17/06/2016

Οι κάφροι που βεβήλωσαν άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες είναι 2 από τα μέλη της μπάντας "SOUNDKRASH" - Βεβήλωσαν και ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ...!

Πολλά τα μηνύματα που λάβαμε τις τελευταίες ημέρες για το πραγματικά εξωφρενικό και αντεθνικό ζήτημα που δημιουργήθηκε με δύο Έλληνες πολίτες που φωτογραφήθηκαν μπροστά στο άγαλμα του Λεωνίδα στις Θερμοπύλες βεβηλώνοντας ταυτόχρονα το μνημείο του Σπαρτιάτη Βασιλιά. Μερικά από αυτά υποδεικνύουν τους δύο πολίτες. Τα θέτουμε υπόψιν των αρχών κι ας κάνουν ότι νομίζουν:

"Τα μ@@νόπ@να που βεβήλωσαν το μνημείο είναι από μια μπάντα που λέγεται SOUNDKRASH. Ο ένας λέγεται Στάθης και ο άλλος Γιάννης. Παίζανε σε ένα live άπλυτων στο πανεπιστήμιο στο Βόλο. Tο συμβάν με το άγαλμα του Λεωνίδα έγινε στον γυρισμό από την εκδήλωση." Η συγγνώμη ενός από το συγκρότημα Soundkrash φωτό δεξιά.

Περισσότερα εδώ: http://www.oparlapipas.com/2016/06/o-ena.html

Το ονομα του ειναι Θ.ΝΤ. Το star.gr του εκανε και αφιερωση ως γκομενου! ΚΑΛΑ ρε παλληκαρι δεν σου εμαθαν οτι στα μνημεια στεκονται ΟΡΘΙΟΙ και ΟΧΙ ξαπλωμενοι η αυτο σου εμαθαν ; ΕΣΥ ρε πατριωτη ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΕ μονο για τα κολαγονα ειχες να μας πεις ; ΓΙΑ αυτο εδω το ΑΙΣΧΟΣ τσιμουδια ;

http://www.stoxos.gr/2016/06/blog-post_4463.html

No comments :

Post a Comment