13/09/2015

ΧΡΥΣΗ ΣΤΟΑ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - ΛΑΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Η βασική άποψη του βιβλίου «Το Μυθιστόρημα του Ναζισμού», πως η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα απλό πολιτικό κόμμα, αλλά μια παραστρατιωτική θρησκευτική αίρεση, επιβεβαιώθηκε την περασμένη βδομάδα.

Τα έγγραφα με το οργανόγραμμα της «στοάς» «Χρυσή Αυγή», που κατασχέθηκαν στο σπίτι του υπαρχηγού της οργάνωσης στα Γιάννενα Χρήστου Παππά, επιβεβαιώνουν αυτή την άποψη. Το έγγραφο-πίνακας, που σφραγίζεται σε κάθε σελίδα με τα αρχικά SS, κάτω από την ένδειξη Αρχηγός, σημειώνει τη λέξη Αρχιερεύς. Η κρυφή και παράλληλη με το κόμμα ιεραρχία αντιστοιχεί σε μια παραθρησκευτική οργάνωση με μυστική δομή, κοσμοθεωρία -όπως σημειώνει ο Χρήστος Παππάς- και «βιοθεωρία» η οποία είναι η εθνικοσοσιαλιστική. Η άποψη πως η «Χρυσή Αυγή» είναι «Τάγμα», όπως σημειώνω στον υπότιτλο του βιβλίο μου «Το Τάγμα της Χρυσής Αυγής και η λατρεία του Εωσφόρου», επιβεβαιώνεται από τη διοικητική ιεραρχία που περιγράφει το μυστικό οργανόγραμμα. Κάτω από τον αρχηγό είναι οι φαλαγγάρχες, ο «κύκλος της α' τάξεως», που αναφέρονται και ως... Ιεράρχες! Κάτω από τους φαλαγγάρχες είναι οι τομεάρχες που φαίνεται να δίνουν «όρκο β' τάξεως». Στη «οργανική ιεραρχία» αυτή η ομάδα αντιστοιχεί στο «Κεντρικό Συμβούλιο». Ολοι αυτοί αποτελούν τον ανώτερο «μεταφυσικό κύκλο», τη «Χρυσή Στοά», που είναι πολύ πάνω στην ιεραρχία από το δεύτερο στρώμα-τάξη, τη «Χρυσή Αυγή», και πολύ πάνω από το «λαϊκό σύνδεσμο» που φαίνεται να αντιστοιχεί στο κόμμα.

Στον ανώτερο κύκλο ανήκει το «πολιτικό συμβούλιο» της «Χρυσής Στοάς», κάτω από το Κεντρικό Συμβούλιο και τον Αρχηγό, που αποτελείται από «άξιους», «ταξιάρχες», «ιππότες» και «ταγούς». Οι πυρηνάρχες, οι λοχίτες και οι φαλαγγίτες αντιστοιχούν σε διευθυντές, επόπτες και προέδρους στην οργανική ιεραρχία. Δεν μετέχουν στη «Χρυσή Στοά», αλλά στη «Χρυσή Αυγή». Φαίνεται να δίνουν όρκο «τρίτης τάξεως», έχοντας μυηθεί στο μυστικό καταστατικό και έχοντας λάβει «διάσημο». Στο «λαϊκό σύνδεσμο» -τον κατώτερο κύκλο- ανήκουν τα μέλη, που έχουν ταυτότητα και έχουν δεχθεί την «πολιτική δεοντολογία», αλλά και τα δόκιμα μέλη, που έχουν δελτίο του πολιτικού συνδέσμου. Σε ένα άλλο κατώτατο σύνδεσμο ανήκουν οι πυρήνες, που έχουν την ένδειξη «διαφώτιση». Οι τρεις κύκλοι αντιστοιχούν σε επτά βαθμίδες, κάτω από τον Αρχηγό και Αρχιερέα. Η ανακάλυψη αυτή αποτελεί ένα σημαντικό εύρημα, αφού το κόμμα δεν αναγνωρίζει αυτό το μυστικό καταστατικό που παραπέμπει σε μια μυστική -και παράνομη- «στοά», μια παρα-θρησκευτική αίρεση και ταυτόχρονα παραστρατιωτική οργάνωση με Ιππότες, Ταξιάρχες και Αρχηγό-Αρχιερέα.

Το όνομα της οργάνωσης παραπέμπει στο «Ερμητικό Τάγμα (ή Τάξη) της Χρυσής Αυγής» (Hermetic Order of the Golden Dawn) που ίδρυσαν το 1887 στο Λονδίνο τρεις ελευθεροτέκτονες. Πολλά ακόμα νέα τάγματα -όπως «Κόκκινος, Χρυσός, Αργυρός Σταυρός»- έχουν κοινό ενδιαφέρον να ανακαλύψουν τη σοφία που περιέχει η «Καμπάλα» των Ναϊτών Ιπποτών. Βασικό στοιχείο των ταγμάτων-στοών είναι η αντίληψη ότι τα μέλη τους είναι «εκλεκτοί» πάνω από το μέσο άνθρωπο που κατέχουν μια ανώτερη γνώση που τους επιτρέπει να επικοινωνούν με τον "Θεό" ή τον "Διάβολο". Ο πρώτος ναός της «Χρυσής Αυγής» στο Λονδίνο, που ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 1888, είναι αφιερωμένος στην Ισιδα. Στο βιβλίο «Η εξομολόγηση ενός Εθνικού» ο Νίκος Μιχαλολιάκος μιλάει για τους «εξόριστους της μέρας Εωσφόρους, μονομάχους, κρεμασμένους, και συνωμότες στη μέση του ναού». Ο Φίρερ της «Χρυσής Αυγής» φαίνεται να γνωρίζει και να μελετά τον αποκρυφιστή Ιρλανδό ποιητή Γουέιτς που -αν και δεν έχει σχέση με το ναζισμό ή το φασισμό- είναι από τους ιδρυτές του «Τάγματος της Χρυσής Αυγής».

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=426152

ΣΧΕΤΙΚΟ: Η "ΤΟΥΡΚΕΛΛΑΔΑ" ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

25 comments :

  1. Anonymous13/9/15 18:39

    ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ; ΟΣΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Χ.Α ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΣΟΝΙΑ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous13/9/15 18:45

    ΚΙ ΟΣΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Χ.Α ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΜΑΣΩΝΟΥΣ. ΟΠΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΑΦΟΡΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΙ ΑΝΩΤΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ.

    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΑ-ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous13/9/15 18:49

    ΡΕ ΚΟΥΡΗΤΗ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕΣ ΠΑΛΙ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΗΝ Χ.Α. ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ;

    ReplyDelete
  4. Anonymous13/9/15 18:54

    ΡΕ "ΑΝΩΝΥΜΕ" ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΣ.

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ. Ο ΓΟΥΔΗΣ ΤΙ ΗΤΑΝ; ΑΣΕ ΤΩΡΑ... ΘΑ ΠΙΚΡΑΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΛΩ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ . ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΜΕ.

    ReplyDelete
  5. Anonymous13/9/15 18:57

    ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ; ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ; Η Χ.Α ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟΥΥΣ ΠΕΙΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ.

    ReplyDelete
  6. Anonymous13/9/15 19:02

    http://www.makeleio.gr/?p=31398

    http://olympia.gr/2013/11/26/αδελφοί-τέκτονες-μασόνοι-ο-κασιδιάρη/

    https://www.youtube.com/watch?v=oUd1TRZ7zHQ

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  7. Anonymous13/9/15 19:03

    ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η Χ.Α ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30 ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΣΧΥΣ;
    ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΙ ΚΕΦάΛΕΣ (ΟΧΙ ΟΙ ΚΕΦΑΛέΣ) ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΟΤΙ Η ΙΣΧΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ;
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΡΙΑ ΒΡΕ ΜΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕΣ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΥΣΤΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΑΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΟΥΜΕ ΜΕΛΗ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ.

    ReplyDelete
  8. Anonymous13/9/15 19:12

    Κασιδιάρης Ηλίας Γέννηση:29/11/1980,βουλευτής της Χρυσής Αυγής,εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής,απόφοιτος γεωπονικής με ειδίκευση στη χημεία τροφίμων,φέρει το ψευδώνυμο <>-TO EXEI ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ (ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ).

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΟΥΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ:

    http://antipliroforisi.blogspot.gr/2013/07/blog-post_9178.html

    http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2014/03/blog-post_26.html

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ LIONS...

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  9. Anonymous13/9/15 19:17

    Ωραία. Όλοι μασόνοι. Και τώρα τί; Τίποτα δεν εξυπηρετεί η ανάρτηση, τίποτα δεν αλλάζει. Αν δεν το ΄χετε καταλάβει ΟΛΕΣ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΕΣ.

    ReplyDelete
  10. Anonymous13/9/15 19:19

    ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΙ,ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ...

    -ΔΗΜΗΤΡΑ-

    ReplyDelete
  11. Anonymous13/9/15 19:25

    ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΟΡΘΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.

    http://isxys.blogspot.com/2010/11/blog-post_4277.html

    ReplyDelete
  12. οι σημειωσεις αυτες ειναι γραμμενες απο το ιστολογιο της ΟΕΑ http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/
    το οποιο ιστολογιο βριζει ακομα και τον Χριστο μας...μιλαει για διαπλανητικες επιθεσεις και αλλα κουλά...αν αποδεχεστε οσα λεει για την χρυση αυγη την οποια χρυση αυγη τοτε αποδεχεστε και οσα λεει για τον Χριστο, εκτος αν σας βολευει χρησιμοποιητε οπως εκανε η ελευθεροτυπια τις σημειωσεις ενος ημιτρελλου απο το Βολο.

    ξαναλεω οι σημειωσεις εχουν γινει απο τον συντακτη του ιστολογιου της ΟΕΑ...μην πεφτετε στην προπαγανδα των αριστεροσκυλων

    ReplyDelete
  13. woodiiis

    ΟΙ "ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ελευθεροτυπία, Τετάρτη 16 Απριλίου 2014 .

    Η "ΙΣΧΥΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΕΑ. Η ΙΣΧΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΣ. ΔΕΝ ΥΠΟΠΙΠΤΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΕΣ ΚΑΝΕΝΟΣ. Η ΛΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΧΟΛΙΟΥ, ΕΧΕΤΕ; ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.
    - ΒΡΕΘΗΚΑΝ ή ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ;
    - ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ή ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ;
    - ΕΙΝΑΙ ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΣΩΝΙΚΗ;
    - ΕΧΕΙ ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η Χ.Α ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΓΑ ΠΛΗΘΟΣ ΜΑΣΩΝΩΝ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΩΤΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ;

    ReplyDelete
  14. Anonymous14/9/15 19:51

    woodiiis

    ΜΙΛΩ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΟΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΗΠΙΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΩΣ ΘΕΟ ΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΦΥΛΗ ΜΟΥ, ΕΙΧΕ ΔΙΑΠΡΕΨΕΙ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΛΛΗ, ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΠΑΣΤΑΚΩΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ, ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΣΥ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ-ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ -ΒΟΥΔΙΣΤΕΣ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑ ΣΚΑΤΑ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΤΙΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ.

    ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑΣ ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ο ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΙΟΣ ΕΑΝ ΕΝΑΣ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΕΣΚΑΓΕ ΜΥΤΗ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΕ ΝΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΟΥΛΟ. ΠΟΣΟ ΒΑΘΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΧΩΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ, Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ;

    ReplyDelete
  15. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΡΗΤΗ, ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ!

    ReplyDelete
  16. Anonymous14/9/15 20:51

    ΤΗΛΕΜΑΧΕ
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΩΣ "ΠΛΑΚΑ" ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΙ ΟΧΙ ΠΩΣ ΕΓΩ ΠΑΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ.

    ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟ-ΣΥΓΚΕΛΟΣ;;; ΤΙΣ ΓΑΡΓΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΥ;;; ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΣ ΓΡΑΓΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

    ReplyDelete
  17. 1> α> απαντηση προς κουρητη:
    ο Χριστος ειπε μεν αυτο με το μαγουλο αλλά αν διαβαζες λιγο θα εβλεπες οταν τον χτυπησε ενας στρατιωτης χωρις λογο οταν ηταν δεμενος τον μαλωσε και δεν του γυρισε το αλλο μαγουλο...εκει που χρειαζεται λοιπον να δειχνεις ανοχη να την δειχνεις αλλά εκει που πρεπει να στεκεσαι ατσαλινος, να στεκεσαι ατσαλινος...αυτα διδαξε κι οχι να τρωμε μπουφλες απο ολους. επειτα ο διας που πιστευαν οι αρχαιοι ειχε ανθρωπινα παθη, αρα ηταν ανθρωπος, ποιος ειναι αυτος ο θεος λοιπον που δεν αφηνει θηλυκο για θηλυκο?και μεταμφιεζομενος?(επειδη μαλλον ασχολεισαι>>οι δαιμονες που επεσαν και πηγαν με τις γυναικες των ανθρωπων...μεταμφιεσεις κτλ ποιος μεταμφιεζεται για να ξεγελασει; σκεψου κουρητη)
    β> απαντηση προς κουρητη:
    ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ Ο προσδιορισμός της Κυριακής του Πάσχα αποτέλεσε περίπλοκο πρόβλημα για τις Εκκλησίες και προκάλεσε σφοδρές έριδες. Η Α' Οικουμενική σύνοδος της Νίκαιας (325) όρισε ως μέρα του Πάσχα την πρώτη Κυριακή μετά την πανσέληνο που ακολουθεί την εαρινή ισημερία της 21ης Μαρτίου. Καθόρισε επίσης ότι, εφόσον η πανσέληνος είναι Κυριακή, το Πάσχα θα γιορτάζεται την αμέσως επόμενη Κυριακή. Επειδή η πρώτη μέρα της Σελήνης τοποθετείται μεταξύ 8ης Μαρτίου και 5ης Απριλίου, το Πάσχα μπορεί να πέσει στο διάστημα μεταξύ 22ας Μαρτίου και 25ης Απριλίου. Οι ημερομηνίες αυτές υπολογίζονται με το παλαιό ημερολόγιο (Γρηγοριανό), γιατί μ' αυτό καθορίζεται η εαρινή ισημερία. Για να βρούμε τα όρια μέσα στα οποία γιορτάζεται το Πάσχα, σύμφωνα με το νέο ημερολόγιο, προσθέτουμε 13 μέρες. (source ©: www.eortologio.gr)
    και εδω>>
    http://wwwapologitiki.blogspot.gr/2008/09/blog-post.html
    αρχη του ετους ειναι η 1 σεπτεμβριου αρχη της ινδικτου>>http://orthodoxanswers.gr/%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B7-%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B9%CE%BD%CE%B4%CE%AF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%BE%CE%B5%CE%BA/

    και αν ψαξεις λιγο παραπανω θα βρεις κι αυτο>>>(http://hellas-orthodoxy.blogspot.gr/2013/01/blog-post_3944.html)και το κερασακι αν θελεις που βρισκεται το περιβολι της Παναγιας;και γιατι ζητησε αυτο το μερος η Παναγια;(http://www.patirstavros.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=592:i-proti-episkepsi-tis-panagias-sto-agion-oros&catid=127&Itemid=586)

    2> απαντηση προς Ισχυς
    να πω πρωτα οτι δεν υπερασπιζομαι τη χ.α απλα ειδα μια ανακριβεια και θελω να βαλω τα πραγματα στη θεση τους ετσι λοιπον επιμενω και σας λεω οτι τα αρχεια αυτα που βρηκατε στην ελευθεροτυπια ειναι κατεβασμενα απο την ΟΕΑ (http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/) δεν εχουν καμια σχεση με τον παππα...τα γραμματα δεν τα βλεπετε πως ειναι ιδια? συγκρινετε τα με τα παρακατω:

    λινκ1:http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2013/04/blog-post_7.html

    λινκ2:http://3.bp.blogspot.com/-fAfiixEuzwc/TvRWSuxP7uI/AAAAAAAADOU/UkfgfvUkau0/s1600/aposymbolismos_a.jpg

    λινκ3:http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2013/03/2003.html

    ...ομως μπορει να ειναι αυτα τα γραμματα του παππα >>>
    http://www.nooz.gr/greece/sti-dimosiotita-orkos-tis-xrusis-augis41013
    απαντησεις στα υπολοιπα περι ιεραρχιας και μασονων δεν μπορω να δωσω καθοτι δεν ειμαι μελος της χ.α και ουτε και γνωριζω περαιτερω εκτος ισως του Γουδη.

    αν μου επιτρεπεται να πω ...ΙΣΧΥΣ να εισαι και μονο ΙΣΧΥΣ, Ελευθεροτυπια να μην εισαι...

    ReplyDelete
  18. Anonymous14/9/15 23:14

    woodiiis
    1) Ο ΔΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΘΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑΝ ΗΜΙΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ . ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΣ. ΟΥΔΕΙΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΖΕΤΑΙ. Η ΘΕΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΥΛΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΖΕΥΓΑΡΩΣΕΙ ΜΕ ΘΝΗΤΟΥΣ.
    2) ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ ΔΛΔ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΔΑΙΜΩΝ = ΔΑΗΜΩΝ. ΦΙΛΟΔΟΞΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΗΡΩΑΣ, ΜΕΤΑ ΔΑΙΜΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΗΜΙΘΕΟΣ Κ.Λ.Π Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
    3) ΟΜΟΙΩΣ ΤΟ ΠΕΣΑΧ ΣΑΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΩΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΕΤΣΙ. ΕΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ ΟΙ ΠΡΩΙΜΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ "ΓΛΥΚΟ" ΠΙΟ ΕΥΠΕΠΤΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΣ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΘΕΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΠΑΛΙ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ (ΔΛΔ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΟΥ, ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙΔΟΣ Κ.Λ.Π, ) ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΕΒΡΑΙΚΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ. Η ΣΕΛΗΝΗ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ. ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
    4) ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ . ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΤΟΥΝ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΕΙΣΤΕ Η ΜΙΑ ΟΨΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΑΝΤΑΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ. ΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.
    5) ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΟΥ 100000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ 1500 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.

    ReplyDelete
  19. Anonymous14/9/15 23:34

    woodiiis

    ΠΕΡΙ Χ.Α
    ΟΝΤΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΟΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΠΟΥ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΕΑΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΠΠΑΣ, ΟΠΩΣ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.

    ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, (ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΟΕΑ, ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ) ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Χ.Α.

    ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΟΤΙ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ". ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΗΨΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΛΛΑ, ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 4 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ.

    Υ.Γ-ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ.: Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΝΑ ΛΕΝΕ, ΕΙΝΑΙ "ΦΑΣΜΑ" ή ΕΧΕΙ "ΦΑΣΜΑ". Ο ΕΘΝΙΚΟ-ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ. ΑΝ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΝΑ ΜΑΝΤΡΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η "ΙΣΧΥΣ" (Η ΟΜΑΔΑ ΟΛΗ), ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙΘΕΝ;;; ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΕΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ) ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ. ΟΙ ΜΑΖΕΣ, ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΤΑ "ΛΑΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ" ΣΑΣ ΤΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑΣ ΚΙ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ.

    ReplyDelete
  20. Anonymous15/9/15 00:06

    https://www.youtube.com/watch?v=J_uC0wy_O90

    ReplyDelete
  21. απαντηση προς κουρητη:
    1>ο Διας μεταμορφωνοταν για να δωσει το σπερμα του;τι θεος ηταν τοτε αν δεν μπορουσε να το δωσει ασωματως; η πραξη του ερωτα ηταν που ηθελε να πετυχει,αληθεια ποιος θεος ειναι αυτος που ζει για την ηδονη; και τι θεος ειναι αυτος που υποκυπτει σε μια ηδονη;
    2>πες τους δαιμονες πες τους πεσοντες αγγελους πες τους και κουκουρουκου δεν με νοιαζει η ονομασια τους, με νοιαζει που θελουν το κακο μας.εσυ γινε ηρωας στο δρομο της αρετης.(η αλλη ειναι η κακια, δυο ειναι οι δρομοι κουρητη και στην Αρχαια Ελλαδα)
    3>το πεσαχ ειναι η εβραικη γιορτη (για την εξοδο και μπλαμπλαμπλα) η ελληνικη ορθοδοξη λεγεται Λαμπρή.Οι ημερομηνιες δοθηκαν με βαση τα ιστορικα/αστρονομικα γεγονοτα των ημερων εκεινων που καταγραφηκαν.(και το πασχα των εβραιων πεφτει με τις ημερομηνιες που αναφερεις αλλα δεν το κανεις θεμα, ο Χριστος ομως ειναι που τον πολεματε και κατι αλλο αναρωτηθηκες γιατι ολοι τα εχουν βαλει μαζι του; να σου πω εγω, γιατι ειναι Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ...αν δεν αξιζε κανεις δεν θα ασχολουνταν μαζι του, σκεψου το αυτο το τελευταιο)
    4>κοινο νομισμα σατανισμος και χριστιανισμος; αυτο κουρητη ειναι κουλο, ειναι των ιλουμινατι που θεωρουν τον αρχοντα τους ισο με το Θεο...και ποιος σου ειπε οτι για να πιστεψουμε στον Χριστο μας τρομαζουν με το διαβολο;....αν πιστευεις στο Χριστο, πιστευεις σε μια αιωνια ζωη μαζι Του και κατ' επεκταση δεν φοβασαι τιποτα οτι ή οποιος κι αν ειναι αυτο που θελει το κακο σου εδω στην γηινη ζωη.
    5>δεν σου θιγω την ελληνικοτητα σου ουτε κανενος αλλου, ουτε προθεση μου ειναι να σου αλλαξω τα μυαλα.Πηρα το θαρρος να γραψω για καποια πραγματα που θεωρουσα μη αληθη.
    εχουμε ξεφυγει απο το αρθρο και δεν πρεπει...θα τα ξαναπουμε σε αλλο σχετικο αρθρο...σας αφηνω εχω τρυγο.

    ReplyDelete
  22. Anonymous15/9/15 12:06

    Περί του βίντεο, ο χίτλερ δεν ήθελε τον όρο σοσιαλισμός στην ονομασία του κόμματος όπως αναφέρει στο βιβλίο του, δεν έχουν άλλωστε καμία σχέση η θέσεις του εθνικό-"σοσιαλισμού" με αυτές της αριστεράς σήμερα σε βασικά θέματα μετανάστευσης-συνόρων, φυλετικά κλπ.
    Περί των υπολοίπων, την ΧΑ θα την ψηφίσουμε διότι είναι το μόνο πατριωτικό κόμμα (σύμφωνα με αυτά που λένε) που έχει καταφέρει να μαζέψει ένα ποσοστό της προκοπής, και με την ελπίδα ότι θα εφαρμόσουν τις εξαγγελίες τους. Αν κάποτε κυβερνήσουν θα δούμε και τη πατριώτες είναι και τη θα κάνουν και αναλόγως θα αντιδράσουμε. Το να απομακρύνουμε όμως ψηφοφόρους από εκεί και να τους στέλνουμε όπου να'νε, γιατί όπου να'νε θα πάνε, δεν είναι ότι καλύτερο. Και μην μου πείτε τώρα ότι δεν χρειαζόμαστε τους ότι να'νε ψηφοφόρους αλλά συνειδητοποιημένους Έλληνες διότι αυτούς τους περιμένουμε μία ζωή και θα τους περιμένουμε άλλες τρεις μέχρι να αποφασίσουν να συνειδητοποιηθούν!

    12G

    ReplyDelete
  23. Anonymous15/9/15 13:49

    1) ΟΣΟ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ

    2) ΜΑ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΥΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΔΑΙΜΩΝ =ΔΑΗΜΩΝ . ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΟΙ ΚΑΙ ΑΡΩΓΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΥ. ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΜΟΝΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ (ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ) ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΕΙ

    3) ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΟ . ΜΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΣΑΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ , ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ. ΕΧΩ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΜΗΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ (ΟΠΟΙΟΙ ΘΕΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΟΙ) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. (ΠΛΑΤΩΝ)

    4) ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΟ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ) Η ΕΛΛΑΣ . ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

    5) ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΝΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ.
    ΕΧΕ ΚΑΛΟ ΤΡΥΓΟ , ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ ΑΝ ΚΑΙ ΚΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ.

    ReplyDelete
  24. Anonymous15/9/15 13:55

    Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ "ΜΗ ΧΕΙΡΟΝ ΒΕΛΤΙΣΤΟ" ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ. ΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΝΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΝ Χ.Α ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ , ΑΛΛΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΧΡΥΣΟΙ" ΕΙΝΑΙ "ΚΑΛΟΙ" ΕΙΝΑΙ "ΑΣΤΕΡΑΤΟΙ". ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ.

    ReplyDelete
  25. Anonymous15/9/15 14:05

    ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ Χ.Α ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΗ ΑΜΕΣΑ ΩΣΑΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ.

    Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΘΗΣΑΝ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΜΟΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΑ
    https://www.youtube.com/watch?v=PscqFGvRFPI&bpctr=1442316697

    ReplyDelete