΙ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ Κ.Λ.Π. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΑ ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.

    ReplyDelete