18/05/2015

Αύξηση κατά 469% των παράνομων εισερχόμενων μεταναστών στο Α΄ τρίμηνο του 2015

Αύξηση κατά 469% των παράνομων εισερχόμενων μεταναστών στο Α΄ τρίμηνο του 2015, είχε η Ελλάδα, όπως προκύπτει από την γραπτή απάντηση της αναπληρώτριας υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Τασίας Χριστοδουλοπούλου, σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη. Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία που γνωστοποίησε προς τον κ. Κακλαμάνη η κ. Χριστοδουλοπούλου, προκύπτει ότι οι παράνομα εισερχόμενοι μόνο μέσω των ελληνοτουρκικών θαλάσσιων συνόρων κατά το Α΄ τρίμηνο του 2015, από 2.189 που ήταν το αντίστοιχο τρίμηνο του 2014, έφθασαν στους 12.462.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σύμβουλος στην κυβέρνηση της Λιβύης, ο Αμπντούλ Μπασίτ Χαρούν, δήλωσε στο BBC ότι λαθρέμποροι κρύβουν τους εξτρεμιστές σε πλοία με τους μετανάστες, καθώς και ότι το «ισλαμικό κράτος», επιτρέπει στους ιδιοκτήτες των σκαφών να συνεχίζουν τις μεταφορές, εφόσον πάρουν τζιχαντιστές στη μισή τιμή. Ο σύμβουλος της κυβέρνησης της Λιβύης, δήλωσε ότι τα στοιχεία αυτά τα πληροφορήθηκε από δουλέμπορους που βρίσκονται σε περιοχές της βόρειας Αφρικής, τις οποίες ελέγχουν οι εξτρεμιστές. Το ‘ισλαμικό κράτος’ χρησιμοποιεί πλοία για τους ανθρώπους του που θέλει να στείλουν στην Ευρώπη, αφού η ευρωπαϊκής αστυνομία δεν γνωρίζει ποιος είναι τζιχαντιστής και ποιος όχι, και τους βλέπουν όλους με την έννοια του ‘πρόσφυγα’, όπως δήλωσε ο Χαρούν σε συνέντευξη στο βρετανικό ραδιόφωνο.
http://www.echedoros-a.gr/2015/05/blog-post_127.html

1 comment :

  1. Anonymous18/5/15 20:19

    ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ,ΕΠΙΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΑΡΑΒΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΝΟΤΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ..ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟΥΣ!!!!ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ...ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ...ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΧΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ..ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ,ΛΟΓΩ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ..ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ.

    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙ ΤΑ 6.000.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ...ΩΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ "ΧΡΥΣΩΣΟΥΝ" ΤΟ ΧΑΠΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ..ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ..ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.!!!

    ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΓΡΑΦΗ;;; 10 ΜΕ 11;; ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ 6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΑΠΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ..ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ.

    ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ

    ReplyDelete