25/06/2015

Το ΝΑΤΟ δημοσίευσε στοιχεία σχετικά με τις στρατιωτικές δαπάνες των μελών του.

Οι χώρες μέλη, βάσει του νέου καταστατικού πρέπει να ανεβάσουν τις αμυντικές δαπάνες τους στο 2% του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος (ΑΕΠ), αλλά οι περισσότερες έχουν πολύ χαμηλότερα ποσοστά. Το δημοσίευμα του ΝΑΤΟ περιέχει πληροφορίες σχετικά με την αναλογία των στρατιωτικών δαπανών των μελών της Συμμαχίας με βάση το ΑΕΠ κατά τα τελευταία 10 χρόνια. Το μεγαλύτερο μερίδιο των στρατιωτικών δαπανών το 2015 το έχουν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με ποσοστό 3,4% του ΑΕΠ, το ποσοστό αυτό είχε φθάσει το 2011 στο 4,8%. Η Ελλάδα καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση στις στρατιωτικές δαπάνες με ποσοστό 2,5% επί του ΑΕΠ. Ενώ κατά το παρελθόν, και ιδιαίτερα κατά την περίοδο 1995-99 το ποσοστό αυτό στην Ελλάδα έφθασε το 3,9%. Τρίτη θέση καταλαμβάνει η Πολωνία, η οποία το 2015 αύξησε το ποσοστό των αμυντικών της δαπανών στο 2,2% του ΑΕΠ της χώρας. Το χαμηλότερο ποσοστό των αμυντικών δαπανών το έχει το Λουξεμβούργο με 0,5%, αμέσως μετά είναι το Βέλγιο, η Ουγγαρία και η Ισπανία με 0,9% επί του ΑΕΠ. Από τις 28 χώρες μέλη του ΝΑΤΟ, μόνο 5 χώρες βρίσκονται σε ποσοστά πάνω από το 2% όπως είχε συμφωνηθεί στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στην Ουαλία και αυτές είναι σταθερά οι: ΗΠΑ, Ελλάδα, Πολωνία, Ηνωμένο Βασίλειο και τώρα η Εσθονία.

The Hellenic Information Team

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΥΝΘΕΣΗ 99,7% ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΧΟΝΤΡΟΚΗΦΗΝΕΣ ΑΝΩΤΑΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ, ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΛΟΖΩΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΑ ΘΕΡΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ, ΞΟΔΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΕ "ΠΙΠΕΣ" (ΟΠΩΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ), ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΙ ΑΥΤΑ (ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ) ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΜΥΝΑ.

- Η ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΔΑΠΑΝΗ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΕΤΗ ΕΙΧΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 0,3% ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;
- Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;
- ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;
- Η ΑΜΥΝΑ ΖΩΝΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ '80. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ http://isxys.blogspot.com/2012/03/blog-post_4342.html

10 comments :

  1. Anonymous25/6/15 13:22

    "- Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;
    - ΤΑ ΜΕΣΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ. ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;"

    Αμα βρεις τους Ελληνες στειλε μου ειδοποιηση να τους δω και εγω,καημο το εχω.

    ReplyDelete
  2. Anonymous25/6/15 18:24

    ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ, ΟΧΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΨΑΞΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, "ΔΕΣ" ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΣ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous25/6/15 20:55

    @ ΚΟΥΡΗΤΗ

    Οσο και να ψαξω το γεγονος ειναι μονο ενα,η Ελλαδα που ξεραμε εχει ΠΕΘΑΝΕΙ .Οποσδηποτε αλλο ΕΘΝΟΣ και αλλο ΚΡΑΤΟΣ και αυτο ειναι κατι το οποιο το ζουμε και το βιωνουμε στις μερες μας.Το Κρατος οδηγει το Εθνος σε αργο ΘΑΝΑΤΟ,οποτε νομιζω οτι μονο μια ειναι η λυση,η το κρατος θα πεθανει η το Εθνος,τι θελουμε???

    ReplyDelete
  4. Anonymous26/6/15 00:43

    Το Νατο ειναι μεγαλος αντιπαλος για την επιβιωση του Ελληνισμου οπως ο ΟΗΕ και αλλες νεοταξικες οργανωσεις, ας ελπισουμε οτι συντομα με τον Γ παγκοσμιο θα σβησουν απο το προσωπο της Γαιας. Οι Ελληνες αγαπητο ΙΣΧΥΣ (εχουμε γραψει πολλα σχολια στο ιστολογιο εδω και χρονια) ειναι λιγοι εγω μετα απο ερευνες που εχω κανει εδω και πολλα χρονια, εχω καταληξει σε ενα 40% του πληθυσμου περιπου 4,3 εκατ. Κυριως απογονοι Ιωνων και Δωριεων. Επισης υπαρχουν καμια 200αρια+ εκ. Ελληνες χωρις βεβαια εθνικη συνειδηση εκτος του συχρονου ελληνικου χωρου, κυριως σε Ιταλια, Αργεντινη, νοτια πλευρα Βραζιλιας, Ουκρανια και νοτια πλευρα της Ρωσιας, δυτικη Τουρκια, νοτια Γαλλια, βαλκανικη, παραλια Ισπανιας και παραλια Συριας και Λιβανου. Καθολου τυχαια η νεα ταξη τα εχει βαλει με τους συγκεκριμενους, αλλα και με τις λευκες φυλες που καταγονται απο τους Ελληνες(Κελτογαλατες, Σκυθες, Σκανδιναβοι, οι δυο πρωτοι σπερματα του Ηρακλη, οι τελευταιοι του Δαναου και των Γετων).

    Son Of Zeus

    ReplyDelete
  5. Anonymous26/6/15 10:59

    Son Of Zeus

    ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ (ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ) ΧΕΡΙ ΕΝΟΣ ΣΙΝΟ-ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΦΛΥΚΤΑΙΝΕΣ (ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΕΧΤΕΣ, ΜΑΣΩΝΙΑ Κ.ΛΠ) ΣΤΟ ΔΥΣΜΟΡΦΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΘΥΝΩΝ ΝΟΥΣ.

    Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙ 4,3 ΕΚΑΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ (ΕΙΝΑΙ) ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΤΙΚΗ. ΕΓΩ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΕΣΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ. ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΝΥΠΕΡΘΕΤΩΣ.

    ReplyDelete
  6. Anonymous26/6/15 11:02

    ΑΝΩΝΥΜΕ

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΑΝ ΓΙ ΑΥΤΗΝ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ '21, ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ. ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΔΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥΠΑ, ΠΟΥ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥΣ.

    ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ (ή ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ή ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ). ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΥΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ , ΔΛΔ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΕΘΑΝΕΙ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑΧΙΣΤΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΛΛΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ. ΟΣΟ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΟΙΚΙΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΛΗΘΩΡΑ ΚΙΝΗΣΕΩΝ, ΑΡΚΕΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ (ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ)ΤΩΝ ΗΠΑ.

    ReplyDelete
  7. Anonymous26/6/15 18:09

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 25/6/15 20:55

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ...ΑΛΛΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ..ΣΤΗΝ ΙΛΙΑΔΑ Ο ΠΡΩΤΟΕΛΛΗΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΕΘΝΟΣ...ΕΝΩ Ο ΔΕ ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΑΓΑΜΕΝΩΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΚΡΑΤΟΣ(ς.ς.ς) ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΤΑ ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ.

    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ Son Of Zeus

    ΜΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ...ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΛΕΙ η ΔΕΧΕΤΑΙ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛ=ΕΛ=ΘΕΟ...ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ;;

    Η ΝΑ ΤΟ ΘΕΣΩ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ "ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΖΕΥΣ" ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΜΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ...ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΕΛΛΗΝ ΕΝΟΙΟΛΟΓΙΚΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΦΩΣ...ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΕΓΑ ΤΡΩΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΘΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΩΣ ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΡΩΕΣ::; ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΟΜΗΡΟΣ (ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ) ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;; ΓΙΑΤΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΧΙΛΛΕΑ;;; ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝ=ΦΩΣ...ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΡΩΩΝ;;;

    Υ.Γ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ....ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ο ΚΟΥΡΗΤΗΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ...ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ.

    ReplyDelete
  8. Anonymous27/6/15 21:21

    Ο Τρωικος πολεμος ειχε γινει σε μια εποχη που οι ονομασιες των φυλων, καθως και οι τοποθεσιες ηταν πολυ διαφορετικες απο την κλασικη εποχη, ποσο μαλλον σημερα,(π.χ. αλλοι οι αιθιοπες του Μεμνονα τοτε που ερχονταν απο Ινδια μερια, αλλοι οι σημερινοι λαοι που κατοικουν στις συγκεκριμενες περιοχες). Δεν διαφωνω Διγενη οτι ο Ελληνας Αχιλλεας, και οχι ο απογονος των ανθρωποφαγων ατρειδων επρεπε να ηταν ο αρχηγος. Ο Ποσειδωνας κατα πολλους ηταν ατλαντειος θεος,(δεν ξερω αν μπορεις να εξηγησεις το ονομα του στα ελληνικα οπως των αλλων θεοτητων), ο δε Απολλωνας ηταν γιος της τιτανιδας Λητω, και λατρευοταν στην λυκια οπου ειχε φτασει με την μορφη λυκου απο την υπερβορεια πατριδα του(και ο Απολλωνιος ο ροδιος, και ο Διοδωρος συμφωνουν στην υπερβορεια καταγωγη της μητερας του). Πολλες θεοτητες στο πανθεον ηταν απο το κρονειο ιερατειο(ειναι γνωστο οτι ο τυφων και ο κρονος ταυτιζονται με τον θεο τον εβραιων), θα ηθελα να μας δωσεις την απαντηση αφου τα ξερεις και καλυτερα γιατι (αν ηταν αυτος) ο ηλιακος Απολλων δολοφονουσε τους Ελληνες. Με τον ορισμο του Ελληνα που δινεις και που τον αντιλαμβανομαι κατι σαν γιο θεου,δηλαδη ημιθεο αφου δεν δεχομαι την πνευματικη-ψευτοδιανοουμενιστικη πλευρα του ορισμου, υπαρχουν μερικοι ισως λιγες δεκαδες(προσωπικα γνωριζω δυο με τις δυναμεις που περιγραφονται για τους ημιθεους-ηρωες απο τους αρχαιους συγγραφεις, τους οποιους και θα ακολουθησω οταν ερθει η ωρα).

    ReplyDelete
  9. Anonymous30/6/15 19:59

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΝ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ...ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΟΛΩΧ, ΤΩΝ ΑΛΜΥΡΟ ΘΕΟ ,η ΑΜΜΩΝ.ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΟΙ ΟΡΦΙΚΟΙ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΚΑΙ ΚΡΟΝΟ..ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΡΟΝΟΣ,ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ,ΑΤΛΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΝΟΙΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΜΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.

    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ.

    ReplyDelete
  10. Anonymous30/6/15 20:07

    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ =Ο ΔΕΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΔΑΣ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ..Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ ΑΛΛΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΥΛΗ!!ΔΗΛΑΔΗ Η ΘΕΩΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΝ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ(ΑΧΙΛΛΕΑΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΛΗ...ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΠΑΡΙΣ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΡΕΣ...ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ...ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΤΕΡΝΑ..ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ.!!!

    Υ.Γ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ...Ο ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ "ΦΟΡΑΕΙ" ΤΗΝ "ΠΑΝΟΠΛΙΑ" ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΧΑΣΕΙ" ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΤΟΥ ΕΥΑΤΟ...ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ "ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ" ΠΑΝΟΠΛΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΤΙΣ=ΤΗΘΙΣ...ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ...Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΠΥΡ"..ΑΝΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ..ΣΚΕΨΟΥ.

    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ.

    ReplyDelete