26/08/2016

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ Αχιλλέας Πεκλάρης ΜΑΣ ΕΓΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ...

Γράφει ο Αχιλλέας Πεκλάρης: "...Μα ίντα διάλο μωρέ; Ίντα φοβόσαστε; Τα γυναικόπαιδα; Τα θύματα του πολέμου; Τα κοπελάκια και τις γιαγιάδες; Επτακόσιες χιλιάδες Κρητικοί, λεβέντες και λεβέντισσες, τρομάξανε από δυο χιλιάδες νοματαίους, που πάνω από τους μισούς είναι γυναικόπαιδα; Μα είναι δυνατόν; ....Και τί θα περίμενα εγώ από τους Κρητικούς; Να κατέβουν χιλιάδες. Με λύρες και λαγούτα. Και να υποδεχθούν τους πρόσφυγες στο λιμάνι που θα φτάσουν. Και να τους αγκαλιάσουν και να τους καλωσορίσουν στο νησί. Και να πουν στους βασανισμένους του πολέμου και της προσφυγιάς ότι όσο είναι στο νησί μας δεν θα τους πειράξει ούτε θεός, ούτε άνθρωπος. Και να το δει όλος ο πλανήτης και να τρανταχτεί σύγκορμος ....ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΡΗΤΗ.  Εδά είναι η ώρα, αδέλφια! Κι εγώ μαζί σας!" ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ, ΕΔΩ: http://www.zarpanews.gr/

ΑΚΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΕΚΛΑΡΗ...
- ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΕΣΥ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΑΛΛΑΞΕΣ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ  ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ. ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΠΡΑΤΤΟΥΝ. Η "ΙΣΧΥΣ" ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ "ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ".
- ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΚΕΡΔΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΝΟ. ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ... "ΟΤΑΝ ΤΡΩΜΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ...κ.λ.π", ΚΙ ΕΣΥ ΤΡΩΣ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ..."ΜΠΙΖΝΑ". .
- ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΞΑΝΑ-ΜΙΛΗΣΕΣ, ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΟΠΩΣ  ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΦΡΟΝΙΜΑΚΗ. ΠΟΥΣΑΙ ΦΡΟΝΙΜΑΚΗ... Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.

1 comment :

  1. Anonymous27/8/16 11:28

    οι αριστεροι παντα χρησιμοποιουν πρωτο πληθυντικο προσωπο. λενε "εμεις", ταχα μου οτι και αυτοι ειναι δικοι μας(ελληνες)και μιλουν εκ μερους μας...
    η απαντηση ειναι οτι δεν ειμαστε εμεις. ειμαστε εμεις (ο ελληνικος λαος, οι ελληνες)και σεις(οι μπολσεβικοι μαζι με τους λαθρο σας)
    αυτο πρεπει να το τονιζουμε ΑΜΕΣΑ!
    επισης οταν λενε και μεις οι ελληνες σφαξαμε τουρκους, τουρκλμπαν κ.λ.π.-χρησιμοποιουμε αμεσως τη φραση "και μεις οι αριστεροι σφαξαμε εκατομμυρια παιδακια στον πλανητη για εναν καλυτερο κοσμο για εναν σταλινικο παραδεισο, μπερδευοντας τον εχθρο και γυρνωντας το επιχειρημα τους παιζοντας το και μεις δικοι τους αριστεροι!
    ειναι λοιπον ορισμενες τεχνικες ορισμενα πρακτικα πραγματα που μπορουμε να λεμε μπερδευοντας τον εχθρο και στρεφοντας τα οπλα του εναντιον του... αυτα τα μαθαμε στις σεκτες των αναρχοκομουνιστων σαν πρωτο καικυριο θεμα, ως αλφαβητα, τι θα λεμε δηλαδη σε καθε περιπτωση σε χιλιαδες υποθετικες περιπτωσεις σε αντιπαραθεση με αστους η φασιστες(ετσι ονομαζουν ολους τους πατριωτες και οποιον εχει ελληνικη εθνικη συνηδειση και οχι ταξικη διεθνιστικη προλεταριακη ανθελληνικη!
    δυστυχως στον εθνικο χωρο δεν μαθαινει τιποτα κανενας απο κανεναν! δεν υπαρχουν στελεχη ιδεολογικα καταρτησμενα να σου μαθαινουν πρακτικα το πως αντμετωπιζεις τον εαμοβουλγαρο αναρχοκομουνιστη και τον αστο αντιστοιχα
    ουτε η ΧΑ δεν ξερει απαυτα (εκτος κασιδιαρη)και δεν απαντα καταλληλως συτον εχθρο...

    ReplyDelete