28/04/2016

2 Αμερικάνικα F-22 και στη Λιθουανία. Προσεχώς θα εκτίθενται και στα πανηγύρια.

Στην αεροπορική βάση της Siaulia στη Λιθουανία βρέθηκαν δύο Αμερικανικά F-22 στα πλαίσια επίσκεψης η οποία αποστέλλει πολλαπλά διπλωματικά μηνύματα. Η επίδειξη δύναμης των Η.Π.Α με την αποστολή δύο εκ των κορυφαίων στον κόσμο μαχητικών στα σύνορα της Ρωσίας έρχεται μετά τις προκλήσεις της Μόσχας απέναντι στα Αμερικανικά σκάφη στη μαύρη θάλασσα και σκοπό έχει να υπενθυμίσει στο Κρεμλίνο μέχρι που απλώνεται πλέον η δύναμη του ΝΑΤΟ αλλά και να υπενθυμίσει στα συμμαχικά κράτη της περιοχής ότι εγγυάται την ασφάλεια τους έναντι στο Ρωσικό επεκτατισμό όπως αυτός εκδηλώθηκε στην Ουκρανία. Τα Αμερικανικά υπερμαχητικά υποδέχτηκε η ίδια η Πρόεδρος της Λιθουανίας Dalia Grybauskait.

http://defencenews.gr/asfaleia/diethnis-asfaleia/3677-amerikanika-f-22-sti-lithouania

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ (https://isxys.blogspot.com/2016/04/f-22a-raptor.html) ΠΟΥ ΠΡΟΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ. ΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ "ΤΟΥΡΝΕ" ΤΟΥ ΖΕΥΓΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ, ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΑΣ ΤΑ ΜΕΤΕΣΤΑΘΜΕΥΑΝ ΜΟΝΙΜΑ (ΟΛΑ, ΟΧΙ ΔΥΟ) ΑΠΟ ΤΟ Η.Β ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ή ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ή ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ. ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΤΥΠΑΚΟΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΙ ΡΟΥΜΑΝΟΙ ή ΟΙ ΛΙΘΟΥΝΟΙ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ F-22, ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΓΝΟΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΖΕΙ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.

1 comment :

  1. Anonymous29/4/16 10:34

    Το ερώτημα είναι τη πραγματικά κάνουν τα συγκεκριμένα αεροσκάφη εκεί, γιατί μπορεί εσύ κι εγώ να λέμε ότι τα στέλνουν για να μπουν στο μάτι της ρωσίας αλλά μπορεί στην πραγματικότητα να σκανάρουν βολτάροντας όλα τα αντιαεροπορικά της περιοχής και να περνάνε από πίσω τους τίποτα global hawk. Όσο και να εκθειάζουμε τα αντιαεροπορικά των ρώσων, και όλη η επικράτεια τους δεν γίνετε να καλυφθεί πλήρως και αναφορές περί αμερικανικών κατασκοπευτικών στον ΕΧ τους κάνουν την εμφάνισή τους αριστερά δεξιά στα ρωσικά blogs.

    12G

    ReplyDelete