01/10/2015

Η Σαουδική Αραβία απαιτεί από τη Ρωσία να τερματίσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της εναντίον στόχων στη Συρία...

...δήλωσε Σαουδάραβας διπλωμάτης, σύμφωνα με το σαουδαραβικής ιδιοκτησίας διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο Al Arabiya, προσθέτοντας ότι η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος δεν έχει παρουσία στις περιοχές που δέχθηκαν επίθεση. Πράγματι, λέει το TRIBUNE, σε αυτές τις περιοχές έχει παρουσία η Αλ Κάιντα (ως Αλ Νούσρα), ο Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA) και άλλες πολλές μικρές τζιχαντιστικές συμμορίες που υποστηρίζονται από την Τουρκία, τη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ. Μιλώντας στα Ηνωμένα Έθνη στη Νέα Υόρκη, την Τετάρτη, ο Αμπντάλα Αλ Μουάλιμ δήλωσε ότι η αντιπροσωπεία της χώρας του «εκφράζει τη βαθιά ανησυχία της σχετικά με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις που διεξήγαγαν οι ρωσικές δυνάμεις στη Χομς και τη Χάμα, μέρη όπου οι δυνάμεις του ISIS δεν έχουν παρουσία. Οι επιθέσεις αυτές οδήγησαν σε έναν αριθμό αθώων θυμάτων. Απαιτούμε να σταματήσει αμέσως και να μην επαναληφθεί». Χρησιμοποιώντας ένα κοινό ακρωνύμιο για το Ισλαμικό Κράτος, πρόσθεσε ότι «όσο για εκείνες τις χώρες που έχουν δηλώσει πρόσφατα ότι έχουν προσχωρήσει στη μάχη εναντίον της τρομοκρατίας του ISIS, δεν μπορούν να το κάνουν αυτό την ίδια στιγμή που υποστηρίζουν την τρομοκρατία του συριακού καθεστώτος».

Με ένα tweet το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων AFP αναφέρει πως ο Σαουδάραβας υπουργός Εξωτερικών Al-Jubair δήλωσε πως ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσσαντ «θα πρέπει να παραιτηθεί αλλιώς θα αντιμετωπίσει την στρατιωτική επιλογή». Εάν αυτή η δήλωση του υπουργού Εξωτερικών της Σαουδικής Αραβίας είναι όντως έτσι τότε η υπόθεση στη Συρία περιπλέκεται επικίνδυνα καθώς το Ριάντ αμφισβητεί ευθέως την ρωσική και ιρανική υποστήριξη στη συριακή κυβέρνηση.

Τμήμα ειδήσεων pronews.gr
ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ":  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕ Ο ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ Η ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ...ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ. ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΟΥΝΙΤΕΣ (ΑΡΑΒΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΤΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ), ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΑΣΥΣΤΟΛΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ή ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΖΟΥΝ ΩΣ "ΠΑΙΚΤΕΣ". ΙΣΩΣ ΑΥΤΗ Η ΕΠΟΧΗ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.

1 comment :

  1. Anonymous1/10/15 20:14

    ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ Η Σ.ΑΡΑΒΙΑ..ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΤΑΗΦΟΥΝ(ΤΥΦΩΝΕΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ) ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΤΑΗΦ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΚΚΑ...ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ....ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ,ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ "ΞΑΝΑΠΑΙΧΤΕΙ" ΣΤΟ ΑΠΩΤΑΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ....ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΤΑΗΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΒΑΒΥΛΩΝΙΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΨΗΛΑ".ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΙΟ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΡΙΑΝΤ.ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΑΙΦΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ,ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΤΑΙΦΟΥΝ ,ΨΗΛΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΣΕΛΗΝΟΛΑΤΡΕΣ ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ.
    http://www.itdunya.com/t113223/

    Η ΛΕΞΗ ΤΥΦΩΝΙΟΙ ΕΧΕΙ ΑΜΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ Tanum...KAI OΠΟΙΟΣ ΡΩΤΗΣΕΙ TI EINAI...H Tanum EINAI ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΓΕΩΔΑΙΤΙΚΑ ΣΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΟΥ Betelgeuse....ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΤΥΦΩΝΑ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΟΡΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.Tanum=ΟΙ Τάνες η Τιτάνες....ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ Ο ΖΕΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΜΠΙΛΙΕΣ..ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ "ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ"...ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΥ..ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ "ΑΓΟΡΑΣΕΙ" ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΤΙΚΕΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ.

    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ.

    ReplyDelete