11/09/2015

Εκλογές μηδενικής ανοχής. Επείγει να επαναπροσδιορίσουμε τις θέσεις και τις προτάσεις μας (ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΚΤΕΝΕΣ - ΒΑΡΕΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ)

Η Χρυσή Αυγή, η αντιμνημονιακή Χρυσή Αυγή, αφού έγινε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ στο ανούσιο και επίπλαστο δημοψήφισμα, τώρα ζητά ψήφο για την σταθερή θέση που επέδειξε. Αυτή δηλαδή που μιλούσε για επιστροφή στη δραχμή και που παραμονές του δημοψηφίσματος έλεγε ΝΑΙ στο ευρώ που μας κόστισε πολλά χρήματα, αλλά λέμε ΟΧΙ γιατί αυτό επιβάλλει η εθνική υπερηφάνεια ή τέλος πάντων οι πολιτικές και όχι μόνον συγκυρίες. Ψηφίζουμε λοιπόν Χρυσή Αυγή για να αποφυλακιστούν ή να δικαιωθούν οι διωκόμενοι εθνικιστές, αλλά οι εν ενεργεία βουλευτές-κατηγορούμενοι στην δίκη δεν θέλουν, αυτή, η δίκη, να έχει δημοσιογραφική κάλυψη. Γιατί; Ψηφίζουμε Χρυσή Αυγή για να σκίζονται τα μνημόνια στην βουλή, αλλά οι προϋποθέσεις για να «σκίζονται» τα καλσόν ή τέλος πάντων οι κελεμπίες των μεταναστών δεν υπάρχουν.

Αίφνης όμως 20 ημέρες πριν από τις εκλογές προέκυψαν και φημολογίες για ένα νέο κόμμα του εθνικιστικού χώρου την Εθνική Ενότητα το οποίο θα προκύψει από την συνεργασία του Καρατζαφέρη, ο οποίος απέτυχε να προσεγγίσει την ΝΔ και τους ΑΝΕΛ, με κάποια κόμματα και πρόσωπα της ευρύτερης ακροδεξιάς. (Το άρθρο αυτό γράφεται στις 2 Σεπτεμβρίου και με βάση την ασάφεια που υπάρχει σχετικά με το αν θα κατέλθει στις εκλογές ο ΛΑΟΣ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν η προσπάθεια θα έχει αποτέλεσμα ή θα μείνει μόνον…προσπάθεια).Στόχος αυτού του εγχειρήματος εικάζεται ότι είναι το όριο του 1,5% και η όποια επιχορήγηση κομμάτων έχει απομείνει.

Πέραν όμως από την πραγματική και δικαιολογημένη τάση λοιδορίας που υπάρχει προς το πολιτικό σκηνικό με τις διάφορες εκφάνσεις του, το πρόβλημα παραμένει ένα: Δεν υπάρχει πολιτικός σχηματισμός που να προσφέρει κάποια πρόταση για την αναγέννηση της πατρίδας της κοινωνίας και της διασφάλισης ενός μέλλοντος που δεν θα έχει λήξη στην επόμενη αξιολόγηση του όποιου μνημονίου. Αυτό φυσικά δεν το περιμέναμε ούτε από την Αριστερά που απλά θέλει να εφαρμόσει την κοινωνική μηχανική της. Δεν το περιμέναμε επίσης ούτε από τα μέχρι πρότινος κυβερνητικά κόμματα που απλά θέλουν να εξασφαλίσουν την προσωπική τους επιβίωση, πολιτική των ηγετικών στελεχών τους και τα οικονομικά προνόμια των μικρομεσαίων κολαούζων τους.

Περιμέναμε όμως από έναν εθνικό χώρο (με όποια πρόταξη και αν έχει αυτός) αφού πέρασε από το γκέτο της απομόνωσης στα πολιτικά θεωρεία να μπορέσει να δώσει μία πραγματιστική θέση και αντίθεση σε όλα αυτά. Με λόγο και πολιτική πράξη αυτεξούσια και όχι συρόμενος πίσω από τα διάφορα μνημόνια-αντιμνημόνια, τα ΝΑΙ και τα ΟΧΙ. Γι’ αυτό και τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου τις θεωρούμε μηδενικής ανοχής, τόσο προς την Αριστερά, όσο και προς τους πρώην κυβερνώντες, αλλά και ως προς τον Χώρο. Για να μπορέσει μετά από αυτές να απελευθερωθεί μέσα από την ανουσιότητα του αποτελέσματός τους μία δυναμική θέσεων, προτάσεων και κυρίως αξιών. Τέτοιων ώστε να ξαναβρούμε την Πατρίδα μας ως Έθνος, την Αξιοπρέπειά μας ως Κοινωνία, την Ελευθερία μας ως όντα μίας μη υλιστικής τυραννικής κοινωνίας, την διαφορετικότητά μας ως άνθρωποι σε μία μη πολυπολιτισμική ανθρωπότητα, το μέλλον μας σε μία Ιστορία που δεν έχει τέλος αλλά αέναη ζωτικότητα.

Δημήτρης Ζαφειρόπουλος

Μας χωρίζουν 10 ημέρες πριν από τις εκλογές της 10ης Σεπτεμβρίου και παρατηρούμε ανέμες τα άλλα περίεργα η ευρύτερη Αριστερά να εκπροσωπείται από τρία κόμματα που το μεν ένα ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδικεί την κυβέρνηση η την δεύτερη θέση και τα άλλα δύο το ΚΚΕ και η ΛΑΕ μερίδιο από ένα άκρως υπολογίσιμό 10%. Εκτός βουλής βρίσκουμε αρκετά σταλινίκά και τροτσκιστικά ορφανά όπως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ και η ΟΚΔΕ, συν τα παραδοσιακά ΜΛ κόμματα που φιλοδοξούν… αλλά μάλλον θα μείνουν με την φιλοδοξία στο χέρι. Στον αντίποδα Εθνικιστικός χώρος εκφράζεται εκλογικά μόνο από την Χρυσή Αυγή. Για να είμαστε δίκαιοι και η Πατριωτική Ένωση–Ελληνική Λαϊκή Συσπείρωση, το κόμμα του Οδυσσέα Τυλιγάδα που όμως δεν έχει καμία ελπίδα αλλά και η Εθνική Ελπίδα που κατεβαίνει για να ακυρωθεί όπως κάθε φορά.

Πριν από δύο περίπου εβδομάδες σας είχαμε πληροφορήσει πως ήταν στα σκαριά η δημιουργία ενός καινούργιου κόμματος ή για την ακρίβεια ενός συνασπισμού μικρών κομμάτων υπό τον τίτλο Εθνική Ενότητα. Σε αυτό το σχήμα θα συμμετείχε το Εθνικό Μέτωπο και κάποιες άλλες κινήσεις που θα συνέπρατταν με το ΛΑΟΣ. Με αναρτήσεις στην ιστοσελίδα του κόμματος το Ε.Μ ενημέρωνε τους φίλους του ότι κινείται προς την δημιουργία ενός νέου σχήματος με συμμετοχή ευρύτερων δυνάμεων της κοινωνία για να εκφράσει τους εθνικιστές. Τελικά πέντε ημέρες πριν την ανακήρυξη των συνδυασμών οι διαπραγματεύσεις δεν καρποφόρησαν και η προσπάθεια ναυάγησε. Παρ’ όλο που έχουμε πληροφορίες για το τι διημείφθη δεν θα σταθούμε σε αυτό γιατί ο ΕΚ δεν φιλοδοξεί να αναφέρει και να ανακυκλώνει κουτσομπολιά. Θα σταθούμε όμως στην ανακοίνωση του Εθνικού Μετώπου του ενός εκ των συνομιλητών, που καλεί τους ψηφοφόρους σε αποχή και χαρακτηρίζει τις εκλογές «στημένες». Γεννάται λοιπόν η απορία; Δύο εβδομάδες πριν δεν ήταν στημένες και γιατί καλούσαν τον κόσμο να αγκαλιάσει την προσπάθειά τους; Δεν ήξεραν με ποιους ή καλύτερα με ποιόν συζητούσαν και τι κατάληξη θα είχε; ‘Η η διαδικασία είναι στημένη από την αρχή και δεν συμμετέχεις ή κάτι άλλο συμβαίνει.

Εμείς στον «ΕΚ» δεν έχουμε αυταπάτες και γνωρίζουμε το παιχνίδι, αλλά από την στιγμή που συμμετέχουν εθνικιστικά κόμματα θεωρούμε ότι πρέπει να ενημερώνουμε τους αναγνώστες που έχουν κρίση. Και αυτό κάνουμε από τις σελίδες του «ΕΚ, από το διαδίκτυο αλλά και από τις πολιτικές εκπομπές του ραδιοφώνου μας. Τελειώνοντας ας μην σπεύσουν κάποιοι… έξυπνοι να συγχέουν την περί αποχής θέση μας στο Δημοψήφισμα με τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, γιατί τον Ιούνιο δεν ήταν ξεκαθαρισμένο τι σήμαινε το ΝΑΙ και τι το ΟΧΙ, και αυτό αποδείχτηκε άλλωστε, αλλά είχε μοναδικό σκοπό να διχάσει τον ελληνικό λαό.

http://www.elkosmos.gr/

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": "Δεν υπάρχει πολιτικός σχηματισμός που να προσφέρει κάποια πρόταση για την αναγέννηση της πατρίδας της κοινωνίας και της διασφάλισης ενός μέλλοντος που δεν θα έχει λήξη στην επόμενη αξιολόγηση του όποιου μνημονίου"
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ (ΕΣΤΩ ΒΑΣΗ ΠΡΟΤΑΣΗΣ) Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ, ΕΧΕΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΕΙ (ΕΝ ΜΕΡΕΙ) ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ. Η ΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΚΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΥΠΟΦΑΙΝΟΜΕΝΗΣ ΟΜΑΔΟΣ "ΙΣΧΥΣ". ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ Κ.Λ.Π ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞ ΑΡΧΗΣ Η ΟΜΑΔΑ "ΙΣΧΥΣ" ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙ ΠΕΡΙ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΜΕΝΟΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ. (ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΕΚΕΙ). ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΠΟΧΗ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ. Η ΑΠΟΧΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΠΑΣΑΝ ΝΟΣΟΝ. Η ΑΠΟΧΗ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ... "απελευθερωθεί μέσα από την ανουσιότητα του αποτελέσματός τους μία δυναμική θέσεων, προτάσεων και κυρίως αξιών", ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ.
- Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΣΕ "ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ" ΚΙ ΕΧΕΙ ΒΑΥΚΑΛΙΣΘΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙ "ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΤΗΣ" ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ ΠΟΛΛΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ, ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΙΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ-ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ ΕΝ ΤΗ ΓΕΝΕΣΕΙ ΤΗΣ.
- ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ..."ΥΛΙΚΑ" (ΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ), ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ. ΟΥΔΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ή ΤΙΣ ΠΑΡΩΧΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΤΟΥ Α, Β, Γ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ (ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΔΗΘΕΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ) "ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥ", ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΡΑΓΜΑΣΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ, Ο "ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ" ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΕΦΙΚΤΗ Η ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ.
- ΤΕΛΟΣ Η ΙΔΙΑ Η Χ.Α ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ (ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ) ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΘΕΣΗ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΕΙ) ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΗΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΗΣ Χ.Α ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥΣ.

ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΑΝ  ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΕΓΟΝΟΣ (ΠΟΥ ΑΠΕΥΧΟΜΑΣΤΕ) ή ΔΕΝ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΙΚΑΝΟ ΠΛΗΘΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΙΠΟΤΕ. Η ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΔΟΝ ΕΜΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΩΣ ΜΟΝΕΣ ΙΚΑΝΕΣ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΑΣΤΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΑΥΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΝΟΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΑΞΙΑ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. ΚΟΙΝΩΣ, Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΛΥΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΙΘΑΝΟ ΚΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΑΡΕΣΤΟΣ. ΑΡΚΕΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΛΥΣΗ, Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΛΘΟΥΝ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΑΡΕΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: Η "ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ" ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

1 comment :

  1. Anonymous12/9/15 21:41

    Περιπου τα ιδια λεμε, δεν νομιζω να πιστευεις οτι αξιζει να θυσιαστουμε εγω, εσυ, ο κουρητης, καποιοι προσωπικοι φιλοι-πολεμιστες δικοι μου και δικοι σας(για εμενα οποιος ειναι ελληνας φυλετικα και εθνικοφυλετιστης, ειναι αδελφος, και με ποναει εξισου η απωλεια του, περα απο την εθνικοπατριωτικη οργανωση που ανηκει), για να σωθει η κοπρια των εβραικων βορειων προαστειων, οι κρυφοφανερογκεοπουστες, οι καφροελληνες που ψηφιζουν το εβραικο συριζα(πριν ψηφιζαν πασοκονουδου) με καθε κοστος προς την πατριδα για να σωσουν τις βολεμενες θεσουλες τους στο δημοσιο, τα σκουληκια της εξωκοινοβουλευτικης και μη αριστερας, τους βρωμογερους της γενιας του πολυτεχνειου, που εφεραν τον εβραιοκυνοβουλευτισμο, και το παινευονται κιολας καταστρεφοντας μας τοσες δεκαετιες, την καθε τελειωμενη αριστερη ελεινηδα φεμινιστοκυρατσα που καταστρεφει τις επομενες γενιες; Ο καταλογος οπως καταλαβενεις ειναι πολυ μεγαλος, και πιανει τουλαχιστον το 75% του πληθυσμου. Αυτα που λες με βρισκουν απολυτα συμφωνο και μαλιστα ειναι καλο για την επιβιωση της φυλης μας να εξαφανιστουν ολες αυτες οι σκατοσακουλες-διποδα ζωα. Οταν υπαρξει καθαρο ελληνικο κρατος(προτιμω βεβαια ελληνικη αυτοκρατορια απο κρατος), που θα το απαρτιζουν ελληνες φυλετικα και με συνειδηση, τοτε δεν εχω κανενα προβλημα να πολεμησω μεχρι θανατου για αυτο, οπως γινετε εδω και χιλιαδες χρονια απο τους καθαρους ελληνες, που επανασαρκωνονται για αυτον τον σκοπο. Μεχρι τοτε το νεοελληνικο κρατος που ιδρυθηκε μετα απο αποφαση των ροτσιλντ, ειναι ο νουμερο 1 εχθρος των ελληνων.

    ReplyDelete