29/05/2015

Τελικά εκχωρούν σε ιδιώτες 22 εφεδρικά ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ αεροδρόμια

Το σχέδιο αξιοποίησης των αεροδρομίων που ανήκουν στην δικαιοδοσία των ΕΔ προβλέπει την “ηλεκτρονική δημοπράττηση” και εν συνεχεία εκμετάλλευση από ιδιώτες 22 εφεδρικών αεροδρομιών. Με την εκδήλωση ενδιαφέροντος από κάποιο ιδιώτη η προσφορά του θα δημοσιοποιείται άμεσα και σε διάστημα λίγων ημερών θα γίνεται μέσω του διαδικτύου η κατάθεση των προσφορών άλλων ενδιαφερομένων αν υπάρχουν. Η διαδικασία θα είναι ταχύτατη. Στόχος του σχεδίου είναι να εισπράττονται κάθε χρόνο τουλάχιστον 1,5 δις ευρώ από την εκχώρηση και εκμετάλλευση των στρατιωτικών αεροδρομίων.

Που θα αποδοθούν αυτά τα χρήματα αν τελικά το σχέδιο πετύχει; Όλα τα χρήματα θα πάνε στην αντιμετώπιση των οικονομικών προβλημάτων του προσωπικού, λένε πηγές του ΥΠΕΘΑ.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΝΑ ΕΚΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ, ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΙΑΣΕΤΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΧΩΡΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΛΕΞΗ. ΕΦΕΔΡΙΚΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΣΜΗΝΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΛΕΣ ΠΟΡΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΚΕΦΑΛΕΣ" ΤΗΣ Π.Α ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΘΑ ...ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ:  https://drive.google.com/file/d/0BzgFGUqHe5J2NVVscjBtSnY0ckE

2 comments :

  1. Anonymous29/5/15 20:03

    "Ο Στέφανος δεν θα το έκανε ποτέ αυτό..." όπου ΣΤΕΦΑΝΟΣ βάλτε ΚΑΜΜΕΝΟ, ζώα που τον πιστέψατε και τον ΨΗΦΙΣΑΤΕ.

    https://www.youtube.com/watch?v=iBf0h5kKq6Q

    ReplyDelete
  2. Anonymous29/5/15 20:06

    ΟΙ ΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ...ΜΑΛΛΟΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.

    ReplyDelete