02/08/2016

Τέλος και με νόμο τα "ρατσιστικά", "ομοφοβικά" και συκοφαντικά σχόλια στο διαδίκτυο. ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ. ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ "1984" (ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ, ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ).

Να βάλει ένα φρένο στη... ζούγκλα του διαδικτύου επιχειρεί η κυβέρνηση με τη νομοθετική παρέμβαση που ψηφίστηκε στη βουλή την περασμένη Πέμπτη, εναρμονίζοντας την ελληνική με την ευρωπαϊκή νομοθεσία για το διαδικτυακό “έγκλημα”. Πρόκειται για το λεγόμενο “Πρωτόκολλο του Στρασβούργου” ψηφισμένο από το 2003 σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που επιχειρεί να βάλει τέλος σε ρατσιστικά, ομοφοβικά και συκοφαντικά σχόλια και αναρτήσεις, στο διαδίκτυο, σε blogs και μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Νόμος που αν τηρηθεί κατά γράμμα, αναμένεται να οδηγήσει σε πολύ μεγάλο φόρτο εργασίας τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς το διαδίκτυο -ιδιαίτερα στην Ελλάδα- βρίθει ρατσιστικών, ομοφοβικών και -κυρίως- συκοφαντικών αναρτήσεων, που έμεναν ατιμώρητες.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, ο πρόεδρος των Ελλήνων Χρηστών Internet, Νίκος Βασιλάκος, μιλώντας στην κάμερα του ΣΚΑΙ: “Πάρα πολύς κόσμος και εκτός ίντερνετ και εντός ίντερνετ, είναι ανεξέλεγκτος. Έρχεται ο άλλος και δηλώνει blogger και αρχίζει και βρίζει. Αυτό απαγορεύεται και πρέπει να απαγορευτεί. Δεν μπορείς να συκοφαντείς τον άλλον. Έχουμε πάρα πολλά περιστατικά όπου υπήρξαν άνθρωποι που συκοφαντήθηκαν, λοιδωρήθηκαν έχασαν τη δουλειά τους, επειδή βγήκε μια ομάδα οργανωμένη γνωστών-αγνώστων στο internet και άρχισε να γράφει.” Όσο για το ποιος αφορά η συγκεκριμένη διάταξη, που ενεργοποιήθηκε πλέον και στην Ελλάδα; Ο ίδιος, υπογραμμίζει: “Αφορά όλους και μπαίνουν πράγματα τα οποία συζητούνται στην Ευρώπη εδώ και καιρό. Χαρακτηριστικά, δεν μπορείς να αρνηθείς το Ολοκαύτωμα. Γίνεται παράνομη η άρνηση του Ολοκαυτώματος, γίνεται παράνομο το ομοφοβικό σχόλιο, γίνεται παράνομο το ρατσιστικό σχόλιο, γίνεται παράνομη η συκοφαντία.¨

ΠΛΗΡΕΣ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ: http://www.newsit.gr/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ":
1) "ζούγκλα του διαδικτύου" ΕΝΝΟΟΥΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΤΕΣ.
2) "Έρχεται ο άλλος και δηλώνει blogger", ΛΕΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ. ΕΔΩ Ο ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ INTERNET ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ (ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΔΕΟΝΤΩΣ*) ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ blogger;
*(ΧΡΗΣΤΕΣ INTERNET" ΕΙΝΑΙ ΤΟ 99,9% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ; ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΟΧΙ "ΚΟΙΝΟΣ" ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΕΜ ΠΩΣ).
3) ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΤΕΛΟΣ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ** ΘΕΩΡΟΥΝ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ", "ΟΜΟΦΟΒΙΚΟ" Κ.Λ.Π ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΚΟΥΝ ΑΠΕΙΝΩΣ.
**(ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ..."ΑΥΤΟΙ"; ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ, Ο ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΙ ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΑΥΓΑ; ΠΟΙΟΙ; )

ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΜΑΣ Η ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ 1984, ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΜΑΣ: https://isxys.blogspot.com/2012/05/george-orwell-1984.html

Υ.Γ-1: ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ...
- ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ "ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ" ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ (ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΝ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΗ "ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ" https://isxys.blogspot.com/2012/03/7.html)
- ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ (https://isxys.blogspot.com/2011/02/3_05.html)
- ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ (https://isxys.blogspot.com/2012/10/150.html)
...ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ; ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ; ΑΝ ΟΧΙ, ΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ; ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΕΙΔΙΚΟΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ; ΝΑΙ ή ΟΧΙ. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΡΗΣΕΙΣ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Κ.Λ.Π ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ.

Υ.Γ-2: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ, ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ blogger ΤΗΣ google, ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ:  http://attikanea.blogspot.gr/2016/08/blog-post_3.html

7 comments :

  1. Anonymous2/8/16 18:35

    Κύριε Βασιλάκο

    Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι όταν θα έρθει η ώρα,για όλα όσα κάνετε εσείς και όλοι οι άλλοι.....θα σας γαμήσουμε τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας, και τις γυναίκες σας. Αυτό δεν είναι απειλή, δεν είναι προειδοποίηση, είναι υπόσχεση. Το ότι ακόμα ζούνε τα παιδιά και τα εγγόνια των Γκιζίκη, Αραπάκη, Μπονάνου και C.I.A. δεν σημαίνει ότι σε ένα γενικευμένο πόλεμο θα συνεχίσουν να ζούνε…. δικαιοσύνη θα αποδοθεί… έστω και αργά και αυτό ισχύει για όλους.

    Υ.Γ έρχετε η ώρα Βασιλάκο...και σε έναν γενικευμένο πόλεμο όλα γίνονται.!!

    ReplyDelete
  2. ΕΓΡΑΨΑ ΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΗΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ; ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΧΑΘΗΚΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ...ΕΡΩΤΑ; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟ ΟΥΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ReplyDelete
  3. Anonymous2/8/16 18:42

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΓΡΟΥ ΠΥΡΟΣ

    ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΣΑΣ ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ. ΟΠΟΤΕ ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ.

    ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ. ΔΕΝ ΧΕΙΡΑΦΕΤΕΙΤΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.

    ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΦΙΜΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΤΑ ΣΚΟΥΠΊΔΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΛΥΣΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ε; ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ... ΟΥΣΤ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous2/8/16 18:47

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ BLOGGERS ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ, ΤΟΝ ΜΠΙΝΕ, ΤΗΝ ΛΕΣΒΙΑ, ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ, ΤΗΝ ΚΑΡΙΟΛΑ, ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ (ή μήπως αυτό επιτρέπεται) ΚΛΠ ΩΡΑΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΟΣΩΝΥΜΙΑ...

    ReplyDelete
  5. Anonymous2/8/16 18:57

    ΠΟΥΣΤΗΣ: ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ

    ΜΠΙΝΕΣ: ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΗ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑΠΗΔΗΣΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

    ΛΕΣΒΙΑ: ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑΕΙΑ ΧΕΙΡΑΦΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΕΣ

    ΠΟΥΤΑΝΑ: ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝ ΥΨΗΛΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΕΝΕΡΓΑ (ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.

    ΚΑΡΙΟΛΑ: ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΑ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ (ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΣΤΗΣ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑΚΑ

    ΜΑΛΑΚΑΣ: ΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous2/8/16 20:07

      ΧΑΧΑΧΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ...!!!

      Delete
  6. Ετσι δημοκρατικα και μη ρατσιστικα φιμωνουμε μεχρι σκασμου τις αντιθετες μη προβλεπομενες πολιτικα ορθες αποψεις. Τζιζ για το ολοκαυτωμα ντα για τους κουνιστους νταντα για το ισλαμ. Ομορφος κοσμος"αδελφικα" πλασμενος!

    ReplyDelete