29.6.15

ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (ISIL, ISIS, Ι.Κ, ΧΑΛΙΦΑΤΟ) ΞΕΚΙΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ (ΒΑΛΚΑΝΙΑ). ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ... ΣΕΡΒΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΒΟΣΝΙΑ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΣΛΑΒΙΑ-ΣΚΟΠΙΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΣΚΟΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΑ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ. ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ Ο ΟΥΓΓΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ ΔΕΝ ΕΝΕΠΛΕΚΕ ΟΥΔΟΛΩΣ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ. ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ) ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ.

ΕΙΔΙΚΑ Η ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ. ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ Ι.Κ. ΟΜΟΙΩΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ Ι.Κ. (ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΑΛΒΑΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΑΝΑΜΙΞΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ). ΤΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΕΚΤΙΜΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΠΡΟΩΘΗΘΗΚΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΔΙΟΤΙ Η ΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΜΦΥΛΙΟΥ, (ΙΣΩΣ ΜΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΩΝ ΤΕΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΩΝ) ΚΑΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΩΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ή ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΔΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΝΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΩΣ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΑΛΛΩΝ (ΜΗ ΑΛΒΑΝΩΝ) ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ.

ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΩΣ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ Ι.Κ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ (ΕΝΤΟΣ ΤΟ ΠΟΛΥ 72 ΩΡΩΝ) ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΒΟΣΝΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ, ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ. ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ Ι.Κ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΑ ΚΛΕΙΔΙ) ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ, ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΓΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ  ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΩΣ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΙ ΑΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΙ ΑΛΛΗ ΕΝΕΡΓΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΕ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΤΑΚΤΙΚΗ: Η ΤΟΥΡΚΙΑ, ΟΥΣΑ Η ΙΔΙΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, (ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΡΙΣΗ) ΟΠΟΤΕ ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΕΞΕΓΕΡΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΛΗΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΝΤΟΣ 120 ΩΡΩΝ. ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΔΗ ΚΑΤΕΙΛΛΗΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΠΓΔΜ. ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ή ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ. (ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ). ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ, ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΟΝΙΕΣ ΝΗΣΟΙ ΚΑΙ Η ΚΡΗΤΗ.

ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ, Ο ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ΜΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ (ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ) ΚΥΡΙΑ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΟΛΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΩΣ ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΦΑΝΕΣ, ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΦΙΚΤΟ.

* Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ Ι.Κ ΟΔΗΓΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΕ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ, ΑΡΚΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΗ ΛΗΨΗ ΜΕΤΡΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΛΟΓΙΚΗ ΕΧΕΙ ΚΟΜΒΙΚΟ ΡΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ.
- ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ.
- ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΟΥΝ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΤΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

ΙΣΧΥΣ

No comments :