13/08/2016

Πως οι Αμερικάνοι κατα το δοκούν, χρησιμοποίησαν την ιστορία της Μακεδονίας ως αντάλλαγμα από το 1961 για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη της Γιουγκοσλαβίας!

Το παρακάτω εξαιρετικό βίντεο αναλύει πως το ψέμα των Σκοπίων έγινε σταδιακά γεωγραφική αλήθεια στην συνείδηση του παγκοσμίου πληθυσμού, μέσα από την δημοσίευση χαρτών του National Geographic! Το βίντεο δείχνει ουσιαστικά τους χάρτες που εξέδωσε το Αμερικανικό περιοδικό απο το 1915 μέχρι το 2006, προφανώς και με την συμβολή του foreign office. Η πλαστογράφηση της Ιστορίας και των γεγονότων που την συνθέτουν - μες την σιωπηλή πορεία του χρόνου - αποτέλεσε και αποτελεί ένα «προσφιλές άθλημα» για τους Αμερικάνους και όλους εκείνους που θέλουν να εξυπηρετήσουν κάθε είδους σκοπιμότητα και ιδιοτέλεια. Ιδιαίτερα η χώρα μας και ο λαός της έχουν υποστεί τα πάνδεινα από διάφορους «ιστορικούς» και άλλα μίσθαρνα όργανα της όποιας ανθελληνικής προπαγάνδας, αλλά και μίσους. Απο την άλλη, εμείς οι Έλληνες έχουμε ιερό και υπέρτατο χρέος να προστατεύσουμε την αλήθεια της Ιστορίας μας. Έτσι προστατεύουμε την ύπαρξή μας ως έθνος και τη συνέχειά μας στο χρόνο και στο χώρο.



http://www.logiosermis.net/2016/08/blog-post_12.html

1 comment :

  1. Anonymous13/8/16 18:42

    Ο πρώτος που έλαβε εντολή και σχεδίασε την δημιουργία της "Μεγάλης Μακεδονίας" που θα κατάπινε αύτανδρη και την ελληνική,ήταν ένας ΕΒΡΑΙΚΗΣ καταγωγής Γιουγκοσλάβος ονόματι Γιόζεφ Μπρόζ που έμεινε στην ιστορία με το ψευδώνυμο "Τίτο" αυτό κουβαλούσε και σαν αρχηγός του γιουγκοσλαυικού αντάρτικου.

    Την σκυτάλη την παρέλαβε από τον Τίτο ο Μωυσή Μωυσέγιεφ νεαρός στα χρόνια του χιτλερισμού συνεργάτης (άρα χαφιές) των στρατευμάτων κατοχής,αργότερα δικηγόρος στο Βελιγράδι,άνθρωπος των Σοβιετικών,ΕΒΡΑΙΚΗΣ και αυτός καταγωγής που κυκλοφορούσε αργότερα με το ψευδώνυμο Κίρο Γκλιγκόρωφ.!!Τρίτος στην σειρά ένας επιχειρηματίας ΕΒΡΑΙΚΗΣ καταγωγής και αυτός,που ακόμα και οι ίδιοι οι εβραίοι ΔΕΝ συμπαθούν καθόλου που κυκλοφορεί με το ψευδώνυμο Σόρος,ενώ στην πραγματικότητα ονομάζεται Σβάρτς!!

    Τρείς ΕΒΡΑΙΟΙ τρία ψευδώνυμα,και ένας κοινός στόχος...η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.


    ReplyDelete