12/07/2016

Νέος θεσμός "ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ" : Πρώτη εφαρμογή του, με έφοδο της ΕΛ.ΑΣ στα Εξάρχεια και εξάρθρωση σπείρας διακίνησης ναρκωτικών.

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": "Win-WIN" ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ. Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΕΓΙΝΕ ΒΟΗΘΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ "ΕΝΟΠΛΩΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΩΝ".  ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ/ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ  ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ "ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΕΡΤΙΚΟ. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ/ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΕΔΩ: https://isxys.blogspot.com/2016/07/blog-post_220.html

Υ.Γ: ΑΡΑΓΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ..."ΜΥΣΤΙΚΕΣ" ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ; ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΦΟΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ (ΚΟΛΛΗΤΑ ΚΤΗΡΙΑ) ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ; ΜΕ ΤΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ; ΜΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΠΕΡΝΑ ΣΕ ΝΕΑ ΦΑΣΗ. ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ "ΙΣΧΥΣ".

Μια τεράστια επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. τα χαράματα -κάτω από πλήρη μυστικότητα- στα Εξάρχεια οδήγησε στην εξάρθρωση μεγάλης εγκληματικής σπείρας Ελλήνων και Αλβανών που διακινούσε ναρκωτικά. Την υπόθεση αποκάλυψε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας. Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Κατσαφάδου και Κωνσταντίνου Καραγκούνη, και της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου, ο κ. Τόσκας ανέφερε ότι η επιχείρηση δεν αποτέλεσε προϊόν πιέσεων των ημερών για την κατάσταση στα Εξάρχεια, αλλά ήταν αποτέλεσμα «συστηματικής δουλειάς» που πραγματοποιήθηκε «με αθόρυβο και χειρουργικό τρόπο. Η αστυνομία κινήθηκε αποτελεσματικά και κατάσχεσε μεγάλες ποσότητες χασίς και κοκαΐνης» σημείωσε. «Θα έχουμε τάξη εκεί που πρέπει, δεν θέλουμε ασφάλεια στρατοπέδου συγκέντρωσης» τόνισε ο κ. Τόσκας και πρόσθεσε ότι «τόσα χρόνια τα προβλήματα κουκουλώνονταν και καλύπτονταν κάτω από το χαλί και τώρα προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη».

Η μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. είχε στηθεί με κάθε λεπτομέρεια. Στα Εξάρχεια έφτασαν τις πρώτες πρωινές ώρες ομάδες της Δίωξης Ναρκωτικών και ξεκίνησαν έρευνες σε διαμερίσματα, αποθήκες, καταστήματα και σε οριοθετημένους χώρους. Πέριξ των Εξαρχείων είχαν ακροβολιστεί άνδρες των ΕΚΑΜ, διμοιρίες των ΜΑΤ όπως και αστυνομικοί από την ΥΜΕΤ σε περίπτωση που χρειαστεί να επέμβουν. Συνέλαβαν συνολικά 12 άτομα, εκ των οποίων 10 αλβανικής καταγωγής και 2 Ελληνες – ένας άνδρας και μια γυναίκα. Από τις έρευνες ανακαλύφθηκε οργανωμένο εργαστήριο επεξεργασίας και τυποποίησης ναρκωτικών τα οποία και διακινούσαν στα Εξάρχεια και σε άλλες περιοχές της Αττικής. Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών, τυποποιημένες σε χιλιάδες μικροσυσκευασίες, έτοιμες προς διάθεση, όπως επίσης και όπλα, ζυγαριές ακριβείας, χρήματα κλπ. Η ευρείας κλίμακας επιχείρηση αυτή της ΕΛΑΣ έρχεται δύο ημέρες μετά την ανάληψη ευθύνης από την πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Ενοπλες Ομάδες Πολιτοφυλάκων» για την δολοφονία του Αιγύπτιου γνωστού ως «Χαμπίμπι» στις 7 Ιουνίου, στα Εξάρχεια.

http://www.iefimerida.gr/news/277655/exo-apo-ypoyrgeio-metaforon-oi-ergazomenoi-se-trena-kai-proastiako

Συγκεκριμένη ιεράρχηση και ρόλους, καθώς και σκληρούς κανόνες είχε η εγκληματική οργάνωση που λειτουργούσε εδώ και χρόνια, διακινώντας ναρκωτικά στα Εξάρχεια. Μέλη της ήταν κυρίως Αλβανοί, μεταξύ των οποίων, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι και δύο πρώην μέλη του UCK. Η εγκληματική οργάνωση, η οποία είχε τον αποκλειστικό έλεγχο της διακίνησης ναρκωτικών στα Εξάρχεια, κυριαρχούσε στην περιοχή τα τελευταία τουλάχιστον επτά χρόνια και εξαρθρώθηκε τη Δευτέρα από την Ασφάλεια Αττικής, έπειτα από μια ευρείας κλίμακας οργανωμένη επιχείρηση. Κατά την επιχείρηση συνελήφθησαν 14 μέλη της σπείρας και συγκεκριμένα εννέα Αλβανοί, ηλικίας 24 έως 45 ετών, ένας υπήκοος Πολωνίας ηλικίας 23 ετών και τέσσερις Έλληνες (δύο άνδρες ηλικίας 27 και 30 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 22 και 23 ετών). Επίσης, συνελήφθη ένας ακόμα 20χρονος Έλληνας που δεν σχετίζεται με την εγκληματική οργάνωση, αλλά βρέθηκαν στην κατοχή του ναρκωτικά και όπλα -και αναζητούνται άλλοι τρεις Αλβανοί.  Η επιχείρηση εκτιλύχθηκε και σε άλλες περιοχές, όπως Νέα Ιωνία, Γκύζη και Δάφνη, ενώ κατασχέθηκαν συνολικά 17,5 κιλά ακατέργαστης κάνναβης (εκ των οποίων τα 16,7 κιλά ήταν κατανεμημένα σε 3.722 μικροσυσκευασίες-δόσεις έτοιμες για πώληση) και 155 γραμμάρια κοκαΐνης.  Επίσης κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 4.415 ευρώ, ένα πιστόλι, 27 φυσίγγια, δύο αυτοκίνητα, δύο μοτοσικλέτες, 23.316 κενές νάιλον συσκευασίες κατάλληλες για τη συσκευασία-τυποποίηση των προς διάθεση ναρκωτικών ουσιών, 208 αποδείξεις πληρωμής κερδισμένων δελτίων τυχερών παιγνίων συνολικού ποσού 162.307,69 ευρώ, ζυγαριές ακριβείας, σιδερογροθιά, ένα μαχαίρι και άλλα πειστήρια.

Από την αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι με τα κερδισμένα δελτία τυχερών παιχνιδιών, τα οποία αγόραζαν τα μέλη της σπείρας, γινόταν το ξέπλυμα του βρώμικου χρήματος από το εμπόριο των ναρκωτικών. Σύμφωνα με αρμόδιους αξιωματικούς, η Ασφάλεια Αττικής ασχολείται με τη συλλογή στοιχείων σχετικά με την μαφία των ναρκωτικών στα Εξάρχεια εδώ και περίπου έξι μήνες, και η επιχείρηση δεν έγινε με αφορμή την ανάληψη ευθύνης, από τις Ένοπλες Ομάδες Πολιτοφυλάκων, για τη δολοφονία του 36χρονου Αιγύπτιου με το παρατσούκλι «Χαμπίμπι», πριν από ένα μήνα, στην οδό Θεμιστοκλέους. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η δολοφονία αυτή ήταν μία από τις αιτίες που μπήκε σε προτεραιότητα η «κάθαρση» στα Εξάρχεια. Αυτή η ενέργεια πάντως δεν ήταν η μόνη αιματηρή επίθεση. Στο παρελθόν είχε γίνει απόπειρα σε βάρος του αρχηγού της μαφίας των Εξαρχείων, ο οποίος ήταν ένας 32χρονος Αλβανός, από έναν άλλον Αλβανό αντίπαλης ομάδας, 29 ετών, ο οποίος δολοφονήθηκε με καλάσνικοφ λίγο αργότερα, το Νοέμβριο 2013, στην συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Κωλέτη. Κατά τη διάρκεια των πολύμηνων παρακολουθήσεων, είχαν εντοπιστεί οι κρυψώνες της οργάνωσης, οι οποίες ήταν όλες μέσα στα Εξάρχεια και μάλιστα κοντά στα σημεία που γίνονταν οι αγοραπωλησίες ναρκωτικών.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ, η εγκληματική οργάνωση είχε χωρίσει τα Εξάρχεια σε τέσσερις τομείς, όπου γινόταν η πώληση των ναρκωτικών: στο λόφο του Στρέφη, την πλατεία Εξαρχείων, τη γωνία Μάνης και Μεσολογγίου και την περιοχή πίσω από το υπουργείο Πολιτισμού. Επίσης, η οργάνωση ήταν χωρισμένη και σε τμήματα, που το καθένα είχε συγκεκριμένο ρόλο, ως εξής:
- Ο κεντρικός πυρήνας αποτελείτο από 27χρονο υπήκοο Αλβανίας, ο οποίος ήταν επιφορτισμένος με την ανεύρεση προμηθευτών και επιπροσθέτως με την προσωρινή φύλαξη των παρανόμων εσόδων από την πώληση των ναρκωτικών, ενώ αναλάμβανε και χρέη διεύθυνσης και συντονισμού της οργάνωσης, όταν ο αρχηγός βρισκόταν στο εξωτερικό.
- Δύο Αλβανοί, ηλικίας 42 και 45 ετών, είχαν τη διαχείριση των αποθηκευτικών χώρων φύλαξης των ναρκωτικών, καθώς επίσης το συντονισμό, τον έλεγχο και την εποπτεία των διακινητών στα σημεία διακίνησης,
- Δύο επίσης υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 27 και 40 ετών είχαν αναλάβει την τυποποίηση των προς διακίνηση ναρκωτικών, καθώς και τη φύλαξη-απόκρυψη ποσοτήτων ναρκωτικών.
- Ένας 22χρονος ομοεθνής τους είχε αναλάβει τη συλλογή των εσόδων από τους πωλητές των ναρκωτικών και τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στη συμβολή των οδών Μάνης και Μεσολογγίου
- Ένας 24χρονος, επίσης Αλβανός υπήκοος, είχε αναλάβει την προμήθεια ναρκωτικών ουσιών στους διακινητές που δραστηριοποιούντο στην περιοχή του Λόφου Στρέφη, καθώς και τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή που βρίσκεται πίσω από το υπουργείο Πολιτισμού στα Εξάρχεια.
- Άλλα μέλη της οργάνωσης είχαν αναλάβει την πώληση των ναρκωτικών στα σημεία διακίνησης.
Τα μέλη της οργάνωσης, στα οποία είχε ανατεθεί η πώληση των ναρκωτικών, ορίζονταν σε βάρδιες με συγκεκριμένο ωράριο και εποπτεύονταν από τα ανώτερα στην ιεραρχία μέλη. Για τις διακινηθείσες ποσότητες ναρκωτικών και τα παράνομα έσοδα από την πώλησή τους, γινόταν περιοδικά, κατ” εντολή του αρχηγού της οργάνωσης, λογιστικός απολογισμός. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί πρόληψης και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, περί όπλων και περί αλλοδαπών.

http://www.naftemporiki.gr/story/1127183/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΙΚΩΝ "ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΩΝ". ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΩΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΟΣΟΛΗΨΙΕΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΥΦΗΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΣΗ ΕΠΑΘΑΝ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΣΜΟ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΤΙ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΩΝ ΚΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ  ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΡΥΨΩΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΟΛΩΝΑΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ. ΜΟΛΙΣ ΔΙΕΡΡΗΧΘΗ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ" ΝΑ ΕΠΕΜΒΟΥΝ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ. ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΔΕΝ ΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

7 comments :

  1. Anonymous12/7/16 18:07

    ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ;

    ReplyDelete
  2. ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ Η ΔΗΘΕΝ ΕΙΔΗΣΗ/ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ! ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΠΤ.

    ReplyDelete
  3. ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΜΩΣ ΚΙ ΕΞ ΑΦΟΡΜΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ "ΞΗΛΩΣΕΙ" ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ (ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΕΣ) "ΦΩΛΙΕΣ" ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΑΤΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ (ΕΜΕΙΣ ΔΛΔ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΟΥ) ΠΩΣ Η ΕΛ.ΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ.

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ. ΚΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΥ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΕΛ.ΑΣ.

    ReplyDelete
  4. Anonymous12/7/16 18:27

    ΒΑΡΥ ΝΑ ΛΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

    ReplyDelete
  5. ΟΛΟΣ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΩΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΝΟΥΔΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΞΗΛΩΝΑΝ. ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΟΣ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ. ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΤΕΡΟΙ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΦΟΡΜΗ; ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ 20ΕΥΡΑ ΚΑΙ 50ΕΥΡΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΝΑΞΗ ΚΑΤΑ... (ΒΑΛΕ ΟΤΙ ΘΕΣ) ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΡΧΗ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ; Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΟΣΤΙΖΕΙ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΙΣΜΟ". ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕ. ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;

    ΕΧΟΥΜΕ ΟΣΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΣ, ΝΟΜΙΚΩΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΥΤΕ ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΥΤΕ ΩΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

    ReplyDelete
  6. ΑΦΟΥ ΡΕ ΣΚΑΤΟΣΚΑ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ "ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ". ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΑ ΣΥΡΙΖΑΙΕ! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ;;; ΤΙΣ ΦΑΤΣΕΣ ΤΟΥΣ ΓΤ ΔΕΝ ΤΙΣ ΔΕΙΧΝΕΤΕ;;;
    ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΕΚΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΣΠΕΙΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ Η ΕΙΔΗΣΗ.

    ReplyDelete
  7. Anonymous12/7/16 20:07

    «Τάξη στρατιωτική στα Εξάρχεια δεν μπορεί να έχουμε(!)» τόνισε στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας, Νίκος Τόσκας, με αφορμή και τις επικρίσεις της αντιπολίτευσης, χωρίς να απαντήσει γιατί συμβαίνουν όλα όσα συμβαίνουν στην περιοχή. «Για χρόνια τα προβλήματα κουκουλώνονταν. Τάξη στρατιωτική δεν μπορεί να έχουμε...

    ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Η ΙΣΧΥΣ. ΟΛΑ ΦΤΙΑΧΤΑ ΚΑΙ ΜΙΛΗΜΕΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ. ΜΕ ΜΑΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΛΙ. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ Ο ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ. ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥΝΤΑ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ;

    ReplyDelete