06/07/2013

Ισραήλ: Πλειοψηφία οι μη επανδρωμένες αεροπ/κές αποστολές!

Σημαντική είδηση, ενδεικτική της κατεύθυνσης που έχουν πάρει οι εξελίξεις στο αεροπορικό όπλο, είναι αυτή που έρχεται από την ισραηλινή Αεροπορία, όπως τη μεταδίδει ο ιστοχώρος «World Tribune». Η ισραηλινή Αεροπορία, όπως αποκαλύπτεται, τα τελευταία χρόνια εκτελεί περισσότερες μη επανδρωμένες πτήσεις από επανδρωμένες, σε μια προσπάθεια περιορισμού του κόστους και αντιμετώπισης της λειψανδρίας που παρατηρείται. Και οι αποστολές είναι πολύ περισσότερες από απλές αποστολές επιτήρησης – αναγνώρισης… Τα μη επανδρωμένα αεροχήματα κάθε είδους (UAV) με τις μοναδικές επιχειρησιακές ικανότητες που πλέον διαθέτουν, αποτελούν πολύτιμο τακτικό εργαλείο, ενώ αν η τάση συνεχιστεί όπως όλα δείχνουν, σύντομα θα καταστεί και στρατηγικό… Η εξοικονόμηση είναι σε όρους καυσίμου, εκπαίδευσης πιλότων, ανάγκης συντήρησης του υλικού, ενώ επιτυγχάνεται ευκολότερα η απόκρυψη του ίχνους του συστήματος που χρησιμοποιείται από τα ραντάρ. Για τον λόγο αυτό, οι Ισραηλινοί αναπτύσσουν UAV εξειδικευμένα σε κάθε είδους αποστολή και τα εντάσσουν σε υπηρεσία, ενώ η χώρα θεωρείται εκ των ηγετών του τομέα παγκοσμίως.

http://www.defence-point.gr/news/?p=79735

ΣΧΟΛΙΟ "ΙΣΧΥΣ": ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ  ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΔΕ, ΣΤΟ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΣΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΩΡΑ 20ΑΡΗΔΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ: Αόρατος Πόλεμος: ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥ. ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΚΙ ΑΜΕΤΟΧΗ, ΕΝΩ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΝΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ. ΕΝΩ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΩΡΙΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΟΥΝ. ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΚΑΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΩΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
- ΕΛΛΑΣ... Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΠΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΜΥΘΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ.
- ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ.
- ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ 19ου ΑΙΩΝΟΣ.
ΑΒΕ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ. ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ. ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΟΠΩΣ... "ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΗ". ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ.

No comments :

Post a Comment