21/08/2016

Ρωσία: Έγκριση και από Ιράκ για πτήσεις μαχητικών κατά του "Ι.Κ"

Οι ιρακινές αρχές έχουν εγκρίνει την πτήση ρωσικών μαχητικών αεροσκαφών για την καταπολέμηση της διεθνούς τρομοκρατικής οργάνωσης του ‘ισλαμικού κράτους’. Η δήλωση έγινε από τον πρωθυπουργό του Ιράκ, Χάιντερ αλ Αμπάντι. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη πετυχαίνουν αεροπορικές επιδρομές χωρίς να κινδυνεύει ο άμαχος πληθυσμός. Ο πρωθυπουργός του Ιράκ, είπε ότι η παραχώρηση του εναέριου χώρου στα ρωσικά μαχητικά αεροσκάφη υπαγορεύεται από τα συμφέροντα του Ιράκ, καθώς οι τρομοκράτες του ISIS δολοφονούν πολίτες του και καταλαμβάνουν ιρακινές πόλεις, προερχόμενοι από τη Συρία. Ο Αλ Αμπάντι πρόσθεσε ότι έχει, επίσης, παραχωρηθεί άδεια και στον διεθνή συνασπισμό να πετάει στη γραμμή των συνόρων με το Κουβέιτ, την Ιορδανία και τη Συρία για την καταπολέμηση της τρομοκρατικής απειλής.

The Hellenic Information Team

3 comments :

  1. Anonymous21/8/16 17:05

    ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΝΕΙ ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥΣ ΠΑΝΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.

    http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2016/08/s-400.html#more

















    ReplyDelete
  2. ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΣΤΟΙΧΙΩΝ S300-S400 ΣΤΗΝ ΠΕΡΣΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΗ. ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΖΗΤΗΜΑ. ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΚΑΝ.

    ReplyDelete
  3. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΡΩΣΙΑ-ΙΡΑΝ ΕΔΩ: https://isxys.blogspot.com/2016/08/blog-post_898.html

    ReplyDelete