08/07/2015

Κανονικά ψηφίζεται το λαθρονομοσχέδιο, το περνάει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον «αέρα του 61%»

Την αναβολή της συζήτησης του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια ζήτησαν στην Ολομέλεια της Βουλής οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, η Νέα Δημοκρατία και η Χρυσή Αυγή. Το αίτημα όπως ήταν αναμενόμενο απορρίφθηκε από την πλειοψηφία (ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι, ΚΚΕ), ενώ το ΠΑΣΟΚ δεν τοποθετήθηκε.

«Υπήρξε μία μεγάλη τομή που συμπυκνώνεται στο ότι ένα μεγάλο ποσοστό του ελληνικού λαού συμμετείχε στις διαδικασίες του δημοψηφίσματος, και υπήρξε μία μεγάλη απόφαση πάνω στο κρίσιμο το «σταυρικό» ζήτημα για την χώρα. Είμαστε σίγουροι ότι για το καλό όλων μας θα υπάρχουν οι άριστες εξελίξεις», τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές. Έτσι λοιπόν παρά το ότι ο ελληνικός λαός κάθεται κυριολεκτικά σε «αναμμένα κάρβουνα» περιμένοντας το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων μήπως και καλυτερεύσει έστω και λίγο η ζωή του, μέσα στην ολοκληρωτική διάλυση που επικρατεί η κυβέρνηση δεν έκανε δεκτή την πρόταση των παραπάνω κομμάτων για αναβολή της συζήτησης για την απόδοση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες.  Το οικονομικό δίλημμα του Δημοψηφίσματος κατέστησε τον Τσίπρα κυρίαρχο.

Χωρίς να αμφισβητούμε αλλά να κατανοούμε τις καλές προθέσεις των απλών ψηφοφόρων που συντάχτηκαν με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Δημοψήφισμα της προηγούμενης Κυριακής, εμείς είχαμε εκφραστεί ότι ο βασικός εχθρός του λαού και της πατρίδας μας είναι η αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η νοοτροπία των στελεχών του και τα σχέδια έχουν στο ταραγμένο τους μυαλό για την χώρα όλοι αυτοί οι περίεργοι τύποι. Με πρόσχημα το αίσθημα της εθνικής υπερηφάνειας που εκ των προτέρων ήξερε ότι έχουν οι ψηφοφόροι των άλλων κομμάτων, ο ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποιεί την ψήφο τους, που δόθηκε για άλλον πολύ συγκεκριμένο λόγο ώστε να παρουσιαστεί παντοδύναμος και έτσι να πραγματοποιήσει τα εθνοκτόνα σχέδιά του. Από την άλλη βλέπουμε κόμματα που ήταν αντίθετά του ή είχαν αρνητική στάση στην όποια επιλογή όπως το Ποτάμι και το ΚΚΕ να συντάσσονται μαζί του σε ένα ζήτημα πολύ πιο κρίσιμο για το μέλλον του έθνους από ότι το οικονομικό μακροπρόθεσμα. Το έχουμε δηλώσει και στο παρελθόν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ενδιαφέρεται για το καλό της χώρας. Ακόμα και η κατάρρεύση των διαπραγματεύσεων εκεί οδηγούν. Σκοπός του είναι η καταστροφή της Ελλάδος και η συνεπακόλουθη σοβιετοποίησή της. Πρέπει να τους εμποδίσουμε. Στον «ΕΚ» που κυκλοφορεί υπάρχει ένα συγκλονιστικό άρθρο για την «Ιθαγένεια και το Νομοσχέδιο» αλλά κι η πρόταση μας για να γίνει «Δημοψήφισμα και για αυτό το όντως σοβαρό θέμα»!

http://elkosmos.gr/

ΣΧΕΤΙΚΟ: ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΕΘΝΙΚΩΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ή ΝΕΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

No comments :

Post a Comment