07/09/2015

ΠΕΡΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ... "ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ" ΡΟΩΝ. Η "ΑΠΛΗ" ΛΥΣΙΣ...

1. ΟΡΙΣΕΤΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ "ΠΥΛΗ" ΕΙΣΟΔΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ. (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΟΗΕ). ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΩΣ "ΠΥΛΗ" ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΝΗΣΟ ΧΩΡΙΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΕΓΓΥΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΟΡΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ή ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΝΗΣΟΥΣ. ΠΛΗΡΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΜΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ Ε.Δ.

2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΝΗΣΟ-ΠΥΛΗ, ΜΙΑ ΜΕΙΚΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΥΛΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ή ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ. (ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε)

3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΦΙΧΘΕΝΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ "ΠΥΛΗΣ" ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΕ 3 ΚΛΕΙΣΤΑ (ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΑ ΥΠ'ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ) ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΝΗΣΟΥ. Η ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ. ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΡΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ-ΠΑΙΔΙ(Α). ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΟΛΑ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙ(Α). ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΣΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ.

4. ΠΛΗΡΗΣ ΥΓΙΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ, ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ. ΝΟΜΙΚΟΣ, ΑΥΣΤΗΡΟΣ, ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ (ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΟΗΕ) ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

5. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ  ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΕΙΚΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΥΛΟΥ. ΕΑΝ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΑΡΝΗΘΕΙ, ΤΟΤΕ Ο ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ ΘΑ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ, ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, (ΠΑΛΙ ΥΠ'ΕΥΘΥΝΗ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΥΠ'ΕΥΘΥΝΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε) ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΕΑΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟΤΕ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ (ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ) ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.

6. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ, Η ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ, ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΥΛΛΕΧΘΕΝΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, "ΝΑΥΑΓΟΙ" - "ΔΙΑΣΩΘΕΝΤΕΣ" κ.λ.π, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑ ή ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ. ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ, ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΝΑ ΙΑΤΡΙΚΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΟΧΗ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ... "ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ" ΟΛΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ ΕΝΘΕΝ ΚΙ ΕΚΕΙΘΕΝ. ΕΑΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΚΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΥΛΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΙΕΘΝΩΣ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ "ΠΥΛΗ" ΕΙΣΟΔΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ. ΚΑΝΕΝΑΝ "ΠΡΟΣΦΥΓΑ" ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΥΤΕ  ΘΑ ΠΕΡΙΣΥΛΛΕΞΟΥΜΕ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ.

Υ.Γ: ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΝΟΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΔΡΟΥΝ ή ΒΙΑΙΩΣ ΕΚΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΦΥΓΗΣ-ΕΚΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥΣ. ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ.  ΚΑΝΕΙΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΩΣ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΜΠΕΙ, ΑΝΕΥ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Restriction of onward movement
"Once refugees or asylum seekers have found a safe place and protection of a state or territory outside their territory of origin they are discouraged from leaving again and seeking protection in another country. If they do move onward into a second country of asylum this movement is also called "irregular movement" by the UNHCR (see also asylum shopping). UNHCR support in the second country may be less than in the first country and they can even be returned to the first country."

7 comments :

  1. Anonymous20/8/19 21:47

    Αδερφέ, δε γίνονται αυτά. Το ψάρι βρομάει από το κεφάλι. Όλα ήταν προαποφασισμένα και το μόνο που τους ένοιαζε, ήταν να τα περάσουν λαου-λάου και σε εμάς. Τα κατάφεραν. Κρίμα τον κόπο που κάνατε, να τα γράψετε.

    ReplyDelete
  2. Παοκαρα22/8/19 03:27

    100% συμφωνώ αλλά έχει δίκιο ο φίλος από πάνω, δυστυχώς για όλους μας.

    ReplyDelete
  3. Παοκαρα22/8/19 04:36

    Ο πόλεμος στη Συρια ξεκίνησε το 2011.
    Για 4 χρόνια δεν υπήρχε καν η σκέψη να φύγει κάποιος από την πατρίδα του και να γίνει πρόσφυγας.
    Το 2015 άρχισαν να χάνουν την μαχη οι τζιχαντιστές και να φαίνεται ποια θα είναι η επόμενη μέρα της χώρας.
    Το 2015 άρχισαν να έρχονται νέοι άνθρωποι άντρες από την Συρία ως πρόσφυγες.
    Τι ήταν αυτοί οι άνθρωποι?
    Σίγουρα όχι οι πολίτες που πολέμησαν για την πατρίδα και τα σπίτια τους καθώς ο πόλεμος έμοιαζε να τελειώνει.
    Άρα το συμπέρασμα κάθε λογικού ανθρώπου ήταν ότι αυτοί οι άνθρωποι που ερχόντουσαν από εκείνα τα μέρη ήταν οι ηττημένοι του εμφυλίου, που δεν θα μπορούσαν να σταθούν στην επόμενη μέρα της Συρίας του Άσαντ.
    Γιατί ποιος ο λόγος να φύγει κάποιος που νίκησε στον πόλεμο την στιγμή που αυτός τελείωνε?
    Έφευγαν μόνο όσοι είχαν λόγους(τους ευνόητους...) να φύγουν.
    Και πάνω εκεί τι βλέπουμε?
    Χιλιάδες νέους(πολεμιστές...)να καταφεύγουν στην Ελλάδα.
    Να έρχονται στην Ειδομένη(αφού περνούσαν από τα νησιά, στην ηπειρωτική χώρα) χωρίς γυναίκες αλλά με παιδιά και μόλις βλέπανε να μην περνάνε τα σύνορα να τα παρατανε μέσα στα λεωφορεία.
    Γιατί?
    Επειδή δεν ήταν δικά τους!
    Τα παιρνανε σαν ομήρους για να περνάνε από χώρα σε χώρα και να έχουν την εικόνα του φουκαρα και δυσμοιρου πρόσφυγα που κατάφερε έφερε το παιδί του(πάντα πολύ μικρά, για να μεταφέρονται εύκολα και να είναι πιο διαχειρισιμα) από την εμπόλεμη ζώνη.
    Άλλο τι είδαμε στην Ειδομένη?
    Είδαμε ανθρωπους με κινητά αξίας 1000€ να ψάχνουν να φορτίζουν τα κινητά τους και ήταν το ένα από τα 2 πράγματα που τους ένοιαζαν.
    Το άλλο ήταν αν ήρθε το έμβασμα των 3000€ στην western union bank που είχε ανοίξει στο χωριό των 100 κατοίκων!!!!
    Για αυτό χρειάζονταν και τα κινητά, για να πιστοποιούν τη θέση τους και να παίρνουν οδηγίες(αυτό είναι πολύ σημαντικό...).
    Αυτό είναι εξακριβωμένο και είναι η απάντηση των καταγεγραμένων στις ανακρίσεις που διενηργησε η ελληνική αστυνομία τότε. Μάλιστα πολλοί εξ αυτών ανέφεραν ότι για κάθε χώρα που περνούσαν το ποσό που έμπαινε στο λογαριασμό τους ήταν αυτό των 3000€, έτσι ανέμεναν και καιγοντουσαν να περάσουν τα σύνορα γιατί ο επόμενος σταθμός ήταν το Βελιγράδι, η Βιέννη κοκ.
    Από πού ερχόντουσαν τα χρήματα?
    Όλων τα χρήματα ερχόντουσαν από ένα κοινό λογαριασμό από το Κατάρ.
    Πάμε πάλι πίσω στα παιδιά...
    Τα παιδιά σύμφωνα με τις εκτιμήσεις(και όχι με μαρτυρίες)της αστυνομίας, τότε, τα παρατούσαν οι τζιχαντιστές μέσα στα λεωφορεία γιατί απλά δεν ήταν δικά τους.
    Και από τη στιγμή που δεν τους ήταν χρήσιμα να περάσουν στον επόμενο σταθμό, πολύ απλά τα παρατούσαν.
    Τα παιδιά τα εκβίαζαν ότι θα σκότωναν τους γονείς τους και ότι δεν θα τους ξαναδουν ενώ πολλά από αυτά ήδη είχαν δει να σκοτώνουν τους γονείς τους.
    Έτσι με εκβιασμό και τρομοκρατία διάλεγαν ποια παιδιά θα είναι το διαβατήριο τους.
    Τι άλλο είδαμε που να πιστοποιει όλα τα παραπάνω και να κάνει και τον τελευταίο αφελή αλληλέγγυο ανθρωπιστη να μην έχει καμία αμφιβολία.
    Είδαμε όλοι αυτοί όταν τους μαντρωσαν σε χοτ σποτ, να βγάζουν σημαίες της Αλ Νουσραα κάι να κάνουν πορείες διαμαρτυρίας μαζι με τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ που τους νοίκιαζε λεωφορεία για να τους μεταφέρει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για να διαμαρτυρηθούν όταν είχαν εγκλωβίσει τους συμπολεμιστές τους στο Χαλεπι και το πολιορκούσαν.
    Μέσα στα χοτ σποτ υπήρχαν μόνιμα σημαίες της Αλ Νουσρα και γκράφιτι που έγραφαν free Hallepo.
    Και κάτι τελευταίο που ξέχασα, όταν ήταν στην Ειδομένη έλεγαν οι πιο μετροφρονες εξ αυτών, φοβόμαστε την αστυνομία(δυναμεις των ΜΑΤ) αλλιώς θα έπρεπε να φοβάστε εσείς.
    Μετά άρχισαν να έρχονται και οι ορδές από το Αφγανιστάν, το Ιράκ, την Αλγερία, το Μαρόκο(με απευθείας πτήσεις από Ραμπατ της turkish airlines στην Τουρκια), το Σουδάν κλπ.
    Τώρα για τις ΜΚΟ και τη δουλειά κάνουν μέσα σε αυτούς τους πληθυσμούς άλλη φορά γιατί σας κούρασα.
    Να πω μόνο ότι δεν τίθεται κανένα θέμα αμφισβήτησης όλων των παραπάνω και τίποτα από όλα αυτά δεν είναι προσωπική εκτίμηση. Τα περισσότερα ούτως ή άλλως τα γνωρίζεται ή τουλάχιστον τα υποπτευόταν όλος ο κόσμος που δεν έτρωγε αμασητο το πάραμυθι της προπαγάνδας των ΜΜΕ.
    Καλημέρα.

    ReplyDelete
  4. 22/8/19 04:36

    ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΜΟΝΟΝ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΝ ΠΩΣ Ο ΟΛΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ, ΤΟΤΕ ΥΠΟ ΤΗΝΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ "ΠΡΟΣΦΥΓΑ" ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΑΝΟΥΣ ... "ΣΥΡΙΟΥΣ". ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΑΝΟΗΤΩΣ ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΑΜΠΟΛΛΟΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ "ΕΝΤΑΞΗΣ" ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΑΝΟΗΤΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΕΘΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΟΣ.

    20/8/19 21:47 και 22/8/19 03:27

    ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΣΗ-ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ.

    "δε γίνονται αυτά"... ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ;
    ΝΑ ΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.

    "δε γίνονται αυτά"
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ; ΗΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ (ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ "ΣΚΛΗΡΑ" ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ. Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΗΤΑΝ Η "ΜΕΙΚΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΥΛΛΟΥ". ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΑΛΑΜΕ ΔΙΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΠΗΡΧΑΝ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΜΕ ΑΥΤ , ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ , ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ Ε.Ε ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Η Ε.Ε. ΑΝ ΚΑΜΜΙΑ ΔΕ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ. ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΕΜΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΓΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΙΟΧΗΣ , ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η Ε.Ε ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous20/3/21 13:43

      Αδερφέ, όπως βλέπεις ο χρόνος με δικαίωσε. Καλά τα επιχειρήματα και οι προτάσεις σου, αλλά ο κόσμος δε κυβερνιέται με βάση τη λογική και την ανωτερότητα της ιδεολογίας σου. Ούτε έγιναν ούτε γίνονται ούτε θα γίνουν, γιατί όλο το ψάρι έχει βρομίσει πια, σαπίλα παντού. Εκεί που λες ότι δε μπορούν να πάνε χειρότερα, να και ο ιός. Μπορεί να είστε έξυπνοι και πεντακάθαροι, αλλά κανένας σας δεν πρόβλεψε το 2010 ούτε το μέγεθος της οικονομικής κρίσης, ούτε τις νέες βάσεις των αμερικάνων, ούτε οτι θα βγουν τα πετρέλαια αλλά δε θα πάρουμε δεκάρα τσακιστή από τα φέσια που μας φόρεσαν, ούτε την ορδή των λαθραίων που θα κατσικωθούν σε κάθε χωριό, ούτε τον ιό που θα μας φασκιώσουν, ούτε την επάνοδο της αγίας οικογενείας των απατεώνων, ούτε τα σκάνδαλα με τα πορνοθέατρα, ούτε τον σουλτάνο που θα διαφεντεύει ακόμα. Η καραντίνα λειτουργεί γιατί με 2 εκ. δημοσίους υπαλλήλους και συνταξιούχους και ποιος δε θα ήθελε να κάθεται και να πληρώνεται. Έτσι γίνονται λαου-λάου αυτά που θέλουν με μεσοβέζικες κουβέντες. Χωρίς κανάλι και εφημερίδα ποιους θα πείσετε; Πόσοι σας διαβάζουν; Ούτε τη γυναίκα μου δε μπορούσα να πείσω στην αρχή, μέχρι και αυτήν την σκιάξαν. Αυτοί έχουν το μαχαίρι, αυτοί έχουν και το πεπόνι. Έχει σηκώσει ο κοσμάκης τα χέρια ψηλά, άγριο πράμα ο φόβος. Μη τους υποτιμάς τους σατανάδες και τα μασκαριλίκια τους, ξέρουν αυτοί από εξαπάτηση. Ποιος ξέρει τι άλλη κασκαρίκα θα μηχανευτούν φέτος. Όλοι μια κλίκα είναι και θα τα βρουν για να καθίσουν μαζί στην ίδια καρέκλα και να μας κόψουν εμάς στα δυο. Το κακό νικάει, αλλά ο ελληνορθόδοξος αγώνας μας συνεχίζεται για την Πατρίδα και την Πίστη μας. Να στε καλά σας εύχομαι όλους, καλό αγώνα στα δύσκολα που μας έστρωσαν.

      Delete
  5. Anonymous22/8/19 18:25

    Αδερφέ, λέγοντας ότι δεν γίνονται αυτά, εννοώ, όχι επειδή δεν τα πράττουν ήδη άλλες χώρες που σέβονται την αυτοκυριαρχία τους, αλλά επειδή εμείς οι Έλληνες δεν σεβαστήκαμε την αυτοκυριαρχία μας, δηλαδή δεν αυτοκυριαρχήσαμε επί της επικράτειά μας, ώστε να απαιτήσουμε από όσους προθυμοποιήθηκαν να μας κυβερνήσουν, να πράξουν όσα κοπιάσατε να γράψετε, με τα οποία συμφωνώ. Δεν λείπουν οι λύσεις, όπως σωστά γράψατε, ως απάντηση. Όμως, το κακό νικάει, διότι δεν έχει όρια και δισταγμούς. Μας κυβερνούν απατεώνες, μας κυβερνούν κλέφτες, ψεύτες και προδότες, αλλά δεν τους εκλέξαμε όλοι εμείς. Στους 100 Έλληνες, οι 20 βγάζουν κυβέρνηση, και αυτοί επλανήθησαν. Κάποιοι εκ των 20 συνελλήνων μας, εξαπατήθηκαν, με πρόσχημα την σεισάχθεια και την δικαιονομία. Η εξαπάτηση είναι τέχνη, την οποία οι πλανητάρχες την κατέχουν, λίαν εξόχως. Δυστυχώς, τα κατάφεραν. Αυτό έγινε. Χάθηκε μια μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος, ο αγώνας συνεχίζεται.

    ReplyDelete
  6. Anonymous24/9/19 18:18

    Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, η μοναδική λύση είναι να γίνεται ακινητοποίηση ανοιχτά των νησιών, και η μεταφορά προσφύγων και λαθρομεταναστών σε πλοία. Εκεί θα ξεχωρίζουν τις ευπαθείς ομάδες οι οποίες θα οδηγούνται σε οργανωμένες δομές στην ενδοχώρα, ενώ όσοι δεν έχουν τις προϋποθέσεις θα οδηγούνται άμεσα πίσω στις χώρες τους.

    ReplyDelete