18/05/2013

"Gay parade" και στα Τίρανα.

Με πολύ μικρή συμμετοχή, επεισόδια και δακρυγόνα.

Η «ενσωμάτωση» στους ευρωατλαντικούς θεσμούς, έφερε το gay parade και στα Τίρανα. Και δεκάδες gay παρέλασαν στην πόλη, κατά μήκος της κεντρικής λεωφόρου των Μαρτύρων του Έθνους», με την ευκαιρία της «Διεθνούς Ημέρας κατά της Ομοφοβίας». Φυσικά, ακολούθησαν επεισόδια, καθώς άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες και... δακρυγόνα κατά των ομοφυλοφίλων. Οι αρμόδιοι δήλωσαν πως τα επεισόδια ήταν... λιγότερα από πέρσι. Στην παρέλαση μετείχαν και πρεσβευτές ευρωπαϊκών κρατών.

3 comments :

  1. Anonymous19/5/13 00:41

    "Στην παρέλαση μετείχαν και πρεσβευτές ευρωπαϊκών κρατών"

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΓΕΝΕΤΗΣΙΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΝΤΕΣ!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  2. Anonymous19/5/13 01:08

    ΜΠΡΟΥΚΛΗ ΣΟΥ'ΧΩ ΝΕΑ!ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΣΤΟΧΟΣ"!

    «Η Πρεσβεία των ΗΠΑ προκηρύσσει διαγωνισμό LGBT λογοτύπου

    Για τον εορτασμό του Διεθνή Μήνα Pride τον Ιούνιο και του Athens Pride 2013, η Πρεσβεία των ΗΠΑ Αθήνας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη του δεύτερου ετήσιου διαγωνισμού για το λογότυπο της Lesbian, Gay, Bisexual, και τρανσεξουαλικών (LGBT) Υπερηφάνειας. Ψάχνουμε για ένα πρωτότυπο σχέδιο που να αντιπροσωπεύει την LGBT υπερηφάνεια και να ενσωματώνει την πρεσβεία των ΗΠΑ στο λογότυπο. Ο νικητήριος σχεδιαστής θα λάβει ένα ολοκαίνουργιο Mini iPad και το νικητήριο λογότυπο θα χρησιμοποιηθεί στην σελίδα της Πρεσβείας του Facebook κατά τη διάρκεια του μηνός Ιουνίου».

    ΚΑΛΕ ΠΑΤΩΝΕΙΣ;ΚΑΛΕ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΛΟΥΚΟΥΜΟΣΚΟΝΗ!ΚΑΛΕ ΜΑΣΤΙΓΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕ ΚΛΩΣΤΕΣ DMC!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΑΣ!

    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΡΡΑ.

    ReplyDelete
  3. Anonymous19/5/13 18:20

    Εάν δεν είσαι 13 χρόνων, ε τότε έχεις θέμα μάλλον κρητικέ.

    ReplyDelete