01/10/2015

Συγκέντρωση κατοίκων στην πλατεία Βικτωρίας και προκλήσεις αριστεριστών - Παραχώρησε Τελικά το «Στρατόπεδο Λιόση στα Άνω Λιόσια» ο ΥΕΘΑ Καμμένος στους λάθρο !

Συγκέντρωση πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι κάτοικοι και επαγγελματίες της πλατείας Βικτωρίας αλλά και της ευρύτερης περιοχής των Αθηνών, διαμαρτυρόμενοι για την αθλία κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή τους με τους, χωρίς υπερβολή, χιλιάδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες οι οποίοι έχουν καταλάβει την πλατεία, και την ολόκληρη την περιοχή. Οι κάτοικοι ζητούν να απομακρυνθούν άμεσα οι αλλοδαποί από την πλατεία, ενώ οι καταστηματάρχες έχουν κλείσει συμβολικά τα μαγαζιά τους έως τις 2 το μεσημέρι.

Οι γνωστοί επαγγελματίες αντιρατσιστές των γνωστών ΜΚΟ, στεκιών, «συλλογικοτήτων», και της κάθε λογής επιδοτούμενης γκρούπας πραγματοποίησαν, όπως συνηθίζουν άλλωστε, αυτοσυγκέντρωση στο ίδιο σημείο, και προκαλούσαν διαρκώς τους Έλληνες πολίτες και οικογενειάρχες, διανέμοντας προπαγανδιστικά έντυπα, και φωνάζοντας εμπρηστικά συνθήματα υπέρ των λαθρομεταναστών.

Είναι χαρακτηριστικό πως ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός ενός χρεοκοπημένου κράτους όπως η Ελλάδα ασχολείται καθημερινά με την μεταφορά και σίτιση των αλλοδαπών! Τα μέσα μαζικής μεταφοράς, τα ολυμπιακά ακίνητα, ο δήμος, η περιφέρεια, οι υγειονομικές υπηρεσίες, όλοι απασχολούνται με τους λαθρομετανάστες και πληρώνονται από τους Έλληνες με την σοβιετικού τύπου φορολογία–αφαίμαξη που έχει επιβάλει ο Τσίπρας και οι ψεκασμένοι του! Μέσα σε όλα αυτά, εντός της ημέρας αναμένονται άλλοι 2.500 αλλοδαποί με το πλοίο Ελευθέριος Βενιζέλος από τη Λέσβο, που φυσικά θα αναζητήσουν και αυτοι μια θέση στον ήλιο της πλατείας Βικτωρίας…

http://www.elkosmos.gr/sigkentrosi-katikon-stin-platia-viktorias-ke-proklisis-aristeriston/

Τον πέτυχε τελικά τον Στόχο του Ο Δήμαρχος της Αθήνας Καμίνης, να βάλει χέρι στα Στρατόπεδα του Υπουργείου Άμυνας με μηδενική αντίσταση των ΑΝΕΛ και του Καμμένου που συγκυβερνούν αυτήν εδώ τη Χώρα και μόλις αρχίσαμε! Τις πύλες του ανοίγει το ανενεργό στρατόπεδο Λιόση που βρίσκεται στα Άνω Λιόσια, το οποίο …θα λειτουργήσει ως προσωρινός χώρος φιλοξενίας προσφύγων.(ουδέν μονιμότερον του προσωρινού) Να δούμε και σίτιση των λαθρομεταναστών απο το Στράτευμα και αυτό στα Ισοδύναμα φαίνεται να είναι και ας μας έλεγε άλλα η Πολιτική Ηγεσία του ΥΠΕΘΑ! Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, έπειτα από συνεννόηση με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, το στρατόπεδο εντάσσεται στον σχεδιασμό του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για την αποσυμφόρηση των κεντρικών πλατειών της Αθήνας, μέσα από την εύρεση χώρων προσωρινής διαμονής των προσφύγων. Η διαμόρφωση του στρατοπέδου έχει ξεκινήσει με στόχο να μεταφερθούν εκεί πρόσφυγες από την πλατεία Βικτωρίας το συντομότερο δυνατόν αφού η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας έχει πλέον βγει εκτός ελέγχου, με τον αριθμό των λαθρομεταναστών που κατασκηνώνουν στην πλατεία να αυξάνεται καθημερινά ..Αφού οι ορδές που έρχονται απο τα νησιά δεν σταμάτησαν ποτέ!

Να υποθέσουμε οτι θα έχουμε την δυναμική απάντηση των Ενώσεων των Αποστράτων στην παραχώρηση της Περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων και ίσως και μια δυναμική απο τους φερόμενους ώς ¨Συνδικαλιστές του Στρατεύματος «;..Χλωμό το βλέπω! Ο Καμίνης μήνες τώρα αγωνίζεται να περιέλθουν στους Δήμους τα Στρατόπεδα των Ε.Δ και ατ Θερινά οικήματα των Αξιωματικών, πράγμα που το καλοβλέπουν και άλλοι δήμαρχοι που έχουν στα Όρια των Δήμων τους Στρατόπεδα και Οικήματα που τα βλέπουν όχι ώς λύση στο πρόβλημα των προσφύγων αλλά ώς μελλοντικά οικοδομικά φιλέτα !

http://veteranos.gr/parachorise-telika-stratopedo-liosi-sta-ano-liosia-o-ietha-kammenos-stous-lathro/

No comments :

Post a Comment